Breaking news:

Scrisori pentru Mos Craciun, la Casa de Cultură a Sindicatelor

Pe data de 5 si 12 Decembrie, de la ora 18.00, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Galați va fi spectacolul pentru copii “Scrisori pentru Moș Crăciun”.
Spectacolul este o creaţie proprie a trupei Marili, o scenetă de Craciun, ce durează aproximativ 1h , o poveste plină de năzdrăvănii, în care Rudolf, renul lui Mos Craciun încurcă sacul cu scrisori cu sacul cu morcovi..şi distruge dorintele copiilor. Ajutoarele moşului împreuna cu cei din public reuşesc să refacă toate scrisorile distruse şi împreună salvează Crăciunul!

Marili este o trupă de animație din Galați care a apărut ca urmare a pasiunii lor de a aduce zâmbete pe chipul celor mici. Pe plan local au ajuns foarte cunoscuți și anul trecut au avut primul lor spectacol care a fost un real succes. Iubite de copii, personajele de la trupa de animație Marili din Galați au pregătit o surpriză pentru cei din oraș. Cu un succes răsunător, reușind să vândă 500 de bilete în doar o săptămână, anul trecut, spiridușii lui Moș Crăciun revin și anul acesta cu o poveste plină de năzdrăvănii.

Hai la spectacol! Din repertoriu amintim “Gândacelul”, “Ciocolata”, “Dansul prieteniei”, “Crăciunul este aproape”, “Moş Crăciun e-aproape de noi”, “Spiriduşii lui Moş Crăciun”, ‘’Noapte de vis’’, “Pizza”, “ Ne învârtim”, etc. Copiii vor cânta şi vor dansa alături de personajele spectacolului, iar în final vor trage împreuna concluziile zilei. Dorim să păstrăm unele surprize pentru atunci pentru a exista un farmec specific sărbatorilor de iarnă.
Scenariul: Arbune Ilioara
Personaje: Arbune Ilioara, Andreea Serban, Chirila Mirela, Ema Postolache, Andreea Sburlea, Bianca Rubica, Irina Mocanu, Stoica Andreea, Chiriac Iuliana, Radu Postolache si Antonio Morosanu.

Detalii şi bilete: 0746 589 0601 (Ilioara), la Club X si 0 din Ţiglina 1, bloc PS 14 C.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Ioana Gherghe – cosmetică și pasiune

Ioana Gherghe este un cosmetician cu vechime și experiență...

Extreme FlorEvents – artă florală pentru evenimente speciale

Pentru că evenimentul tău este parte din povestea ta...

Inaugurarea primului parc de aventură din judeţul Galaţi

Astăzi, a fost deschis Parcul de Aventură din județul...

Cum faci performanță pe actuala piață a muncii?

Societatea actuală este în continuă schimbare, fiind puternic marcată...