Breaking news:

Arome de iarnă – Noutăţile sezonului rece vin de la Brăila Mall

Știi cum fiecare amintire și experiență poartă cu sine...

Sclipiri de sărbătoare de la Teilor din Brăila Mall

Garnisite cu emoție, bucurie și entuziasm, momentele preferate ale...

Scapă de celulită cu ajutorul cremelor Natur House

Știm cu toții că celulita este o problemă cu care se confruntă foarte multe persoane, mai ales femeile, fără a fi cauzată în mod special de kilogramele în plus. Până și persoanele care au o greutate normală pot avea celulită, deoarece este cauzată de diferiți factori.

Pentru această problemă nu există tratamente miraculoase, însă atunci când descoperi care este cauza celulitei, aceasta poate fi redusă sau chiar eliminată prin intermediul alimentației, al exercițiilor fizice care stimulează circulația și a masajului anticelulitic, care stimulează la rândul său microcirculația și oxigenarea țesuturilor în zonele cu probleme.

Pentru femeile ocupate care nu au timp să facă masaje anticelulitice la salon, experții de la Natur House vă recomandă tratamentul complet de îngrijire anticelulitic, bazat pe gelul lipoactiv Redunat și crema Slimbel Reductor. Pentru o îngrijire completă acasă, masajul local favorizează eliminarea toxinelor şi a retenţiei de apă.

Efectele sunt cu atât mai bune, cu cât utilizezi produsele anticelulitice de la Natur House.
Recomandat pentru a fi folosit în timpul zilei, Redunat gel lipoactiv se caracterizează prin prezența unor alge brune (Fucus și Laminaria Digitata Vescicolosus) bogate în principii active care, odată ce intervin pe suprafața corpului, sunt capabile să rezolve diferite tipuri de probleme, datorită stimulării metabolismului celular. Datorită conținutului său de ingrediente sinergice, poate ajuta la tratarea petelor cutanate și a celulitei, fiind deosebit de util pentru diete controlate și pentru un stil de viață sănătos.

Redunat gel lipoactiv trebuie să se folosească toate zilele, timp de 2 săptămâni, cel puţin. Acest gel trebuie aplicat cu masaje circulare în zona ce urmează să fie tratată: şolduri, fese, burtă şi coapse.

Crema Slimbel Reductor, care se folosește seara, tratează celulita și tonifiază pielea. Utilizarea cremei Slimbel Reductor, susţinută de o alimentație sănătoasă şi echilibrată, dă rezultate maxime în eliminarea lichidelor.
Aceasta, împreună cu gelul lipoactiv Redunat, te vor ajuta prin acest program anticelulitic să ai o piele așa cum ți-ai dorit-o întotdeauna.

Experții în nutriție de la Natur House, alături de tine

Pentru ca tu să devii mulțumit în totalitate de tine, apelează fără ezitare la specialiștii de la Natur House.
Natur House este lider mondial în nutriție și dietetică, cu peste 2000 de centre prezente în 40 de tări. Dacă ești interesat, centrul Natur House îți oferă consiliere din partea unui specialist în nutriție, care în funcție de obiceiurile alimentare, de stilul de viață, de afecțiunile fiecăruia îți va recomanda o dietă de reeducare alimentară și produse exclusive marca Natur House.

Toate consultațiile sunt gratuite. Programările se fac la numerele de telefon 0751.339.206 sau 0786.925.747.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

3.5 / 5. voturi: 2

ai citit?

Experimentează crioterapia cu Criocamera Geoway G900

Nu o singură dată am auzit că o minte...

Arome de iarnă – Noutăţile sezonului rece vin de la Brăila Mall

Știi cum fiecare amintire și experiență poartă cu sine...

Sclipiri de sărbătoare de la Teilor din Brăila Mall

Garnisite cu emoție, bucurie și entuziasm, momentele preferate ale...

De la pasiune, la propria afacere în domeniul beauty – povestea Geaninei Voicu

Determinare, pasiune și multă muncă – sunt ingredientele cu...

Nou în oraș – Starbucks Brăila Mall!

Finalul anului vine cu veşti bune de la Brăila...

Avem un Teatru pe țeavă la Galați. Cum procedăm?

Un actor își petrece întreaga viață pe scenă. Că...