Breaking news:

Revista Urbania nr. 32

Când primăvara se îndreaptă spre vară este un moment...

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

„Shiny” – Extraordinar de frumoase: gablonțuri și bijuterii din argint

În plin sezon al nunților și al evenimentelor, nu trebuie să ratați o oprire la „Shiny”, Magazinul cu bijuterii de argint din Țiglina!

Că sunteți nașă, mireasă, soacră, că veniți singure ori însoțite de soră ori prietenă, trebuie să știți că bijuteriile și accesoriile sunt diverse, de calitate și extraordinar de frumoase: cercei, coliere, brățări, argintării simple, cu pietre prețioase sau placate cu aur, dar și coronițe, voalete și accesorii pentru gătitul și dezgătitul miresei, precum și plicuri de ocazie.

Coronițele de mireasă (ori pentru Regina Balului) sunt printre produsele căutate de la „Shiny”. Miresele, alături de nașe, se opresc special pentru a vedea modelele expuse și nu pleacă fără coronița visată!

Aici mai găsiți gablonțuri și accesorii de purtat la evenimente sau zi de zi, la orice ținută, casual, clasică, de seară. De la coliere simple sau cu pietre naturale, brățări și cercei care-ți fură toate privirile, până la genți, pălării, eșarfe cu imprimeuri admirabile, portofele din piele naturală sau ecologică – sigur nu veți pleca din magazin fără să fi văzut ceva de care pur și simplu să vă îndrăgostiți!

Și domnii se simt în largul lor: găsesc papioane, cravate și ace potrivite, curele de toate tipurile, butoni, o varietate de ceasuri de mână.

Mai mult, în cazul în care pregătiți un cadou pentru o femeie din viața voastră, aveți de unde alege dintre bijuteriile simple sau mai sofisticate. Iar dacă sunteți în dificultate în fața vitrinelor strălucitoare cu zeci de bijuterii și gablonțuri, nu vă sfiiți să cereți sfaturi de la echipa din magazin.

Un fel de frate mai mare al „Shiny – professional beauty” (situat alături, axat pe produse de cosmetică), magazinul „Shiny” are o vechime de aproape 12 ani pe piața bijuteriilor de argint din Galați – un argument în plus pentru a fi desemnat un loc potrivit de unde să vă alegeți accesoriile vestimentare!

Foto: Bogdan Palenciuc

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Importanța aplicării cremei cu factor de protecție solară pe tot parcursul anului

Crema cu factor de protecție solară sau SPF (Sunscreen...

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Ioana Gherghe – cosmetică și pasiune

Ioana Gherghe este un cosmetician cu vechime și experiență...

Extreme FlorEvents – artă florală pentru evenimente speciale

Pentru că evenimentul tău este parte din povestea ta...

Inaugurarea primului parc de aventură din judeţul Galaţi

Astăzi, a fost deschis Parcul de Aventură din județul...