Breaking news:

Horoscopul lunii decembrie 2022

Întâlniri festive, tradiții și termene limită Oricât de greu este...

Tot ce trebuie să știm pentru makeup-ul de sărbători

Află tendințele din acest sezon pentru petrecerea de Crăciun....

Le Marché – magazinul lui Moș Crăciun

Le Marché - pentru cadouri de neuitat Pentru cadouri speciale,...

Sclipiri prețioase de la Maia Bijou

- reclama -spot_img
5
(2)

Finalul de an este timpul bucuriei neprețuite, al cadourilor, dar și al petrecerilor glamuroase și pline de fast.

E apogeul momentelor remarcabile de peste an, când vrei, desigur, să radiezi și să strălucești în toată splendoarea. Iar bijuteriile de la Maia Bijou sunt perfecte pentru a te pune în evidență și a-ți transforma, în mod spectaculos, ținuta și apariția.

Principalele tendințe ale sezonului includ piese cu cristale colorate, aurul galben cu finisaje mătăsoase sau combinații inedite, precum aurul galben cu rodiu negru.

Iată selecția specială de bijuterii pentru petrecerile de sărbători de la Maia Bijou:

Acest set superb și versatil, evidențiat prin eleganța formelor rotunde și completat de finisajul mătăsos, va transforma, pe loc, orice ținută.

Ametistul, una din cele 5 pietre cardinale, de altfel și preferata lui Picasso, definește acest minunat set, arată splendid și atrage, cu siguranță, prin eleganță și finisajul mătăsos.

Cerceii clips și pandantivul acestui set impresionant păstrează nota clasică, dar oferă și un suflu de noutate prin combinația inspirată de culori, marcate printr-un fir de aur montat manual. Perfect pentru a completa o ținută elegantă și sofisticată.

Piatra quartz verde încadrată în fire concentrice de aur conferă o undă de mister și un plus de senzualitate, potrivite pentru un look sublim, remarcabil.

Cerceii de tip lacrimă candelabru nu lipsesc din tendințe, iar varianta cu agată verde este spectaculoasă. Mărimea și volumul cerceilor subliniază o alură sofisticată.

Aurul galben combinat cu rodiu negru este un must have al sezonului, impresionează prin accentele puternice și denotă rafinament.

Motivele florale în varianta cu quartz blue london, lucrat în aur galben, surprind prin finețe și delicatețe.

Quartzul blue landon cu taietură cabochon, asortat cu milk aquamarine, este o alegere fabuloasă, amintind de ce albastru era considerată culoarea regilor.

Roșul este nelipsit când vine vorba de apariții de mare efect, iar Maia Bijou recomandă acest set lucrat pe aur galben și garnisit din loc în loc cu rădăcina de rubin.

Colierul de tip opera este o adevărată piesă de rezistență, mai ales dacă e purtat pe spate, la o rochie cu decupaj îndrăzneț. Totodată, se poate transforma într-un colier cu mai multe șiraguri, iar forma și dimensiunea pietrelor colorate creează un minunat spectacol de culori: citrin, ametist, peridot, quartz roz, blue london, topaz. Cine le poate rezista!?!

O apariție glamuroasă va fi pusă în evidență de quartzul blue london, prin jocul dintre culoarea puternică și forma acestui set spectaculos.

Alege bijuteriile care ți se potrivesc, te definesc și îți reprezintă propriul stil și personalitatea. Găsește întreaga ofertă de bijuterii fabuloase, potrivite pentru orice ocazie, pe www.maiabijou.ro sau în magazinele Maia Bijou, situate pe Strada Brăilei nr.165A și  Strada Brăilei 185.

P

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

5 / 5. voturi: 2

ai citit?

Tot ce trebuie să știm pentru makeup-ul de sărbători

Află tendințele din acest sezon pentru petrecerea de Crăciun....

Le Marché – magazinul lui Moș Crăciun

Le Marché - pentru cadouri de neuitat Pentru cadouri speciale,...

Enjoy Sushi – o nouă experiență culinară la Shopping City Galați

Cu toții prețuim momentele de răsfăț, iar plăcerea de...

AliDent Dental Clinic – Ne place când zâmbești!

AliDent Dental Clinic este o nouă clinică stomatologică din...

Contopiri irezistibile de gust și senzualitate la Cofetăria DANA

Cofetăria Dana - savoare și senzualitate Ce crezi că se...