Și tu folosești Hygienium, brandul numărul 1 în România printre dezinfectanții de mâini?

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  Veste excelentă pentru toți cei care utilizează deja produse Hygienium, cunoscutul brand românesc din zona produselor dezinfectante și a celor dedicate igienei!

  Conform datelor privind vânzările, publicate de Audit Retail Nielsen, produsele dezvoltate de compania gălățeană Grande Gloria Production se clasează pe primul loc în România la categoria dezinfectanți de mâini.

  Dovadă că, atunci când este vorba de igienă, nicio persoană nu este dispusă să facă rabat de la calitatea produselor utilizate, alegându-le pe cele de top, de la geluri antibacteriene la soluții dezinfectante.

  Încredere sporită în produsele Hygienium

  Aceste date reprezintă o nouă confirmare a încrederii câștigate de-a lungul timpului de produsele Hygienium, care adoptă cu strictețe standardele sanitare, sunt testate dermatologic și, bineînțeles, sunt certificate de Ministerul Sănătății.

  Siguranța conferită de utilizarea mărcilor Hygienium este susținută și de vasta experiență în domeniu a firmei producătoare. „Suntem recunoscători clienților noștri care au ales cu încredere produsele Hygienium și dorim să le mulțumim că s-au bazat pe un brand românesc de produse dezinfectante, cu o tradiție de peste 8 ani în piața de biocide”, ne-a declarat Georgiana Mocanu, director executiv al companiei Grande Gloria Production.

  De altfel, portofoliul de produse cu acțiune bactericidă al companiei se află în continuă dezvoltare, acoperind atât necesitățile unei gospodării, cât și pe cele din domeniul business. Nu doar adulții, ci și copiii le folosesc încrezători, acasă, la școală și în orice alt spațiu exterior.

  Produsele, disponibile în magazine și online

  Produsele de igienizare a mâinilor, care au clasat Hygienium pe locul 1 pe țară, dar și alte game destinate curățeniei și igienei sunt disponibile atât în lanțurile de magazine, cât și online.

  Gama completă de produse poate fi vizualizată pe www.grandegloria.com, iar produsele pot fi comandate de pe www.hygieniumshop.ro, primul magazin online de produse dezinfectante și de igienă din România, recent lansat (cu aplicația mobilă „Hygienium Shop”).

  Dincolo de ofertele obișnuite, online găsiți periodic noi produse, oferte speciale și pachete de servicii avantajoase.

  Totul, pentru ca, în viața agitată de zi cu zi, să faceți față cu brio necesităților zilnice, alături de Hygienium, un aliat de top în domeniul sanitar, o alegere ce conferă siguranță și protecție maximă!

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0

  - reclama -spot_img