Rafinament franțuzesc și ospitalitate românească – Restaurant Bordeaux, o experiență specială

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  -De ce să alegem Restaurant Bordeaux?

  -Restaurantul Bordeaux este locul potrivit pentru a savura un meniu delicios cu prietenii, pentru o seară relaxantă sau pentru un prânz de afaceri. E perfect pentru o experiență specială, un loc primitor și cald, relaxant și în același timp rafinat. Suntem aici pentru ca orice client să se bucure de servirea ireproșabilă și de preparatele realizate cu măiestrie și cu atenție deplină de o echipă tânără de profesioniști.

  -Care sunt specialitățile casei?

  -Pasiunea, seriozitatea și un strop de spirit de aventură cu care tratăm arta gătitului! Dacă vorbim de preparate, Pieptul de rață îmbrăcat în fulgi de migdale, cu sos de smochine și piure de mazăre e un preparat savuros, care surprinde prin asocierea de arome și texturi!

  -Ce preferă clienții fideli?

  -Putem spune că cel mai „curtat” e Ribs-ul! Metoda de preparare slow-cooked e perfectă pentru a obține niște coaste fragede ce se topesc în gură. Apoi le caramelizam în sos barbecue. Iar feedback-ul de la clienți este fantastic!

  -Cum își pune amprenta personală chef Enache Sorin în bucătăria Bordeaux?

  – Mi-am propus ca împreună cu echipa pe care am format-o aici să readucem în prim-plan tehnici gastronomice clasice franțuzești, multe aproape uitate. Și să le prezentăm într-o formă actuală, modernă, trecută prin filtrul românesc.

  -Aveți noutăți în meniu în perioada următoare?

  -Călătoria în lumea gusturilor nu se oprește niciodată! Pregătim o serie de preparate definitivate la masă, noi în Galați. Garantat, vă vor încânta simțurile și vă vor îmbia să reveniți!

  -Se anunță și alte schimbări în cadrul Restaurantului?

  -Pentru a menține la nivelul așteptărilor un restaurant de top, e necesară o constantă evoluție, în sensul asigurării calității produselor oferite, dar și al atenției acordate celor ce ne trec pragul. Ne-am câștigat astfel o carte de vizită care nu doar ne onorează, ci pe care am fost și suntem mereu conștienți că trebuie să o onorăm, la rândul nostru!

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0