Breaking news:

Sclipiri prețioase de la Maia Bijou

Finalul de an este timpul bucuriei neprețuite, al cadourilor,...

AliDent Dental Clinic – Ne place când zâmbești!

AliDent Dental Clinic este o nouă clinică stomatologică din...

„Shiny” – Extraordinar de frumoase: gablonțuri și bijuterii din argint

- reclama -spot_img
0
(0)

În plin sezon al nunților și al evenimentelor, nu trebuie să ratați o oprire la „Shiny”, Magazinul cu bijuterii de argint din Țiglina!

Că sunteți nașă, mireasă, soacră, că veniți singure ori însoțite de soră ori prietenă, trebuie să știți că bijuteriile și accesoriile sunt diverse, de calitate și extraordinar de frumoase: cercei, coliere, brățări, argintării simple, cu pietre prețioase sau placate cu aur, dar și coronițe, voalete și accesorii pentru gătitul și dezgătitul miresei, precum și plicuri de ocazie.

Coronițele de mireasă (ori pentru Regina Balului) sunt printre produsele căutate de la „Shiny”. Miresele, alături de nașe, se opresc special pentru a vedea modelele expuse și nu pleacă fără coronița visată!

Aici mai găsiți gablonțuri și accesorii de purtat la evenimente sau zi de zi, la orice ținută, casual, clasică, de seară. De la coliere simple sau cu pietre naturale, brățări și cercei care-ți fură toate privirile, până la genți, pălării, eșarfe cu imprimeuri admirabile, portofele din piele naturală sau ecologică – sigur nu veți pleca din magazin fără să fi văzut ceva de care pur și simplu să vă îndrăgostiți!

Și domnii se simt în largul lor: găsesc papioane, cravate și ace potrivite, curele de toate tipurile, butoni, o varietate de ceasuri de mână.

Mai mult, în cazul în care pregătiți un cadou pentru o femeie din viața voastră, aveți de unde alege dintre bijuteriile simple sau mai sofisticate. Iar dacă sunteți în dificultate în fața vitrinelor strălucitoare cu zeci de bijuterii și gablonțuri, nu vă sfiiți să cereți sfaturi de la echipa din magazin.

Un fel de frate mai mare al „Shiny – professional beauty” (situat alături, axat pe produse de cosmetică), magazinul „Shiny” are o vechime de aproape 12 ani pe piața bijuteriilor de argint din Galați – un argument în plus pentru a fi desemnat un loc potrivit de unde să vă alegeți accesoriile vestimentare!

Foto: Bogdan Palenciuc

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Sclipiri prețioase de la Maia Bijou

Finalul de an este timpul bucuriei neprețuite, al cadourilor,...

Enjoy Sushi – o nouă experiență culinară la Shopping City Galați

Cu toții prețuim momentele de răsfăț, iar plăcerea de...

AliDent Dental Clinic – Ne place când zâmbești!

AliDent Dental Clinic este o nouă clinică stomatologică din...

Contopiri irezistibile de gust și senzualitate la Cofetăria DANA

Cofetăria Dana - savoare și senzualitate Ce crezi că se...

Stilul Hermosa e acum la Shopping City Galați

Când vine vorba de stil, alegerile care îți sunt...

Decorațiuni, aranjamente tematice și povești prețioase de la Extreme FlorEvents

Când iarna își pregătește clinchetele fermecate de sărbătoare, știi...