Breaking news:

Renunţă la epilările clasice, cu efecte de scurtă durată! E timpul să încerci epilarea progresiv definitivă!

Lumina intens pulsată (IPL) este o tehnologie dedicată tratamentelor corporale și faciale, ajutând la eliminarea părului nedorit de pe orice suprafaţă a corpului (epilare definitivă). Echipamentul IPL permite individualizarea tratamentului de epilare definitivă, în funcţie de caracteristicile fizice ale fiecărei persoane (foto tip), astfel încât tratamentul să fie nedureros, eficient, rapid și cu efecte de lungă durată.

Personalul nostru specializat te asistă încă din faza de testare a tehnologiei și până lafinalizarea tratamentului. Fotoepilarea presupune îndepărtarea părului cu ajutorul luminii, prin deteriorarea în mod selectiv a foliculilor de păr, fără a afecta ţesuturile adiacente. Melanina absoarbe lumina şi o conduce către foliculul de păr, unde este transformată în căldură, distrugând celulele germinale,care hrănesc părul. Eliminând aceste celule, părul moare şi cade la un interval de 15 zile de la tratament. La final, părul va fi eliminat în proporţie de 90%. Părul rămas va fi foarte rar, subţire, decolorat și fin. Niciodată fotoepilarea nu atinge gradul de 100%!

Încă de la prima ședinţă, 30% din firele de păr vor dispărea.

Un tratament complet presupune un număr de 6-12 ședinţe, dar nimeni nu poate garanta numărul de ședinţe de care aveţi nevoie!
Respectaţi intervalul recomandat de specialistul IPL! Nu vă smulgeţi firele de păr, între ședinţe. Pentru părul inestetic care crește între ședinţe, puteţi folosi lama de ras sau crema epilatoare, dar și acestea cât mai rar! Nu vă expuneţi la soare 3 zile înainte de tratament și 3 zile după tratament.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

E.DE.PORC., o experiență reală a gustului

E ... de porc să nu știi ce experiențe...

GRILL STATION 17 – Când ți-e poftă de gustul de acasă

Când îți dorești să te bucuri de mâncare gustoasă,...

Supermodel Cut – noul trend al toamnei 2023!

Simți și tu tentația de a-ți reîmprospăta look-ul? Toamna...

CurățenieGalațiBrăila.ro – Pentru starea ta de bine!

Curățenia. Nu e, de fiecare dată, o activitate pe...

Olga Lucasius – un terapeut pentru trup și suflet

Are mâini puternice și căutătoare și cu ele face...