Breaking news:

Delicatețe florală și emoții de primăvară, la Extreme FlorEvents!

Pot oare cuvintele să descrie însăși aroma primăverii? Doar...

Tratament aniticelulitic, de remodelare corporală cu Endospheres Evolution, la Be Slim Body Care

Ascundem constat imperfecțiunile, facem eforturi să ne acceptăm propriul...

Și tu îți dorești ALTCEVA?

Tu ce preferi? Atmosfera caldă, plăcută, prietenoasă și plină...

ThE Folly – locul unde se satisfac gusturile nebunești! (P)

Se zice că brand-ul este ceea ce spun despre tine oamenii când ai părăsit încăperea. De aceea, ThE Folly Restaurant & Lounge se rebrenduiește! Rămâne același spațiu proaspăt şi rafinat, deschis şi intim, primitor și discret din zona zero a orașului, în care stilul, luxul, rafinamentul și eleganța se îmbină armonios, dar la toate acestea adăugăm și o bucătărie senzațională pentru care vă garantăm că vă veți bate pe rezervări. Și asta pentru că la ThE Folly a poposit CHEF Georgiana, un bucătar experimentat, cu participări la emisiuni culinare, ani de experiență și multe medalii în portofoliu. A venit la ThE Folly pentru a demonstra că în Galați se poate mânca la fel de bine ca la rafinatele restaurante franțuzești, așa că pregătiți-vă pentru o armonie de gusturi, o bucurie de culori și o … “nebunie” de feluri de mâncare.

Meniul? Une vraie folie”!

Am zis nebunie? Atunci să notăm: supe creme, paella, midii în sos de vin, creveți în sos de unt, pește și fructe de mare. Și mai presus de toate, câteva rețete noi, pe care vă invităm să le încercați cu încredere: celebrele RIBS (coaste) cu 12 condimente și sos făcut în casă, Papardele (paste) cu trufe, Platou de fructe de mare și nebunia de Cheesecake, care va deveni, garantat, marca Restaurantului ThE Folly.

Să le luăm pe rând: COASTELE – sunt mângâiate cu grijă și scăldate într-un sos special cu scorțișoară, nucușoară, anason, miere și alte minunății preț de câteva ore, după care sunt lăsate în cuptor să se odihnească la foc mic, până devin fragede și aromate. Vă garantăm că nu există o bucurie mai mare pentru papilele gustative. Și vă mai garantăm că le veți cere de fiecare dată când veți veni la ThE Folly!

PAPARDELELE sunt paste, dar nu orice fel de paste! Sunt mai late, în formă de panglică, se comercializează proaspete sau uscate, iar varianta ușor zimțată la capete e foarte folosită în Italia, unde există și un Festival al Papardelelor. ThE Folly vă propune, ca o noutate, Papardele cu trufe proaspete, rase, ciuperci și sos de smântână.

FRUCTE DE MARE găsiți peste tot. Însă nu ca la ThE Folly! Aici, Chef Georgiana are grijă ca bucățile de baby carcatiță, calamar tub și creveți black tigger, proaspăt scoase de pe grill, să fie în proporție egală în farfurie, asezonate din belșug cu un sos de citrice. Salata mediteraneeană și focaccia cu usturoi întregesc acest tablou culinar care vă va aminti de mare, de soare, de vacanțe exotice și de zile speciale de relaxare.

Cât despre CHEESECAKE, o să spuneți că ați mai mâncat, însă vă așteptăm la ThE Folly pentru a vă demonstra ce înseamnă un desert fin cu adevărat. Celebra prăjitură răcoroasă o puteți savura în zilele toride de vară, fiind ușor acrișoară, cu jeleu de fructe de pădure pe deasupra.

ThE Folly –povestea unei terase perfecte!  Atracția locaţiei o reprezintă terasa, unde se va afla, de anul acesta, un open cook space, așa că cei veniți să savureze o cafea și un mic dejun în aer liber pot vedea efectiv cum și ce se gătește. Tot terasa devine spațiul ideal pentru un prânz delicios dar și pentru a petrece câteva ore de relax în compania celor dragi, unde puteți participa la un “fancy dinner” sau la o întâlnire amicală între prieteni, în aer liber, în compania cunoscutei statui din oraș: Fata pe valuri! Mâncare delicioasă, preparate savuroase, cocktail-uri răcoritoare, cafea aromată, muzică buna și personal atent. Asta vei găsi la noi!

Vă aşteptăm la ThE Folly – Restaurant & Lounge, locul unde se satisfac gusturile nebunești!

Restaurantul va lansa noul meniu astăzi, 30 aprilie. Dacă v-am trezit curiozitatea, dar și simțurile, ne găsiți pe strada Domnească nr. 13, Bl. L1,  parter. Rezervări la telefon: 0336 802 125.

 

 

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Tratament aniticelulitic, de remodelare corporală cu Endospheres Evolution, la Be Slim Body Care

Ascundem constat imperfecțiunile, facem eforturi să ne acceptăm propriul...

Ten sănătos, radiant și vizibil îmbunătățit cu Dermapen 4, la Be Slim Body Care

Încrederea în sine este cel mai frumos machiaj, însă...

Și tu îți dorești ALTCEVA?

Tu ce preferi? Atmosfera caldă, plăcută, prietenoasă și plină...

Adio imperfecțiuni, cicatrici și riduri cu Laser Me la Be Slim Body Care

Frumusețea nu este decât promisiunea fericirii. A arăta bine nu...

Un plus de savoare la Grill Station cu Ionuț Anghel, Carmangeria Ozana

Și pofte împlinite, și sare în bucate, și mâncare...