Breaking news:

Scrisori pentru Mos Craciun, la Casa de Cultură a Sindicatelor

Pe data de 5 si 12 Decembrie, de la ora 18.00, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Galați va fi spectacolul pentru copii “Scrisori pentru Moș Crăciun”.
Spectacolul este o creaţie proprie a trupei Marili, o scenetă de Craciun, ce durează aproximativ 1h , o poveste plină de năzdrăvănii, în care Rudolf, renul lui Mos Craciun încurcă sacul cu scrisori cu sacul cu morcovi..şi distruge dorintele copiilor. Ajutoarele moşului împreuna cu cei din public reuşesc să refacă toate scrisorile distruse şi împreună salvează Crăciunul!

Marili este o trupă de animație din Galați care a apărut ca urmare a pasiunii lor de a aduce zâmbete pe chipul celor mici. Pe plan local au ajuns foarte cunoscuți și anul trecut au avut primul lor spectacol care a fost un real succes. Iubite de copii, personajele de la trupa de animație Marili din Galați au pregătit o surpriză pentru cei din oraș. Cu un succes răsunător, reușind să vândă 500 de bilete în doar o săptămână, anul trecut, spiridușii lui Moș Crăciun revin și anul acesta cu o poveste plină de năzdrăvănii.

Hai la spectacol! Din repertoriu amintim “Gândacelul”, “Ciocolata”, “Dansul prieteniei”, “Crăciunul este aproape”, “Moş Crăciun e-aproape de noi”, “Spiriduşii lui Moş Crăciun”, ‘’Noapte de vis’’, “Pizza”, “ Ne învârtim”, etc. Copiii vor cânta şi vor dansa alături de personajele spectacolului, iar în final vor trage împreuna concluziile zilei. Dorim să păstrăm unele surprize pentru atunci pentru a exista un farmec specific sărbatorilor de iarnă.
Scenariul: Arbune Ilioara
Personaje: Arbune Ilioara, Andreea Serban, Chirila Mirela, Ema Postolache, Andreea Sburlea, Bianca Rubica, Irina Mocanu, Stoica Andreea, Chiriac Iuliana, Radu Postolache si Antonio Morosanu.

Detalii şi bilete: 0746 589 0601 (Ilioara), la Club X si 0 din Ţiglina 1, bloc PS 14 C.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

TACO BAR, acum și la petrecerea ta! Surprinde-ți invitații prin noutate și diversitate

Iubești combinațiile reinterpretate și gusturile care uimesc? Noutățile și...

Vara asta la înălțime! SUMMER BY YOUR OWN RULES #peterasa Shopping City Galați

Vara asta se lasă cu amintiri, mult zâmbet, versuri...

1 iunie la Brăila Mall: tărâm de poveste

Anul acesta, distracţia este dublă: de 1 si 2...

MANGOLIV – healthy station! Angajament zilnic pentru starea ta de bine

Cum ar fi să mergi într-un loc de dragul...

Un nou răsfăț pentru tine – magazinul de bijuterii Teratai

Ție cum îți place să te porți prin lume...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...