Breaking news:

Sclipiri prețioase de la Maia Bijou

Finalul de an este timpul bucuriei neprețuite, al cadourilor,...

AliDent Dental Clinic – Ne place când zâmbești!

AliDent Dental Clinic este o nouă clinică stomatologică din...

Remodelare, slăbire, epilare definitivă – Echipa Epsilon, prietena corpului și a pielii tale!

- reclama -spot_img
0
(0)

Dedicare pentru fiecare client, discreție, servicii personalizate și impecabile! Mai mult decât atât, Centrul Epsilon din Galați e și un loc primitor, unde toți cei care îi calcă pragul se simt ca acasă! Ce ți-ai putea dori în plus, dacă ești în căutarea unui beauty salon centrat pe servicii de remodelare, slăbire, rejuvenare facială, epilare definitivă?

Centrul Epsilon își răsfață clienții – doamne, domni și domnișoare – cu numeroase alte servicii. Dar unul dintre serviciile solicitate este cel de epilare! Asta poate și pentru că, aici, epilarea definitivă e fără pic de durere, prin tehnologia SHR E-light. Și e pretabilă oricărui tip de păr, de orice culoare (nu doar negru)! Iar arhicunoscuta interdicție de a merge la solar după ședință nu mai e valabilă!

De altfel, pentru pielea perfectă a verii 2017, consultanții Epsilon vă recomandă să solicitați încă de pe acum serviciile de epilare cu SHR E-light. Eventual, dacă ați exagerat de sărbători, alături de cele de slăbire!

Pentru alte imperfecțiuni, Epsilon are tot atâtea soluții: tratamente anticelulitice, tratamente ale leziunilor vasculare, depigmentare (pete maronii, pistrui etc), lifting corporal, electrostimulare (slăbire sau tonifiere), servicii de radiofrecvență pentru probleme specifice etc. Și adolescenții cu acnee pot veni la centru! La fel ca alț clienți, și ei beneficiază, gratuit, de diagnoză și de o propunere personalizată de tratament.

Pentru informații apelați 0753774566 (răspund chiar esteticienele!) sau accesați pagina de FB ori www.epsilongalati.ro. Cei mai mulți dintre noii clienți aleg să facă direct o vizită la sediul Centrului, de pe Str. Siderurgiștilor (zona General spre Str. Basarabiei, vizavi de UPC).

De altfel, Epsilon e recomandat nu doar pentru servicii, ci și pentru legătura caldă, prietenoasă și bazată pe încredere cu echipa de esteticiene!

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Sclipiri prețioase de la Maia Bijou

Finalul de an este timpul bucuriei neprețuite, al cadourilor,...

Enjoy Sushi – o nouă experiență culinară la Shopping City Galați

Cu toții prețuim momentele de răsfăț, iar plăcerea de...

AliDent Dental Clinic – Ne place când zâmbești!

AliDent Dental Clinic este o nouă clinică stomatologică din...

Contopiri irezistibile de gust și senzualitate la Cofetăria DANA

Cofetăria Dana - savoare și senzualitate Ce crezi că se...

Stilul Hermosa e acum la Shopping City Galați

Când vine vorba de stil, alegerile care îți sunt...

Decorațiuni, aranjamente tematice și povești prețioase de la Extreme FlorEvents

Când iarna își pregătește clinchetele fermecate de sărbătoare, știi...