Breaking news:

“Moartea organismului stă ascunsă în intestine”

“Moartea organismului sta ascunsa în intestine” este un proverb vechi dar în același timp un avertisment pentru noua generaţie. De aceea, Therapy Slim, o echipă tânără şi dinamică gata întotdeauna să vă consilieze, diagnosticheze şi să vă personalizeze tratamentul în funcţie de obiectivele dorite, vă propune COLONHIDROTERAPIA.

Curăţarea intestinală se face cu ajutorul unei aparaturi moderne, folosind apa filtrată, purificată și ozonizată, ceaiuri pe bază de plante, care sunt introduse în cuva specială a dispozitivului medical de colonhidroterapie și care asigură o mai bună curăţare a intestinului gros, acţionând ca un bun cicatrizant, antiinflamator și antibacterian. Procedura de colonhidroterapie ajută la eliminarea completă a materiilor fecale și reziduale aflate în stare de putrefacţie, restante și blocate în pereţii intestinului gros, chiar și a germenilor sau a paraziţilor prezenţi uneori la acest nivel, a substanţelor greu de eliminat.

Colonhidroterapia este o metodă complexă și naturală de detoxifiere a organismului, de restabilire completă a tranzitului intestinal.

Prin colonhidroterapie se regleaza tranzitul intestinal, se tratează constipaţia, diareea, se reduce balonarea, se elimină masele reziduale, aflate în stare de putrefacţie și blocate la nivel intestinal; se tratează celulita.

În timpul ședinţei de colonhidroterapie (40 minute), pacientul stă întins pe patul de tratament, fiind conectat la aparat, în intestinul gros circulând aproximativ 30 de litri de apă preparată pentru tratament, dizolvând și eliminând toxinele.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

E.DE.PORC., o experiență reală a gustului

E ... de porc să nu știi ce experiențe...

GRILL STATION 17 – Când ți-e poftă de gustul de acasă

Când îți dorești să te bucuri de mâncare gustoasă,...

Supermodel Cut – noul trend al toamnei 2023!

Simți și tu tentația de a-ți reîmprospăta look-ul? Toamna...

CurățenieGalațiBrăila.ro – Pentru starea ta de bine!

Curățenia. Nu e, de fiecare dată, o activitate pe...

Olga Lucasius – un terapeut pentru trup și suflet

Are mâini puternice și căutătoare și cu ele face...