Breaking news:

Arome de iarnă – Noutăţile sezonului rece vin de la Brăila Mall

Știi cum fiecare amintire și experiență poartă cu sine...

Sclipiri de sărbătoare de la Teilor din Brăila Mall

Garnisite cu emoție, bucurie și entuziasm, momentele preferate ale...

Simte beneficiile naturii direct pe pielea ta cu produsele din gama BIOUNIQUE

Cum ar fi să experimentezi puterea miraculoasă a ingredientelor naturale în fiecare zi și să te bucuri de beneficiile naturii direct pe pielea ta? Sună tentant de bine, nu-i așa? Și perfect în armonie cu nevoia – tot mai prezentă și stringentă – pe care o resimțim de a reveni mai aproape de lucrurile autentice, mai puțin artificiale, de a adopta un stil de viață mai natural și mai sănătos.

E firesc, așadar, să îți dorești să integrezi în rutina ta de îngrijire și înfrumusețare produse naturale, curate, care nu conțin parabeni – alcool, parfum, sunt testate dermatologic, fabricate în România, din ingrediente naturale și, nu în ultimul rând, care sunt preparate handmade. Acestea sunt produsele BIOUNIQUE, special create pentru a-ți oferi o îngrijire naturală, axată pe proprietățile exclusive și eficacitatea ingredientelor conținute.

Printre cele mai apreciate produse din gama BIOUNIQUE se numără crema anti-cearcăne, crema anti-aging și, nu în ultimul rând, crema anti-acneică – cea care a reprezentat, de altfel, primul produs cu care a început povestea brandului.

Pasiune pentru îngrijirea naturală

Pornind de la nevoia proprie de a găsi soluția potrivită pentru problemele de ten cu care se confrunta, Alexandra Nichita a dezvoltat și cultivat – cu deosebită pricepere și consecvență – pasiunea pentru formulările și rețetele de creme realizate ”în casă”, chiar de ea. Testând și perfecționând combinațiile de ingrediente naturale, a ajuns, astfel, la crearea cremei care avea să îi ofere tenului îngrijirea de care avea nevoie.

Misiunea de a purta natura mai aproape de tine

Continuând cu dibăcie meșteșugul de a aduna și împleti puterea tămăduitoare a naturii, a desăvârșit rețetele de creme, care erau mereu apreciate și recomandate de cei care le încercau, iar asta s-a transformat și a devenit, în timp, misiunea de a oferi beneficiile produselor naturale, preparate handmade, tuturor celor care aveau nevoie.

Eficiența produselor BIOUNIQUE se datorează, în primul rând, proprietăților uimitoare ale ingredientelor naturale conținute. Totodată, acestea se remarcă prin textura fină și concentrată și prin faptul că nu conțin foarte multă apă, având la bază ape florale. Numeroasele uleiuri naturale – precum uleiul de neem, de fragonia sau avocado – îmbogățesc compoziția cremelor și le diferențiază pentru fiecare tip de ten și nevoie în parte. Fie că este vorba de hidratare, regenerare, efect anti-rid, curățare în profunzime, tratarea acneei, a problemelor de pigmentare, protecție sau altele, BIOUNIQUE îți oferă o soluție dedicată, bazată pe principiile active ale ingredientelor naturale.

Îngrijire naturală și sănătoasă

Pentru că, în final, suntem ceea ce facem în mod repetat, alegerile din fiecare zi și grija cu care ne cultivăm obiceiurile sănătoase ne determină calitatea vieții, sub toate aspectele.

Alege și tu îngrijirea naturală de la BIOUNIQUE! Descoperă întreaga gamă de produse pe https://biounique.ro și simte beneficiile naturii direct pe pielea ta!

În plus, când te alături comunității iubitorilor de natură BIOUNIQUE, te bucuri de 10% reducere la prima ta comandă. Ce mai aștepți?

P

 

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

4.6 / 5. voturi: 5

ai citit?

Experimentează crioterapia cu Criocamera Geoway G900

Nu o singură dată am auzit că o minte...

Arome de iarnă – Noutăţile sezonului rece vin de la Brăila Mall

Știi cum fiecare amintire și experiență poartă cu sine...

Sclipiri de sărbătoare de la Teilor din Brăila Mall

Garnisite cu emoție, bucurie și entuziasm, momentele preferate ale...

De la pasiune, la propria afacere în domeniul beauty – povestea Geaninei Voicu

Determinare, pasiune și multă muncă – sunt ingredientele cu...

Nou în oraș – Starbucks Brăila Mall!

Finalul anului vine cu veşti bune de la Brăila...

Avem un Teatru pe țeavă la Galați. Cum procedăm?

Un actor își petrece întreaga viață pe scenă. Că...