Breaking news:

„Shiny” – Extraordinar de frumoase: gablonțuri și bijuterii din argint

În plin sezon al nunților și al evenimentelor, nu trebuie să ratați o oprire la „Shiny”, Magazinul cu bijuterii de argint din Țiglina!

Că sunteți nașă, mireasă, soacră, că veniți singure ori însoțite de soră ori prietenă, trebuie să știți că bijuteriile și accesoriile sunt diverse, de calitate și extraordinar de frumoase: cercei, coliere, brățări, argintării simple, cu pietre prețioase sau placate cu aur, dar și coronițe, voalete și accesorii pentru gătitul și dezgătitul miresei, precum și plicuri de ocazie.

Coronițele de mireasă (ori pentru Regina Balului) sunt printre produsele căutate de la „Shiny”. Miresele, alături de nașe, se opresc special pentru a vedea modelele expuse și nu pleacă fără coronița visată!

Aici mai găsiți gablonțuri și accesorii de purtat la evenimente sau zi de zi, la orice ținută, casual, clasică, de seară. De la coliere simple sau cu pietre naturale, brățări și cercei care-ți fură toate privirile, până la genți, pălării, eșarfe cu imprimeuri admirabile, portofele din piele naturală sau ecologică – sigur nu veți pleca din magazin fără să fi văzut ceva de care pur și simplu să vă îndrăgostiți!

Și domnii se simt în largul lor: găsesc papioane, cravate și ace potrivite, curele de toate tipurile, butoni, o varietate de ceasuri de mână.

Mai mult, în cazul în care pregătiți un cadou pentru o femeie din viața voastră, aveți de unde alege dintre bijuteriile simple sau mai sofisticate. Iar dacă sunteți în dificultate în fața vitrinelor strălucitoare cu zeci de bijuterii și gablonțuri, nu vă sfiiți să cereți sfaturi de la echipa din magazin.

Un fel de frate mai mare al „Shiny – professional beauty” (situat alături, axat pe produse de cosmetică), magazinul „Shiny” are o vechime de aproape 12 ani pe piața bijuteriilor de argint din Galați – un argument în plus pentru a fi desemnat un loc potrivit de unde să vă alegeți accesoriile vestimentare!

Foto: Bogdan Palenciuc

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Cum transformi manichiura într-o operă de artă cu nuanțele vedetă ale sezonului?

Când ți-ai privit vreodată unghiile ca pe o posibilă...

Cât este darul de nuntă în 2024?

În câteva luni începe sezonul de nunți, iar portofelele...

Pornește în aventura imaginației din Țara Minunilor de la Cofetăria DANA

Ce crezi că se întâmplă atunci când bucuria gustului...

Ordinea corectă de aplicare a produselor de skincare

Ți s-a întâmplat să investești într-un produs de îngrijire...

Make-up și strălucire la Blush Beauty by Giulia!

Pentru multe femei, machiajul a devenit o parte integrantă...