Breaking news:

SIGNATURE ApartHotel – un loc cu o semnătură aparte

Signature ApartHotel este “acasă”

Sunt multe locuri, activități, gânduri, mulți oameni în care ne pierdem zi de zi! Dar sunt și case în care ne regăsim, reușim să respirăm și să oprim puțin timpul. Signature ApartHotel este “acasă”, este refugiul pe care îl cauți când vrei intimitate, confort, spațiu, 100% funcționalitate și rafinament.

Signature ApartHotel este o construcție nouă și modernă

Situat foarte aproape de centrul orașului Galați, într-o zonă liniștită, rezidențială, în proximitatea campusului universitar și a Shopping City Galați, Signature ApartHotel este o construcție nouă, modernă, ce oferă 11 unități de cazare de tip apartament cu câte două camere, complet utilate, având suprafețe cuprinse între 43-46 mp.

Fiecare apartament e, în același timp, diferit ca design și cromatică dar asemănător cu celelalte în ceea ce privește funcționalitatea și dotările.

Astfel, un refugiu la Signature dispune de un vestibul, un open space ce combină camera de zi (salonul) cu mini-bucătăria, un dormitor spațios și o toaletă. Salonul este echipat cu o canapea extensibilă care poate găzdui o persoană, iar dormitorul este prevăzut cu pat dublu, matrimonial.

Mobila este de o calitate superioară și repartizată cu gust, lăsând locul să respire și să te inspire. Bucătăria este dotată cu plită electrică, hotă, cuptor cu microunde, minifrigider, cafetieră, masă extensibilă incorporată.

Mobile acces și contactless hotel check-in

Signature ApartHotel este locul perfect în care poți trăi în prezent, beneficiind de servicii în vogă: full internet, parcare păzită, o recepție monitorizată racordată la un dispecerat de pază, precum și de un sistem inteligent de management – mobile acces și contactless hotel check-in.

Te vei putea caza în baza unui cod primit pe telefonul tău mobil, având posibilitatea de a-ți gestiona sosirea și plecarea într-un mod discret. De asemenea, unitatea de cazare este prevăzută cu adăpost ALA (adăpost civil), necesar în caz de avarie, bombardamente etc.

Este și spațiul perfect unde poți evada într-o lume magică, unde te poți lăsa în voia imaginației, bucurându-ți toate simțurile de frumosul care te înconjoară. Fiecare apartament are particularitățile lui, care se regăsesc în culori și decorațiuni deosebite, în funcție de numele incitate pe care le poartă:  Jolie, La Rose, Ludique, Delice, Alchimie, Sensuelle, Blue Reve, So sweet, Exotique, Poetesse, La femme.

Te sfătuim să le vezi pe toate și să îl alegi pe cel care te inspiră: “Blue Reve” este apartamentul albastru, “Ludique” – apartamentul turcoaz, “Poetesse” – apartamentul bordo etc.

Hotelul deține șase locuri de parcare privată, o curte generoasă în care te poți, de asemenea, relaxa și servicii adiacente – la cererea clienților (curățătorie, pază privată, ticketing, masaj la locație etc).

Special și interesant

Signature ApartHotel a fost conceput să ofere confort și persoanelor cu dizabilități, imobilul fiind prevăzut cu o rampă generoasă de acces, lift și un apartament situat la parter, adaptat nevoilor acestei categorii de vizitatori.

Un hotel aparte, lipsit de răceala unui imobil neutru cu apartamente de închiriat, Signature ApartHotel este un proiect de suflet, destinat clienților care apreciază detaliul și rafinamentul alegerilor. E special și interesant, ca o semnătură la finalul unei scrisori romantice. E un loc în care tu poți crea, visa, trăi, face planuri, atât cât îți dorești! Un refugiu în care vei reveni cu drag, un spațiu care se va lipi iremediabil de sufletul tău.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

5 / 5. voturi: 1

ai citit?

Despre reușită, prin puterea educației și forța învățării active, cu Victoria Yildirir

Cum se împletesc cu succes rolurile de antreprenor, mamă,...

Vara asta la Beluga Pool – un motiv în plus să te bucuri de soare!

Prognoza meteo din vara aceasta se anunță a fi...

TACO BAR, acum și la petrecerea ta! Surprinde-ți invitații prin noutate și diversitate

Iubești combinațiile reinterpretate și gusturile care uimesc? Noutățile și...

Vara asta la înălțime! SUMMER BY YOUR OWN RULES #peterasa Shopping City Galați

Vara asta se lasă cu amintiri, mult zâmbet, versuri...

1 iunie la Brăila Mall: tărâm de poveste

Anul acesta, distracţia este dublă: de 1 si 2...