Breaking news:

Scapă de celulită cu noul aparat LPG PREMIUM ALIANCE 2021 de la Therapy Slim Brăila! (P)

Știm bine că celulita este un adevărat dușman al femeilor. Când aceasta își face simțită prezența, tot ce vreți să știți este cum să scăpați de ea, dacă se poate chiar definitiv. E clar că nu este o metodă ușoară, însă cu unele modificări ale stilului vostru de viață, combinate cu tratamente de remodelare corporală, este totuși posibil să pui capăt problemei.

De acum, clientele salonului Therapy Slim din Brăila se vor putea bucura de beneficiile noului aparat LPG PREMIUM ALIANCE! Este o nouă descoperire performantă în domeniul tehnologiei de slăbit, fiind de 3 ori mai eficientă decât cea precedentă, cu rezultate vizibile după numai 3 şedinţe.

LPG PREMIUM ALIANCE combină aspiraţia cu masajul profund realizat prin 2 role motorizate independent.  LPG PREMIUM ALIANCE oferă o alternativă 100% naturală pentru stimularea activităţii celulare şi eliminarea problemelor inestetice: celulită, piele îmbătrânită, depozite de grăsime încăpăţânate, piele lăsată şi multe altele.

Endermologia reprezintă stimularea mecanică a celulelor, fiind o procedură naturală sigură şi nedureroasă. Tehnologia patentată Alliance, face posibilă slăbirea în centimetri din zonele cu probleme, rezistente la dietă şi sport (braţe, spate, abdomen, talie, coapse), în timp ce se adaptează cu precizie la nevoile oricărui tip de piele.

Beneficiile tratamentului cu LPG PREMIUM ALIANCE

Cu ajutorul noului aparat de la Therapy Slim, veți observa un efect vizibil rapid de remodelare corporală,  pielea fiind netezită, iar aspectul de coajă de portocală fiind redus. Va crește tonicitatea şi va fi redată fermitatea ţesutului pielii, durerile musculare vor fi reduse, iar circulaţia sangvină şi limfatică va fi îmbunătățită.

Rezultate vizibile pot fi observate încă după primele 3 şedinţe, însă, pentru o sculptare armonioasă a corpului, pot fi necesare mai multe şedinţe de LPG simplu sau combinate cu alte terapii. Tratamentele endermologice LPG se efectuează de 3 ori pe săptămână.

Dacă vreți să aflați de la experți de ce tip de celulită suferiți și de ce plan de tratament aveți nevoie pentru a ajunge rapid și ușor la rezultatele dorite, sunteți așteptați la Therapy Slim situat în Brăila, pe Bulevardul Independenței nr. 59, colț cu Strada Școlilor!

Programările se fac la telefon 0735 561 735 sau pe pagina de Facebook.

 

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Despre reușită, prin puterea educației și forța învățării active, cu Victoria Yildirir

Cum se împletesc cu succes rolurile de antreprenor, mamă,...

Vara asta la Beluga Pool – un motiv în plus să te bucuri de soare!

Prognoza meteo din vara aceasta se anunță a fi...

TACO BAR, acum și la petrecerea ta! Surprinde-ți invitații prin noutate și diversitate

Iubești combinațiile reinterpretate și gusturile care uimesc? Noutățile și...

Vara asta la înălțime! SUMMER BY YOUR OWN RULES #peterasa Shopping City Galați

Vara asta se lasă cu amintiri, mult zâmbet, versuri...

1 iunie la Brăila Mall: tărâm de poveste

Anul acesta, distracţia este dublă: de 1 si 2...