Breaking news:

Scapă de transpirația excesivă la Absolute Aestetics

Știm că fiecare persoană transpiră, deoarece transpirația este o funcție complet normală a corpului. Cu toate acestea, poate provoca disconfort și probleme psihologice, iar transpirația intensă și necontrolată poate complica grav viața. Prin urmare, această afecțiune, care se numește hiperhidroză, nu ar trebui să devină o povară.

Hiperhidroza este transpirația excesivă care nu este neapărat asociată cu febră sau exerciții fizice. S-ar putea să transpiri atât de mult încât transpirația să se scurgă din mâini. În afară de perturbarea vieții cotidiene normale, acest tip de transpirație intensă provoacă anxietate socială și jenă.

Uneori transpirația excesivă este un semn al unei probleme grave de sănătate. Persoanele care transpira mult sunt mai predispuse la infecții ale pielii.

Adresați-vă specialiștilor de la Absolute Aestetics dacă:
• Transpirația vă întrerupe rutina zilnică
• Transpirația provoacă stres emoțional
• Începi brusc să transpiri mai mult decât de obicei
• Transpiră noaptea fără niciun motiv aparent

Care sunt simptomele transpirației excesive?

Majoritatea oamenilor transpiră atunci când fac exerciții fizice sau sunt tensionați, fierbinți, sau stresați.
Transpirația excesivă sau hiperhidroză este de câteva ori mai mare decât transpirația normală și apare fără motivele de mai sus, cel puțin o dată pe săptămână

Hiperhidroza axilelor, picioarelor, palmelor

Cea mai comună formă de hiperhidroză se numește hiperhidroza locală primară (esențială, fără legătură cu boala).

În acest tip de hiperhidroză, nervii responsabili de transmiterea semnalelor către glandele sudoripare devin hiperactive fără nici o activitate fizică sau febră. Cu stresul sau anxietatea, problema se agravează. Acest tip de hiperhidroză se manifestă pe palme, tălpi și, uneori, pe față.

Hiperhidroza secundară apare atunci când transpirația crescută este asociată cu o afecțiune. Acesta este un tip mai puțin frecvent care cauzează transpirația întregului corp.

Boli care pot fi însoțite de transpirații abundente:

• Diabet
• Sarcina
• Bufeuri, menopauză
• Probleme tiroidiene
• Scăderea zahărului din sânge
• Boli cardiovasculare acute
• Anumite tipuri de cancer
• Tulburări ale sistemului nervos
• Infecții
• Anxietatea
• Abuzul de substanțe și alcool

Tratamente

La Absolute Aestetics, o metodă simplă și eficientă de combatere a transpirației excesive este injectarea intradermică sau subcutanată de toxină botulinică. Medicamentul de natură proteică, care acționează asupra receptorilor nervoși, împiedică transmiterea impulsurilor către glandele sudoripare.
Ingredientul activ al medicamentului este o toxină botulinică foarte purificată, care, datorită concentrației sale scăzute, este absolut sigură pentru sănătatea umană.

Prevenirea

Pentru a preveni apariția hiperhidrozei, transpirației crescute, este necesar să se ia măsuri preventive care să împiedice formarea transpirației. Specialiștii Absolute Aestetics recomandă renunțarea la consumul de băuturi alcoolice, cafea, alimente foarte calde și condimentate. Exercițiul relaxant și expunerea minimă la situații stresante sunt benefice. În plus, medicii recomandă purtarea îmbrăcămintei respirabile. fibrele sintetice împiedică ieșirea umezelii. Dacă sunteți supraponderal, trebuie să slăbiți.

Te așteptăm pe Aleea Comerțului, Micro 19 (Complex Comercial ”Dunărea”) pentru a stabili împreună planul de tratament corect şi potrivit pentru tine. Pentru programări, te rugăm să ne contactezi la telefon 0755 125 535 sau 0787 592 088 iar pentru mai multe detalii, ne găsești pe ginecologiegalati.ro sau chirurgie-plastica-galati.ro

Alege să te bucuri de sănătate și frumusețe într-un singur loc, la Absolute Aestetics!

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

5 / 5. voturi: 1

ai citit?

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Ioana Gherghe – cosmetică și pasiune

Ioana Gherghe este un cosmetician cu vechime și experiență...

Extreme FlorEvents – artă florală pentru evenimente speciale

Pentru că evenimentul tău este parte din povestea ta...

Inaugurarea primului parc de aventură din judeţul Galaţi

Astăzi, a fost deschis Parcul de Aventură din județul...

Cum faci performanță pe actuala piață a muncii?

Societatea actuală este în continuă schimbare, fiind puternic marcată...