Breaking news:

Sclipiri de sărbătoare de la Teilor din Brăila Mall

Garnisite cu emoție, bucurie și entuziasm, momentele preferate ale...

Nou în oraș – Starbucks Brăila Mall!

Finalul anului vine cu veşti bune de la Brăila...

Avem un Teatru pe țeavă la Galați. Cum procedăm?

Un actor își petrece întreaga viață pe scenă. Că...

Sfaturi pentru o nuntă de vis!

Organizarea unei nunți nu e chiar un proces simplu, chiar și pentru cei mai buni și serioși planificatori. Pentru că trebuie să iasă perfect, pentru că implică foarte multe persoane, pentru că reprezintă o succesiune de acțiuni legate între ele, care se pot prăbuși ca piesele de domino dacă lucrurile nu merg bine. Așa că avem pentru voi câteva sfaturi de care ar fi bine să țineți seama, dacă doriți să aveți parte de o nuntă de vis.

Începeți pregătirile din timp

În medie, perioada optimă pentru începerea planificării unei nunți este cu zece luni, chiar un an în avans. Deși sunt multe acțiuni care se fac cu o lună înainte, iar săptămâna nunții este, de obicei, cea mai aglomerată, sunt și lucruri pe care le puteți stabili din timp: locul nunții, tema, formația sau DJ-ul care va asigura buna dispoziție, o listă aproximativă a invitaților. Chiar și rochia ideală se poate căuta cu luni înainte. Cu cât mai devreme, cu atât cresc șansele să o găsiți și să fiți siguri de alegere! Dificilă este, mai ales în ziua de azi, dacă nu aveți prieteni căsătoriți și alegerea unei perechi de nași – părinții spirituali care să vă îndrume pașii. E bine să începeți din timp pregătirile, mai ales dacă vă ocupați singuri de organizare, lucrați amândoi sau aveți și copii.

Trimiteți invitațiile cât mai rapid

Dacă știți locul și data și ați găsit nașii ideali, nu mai stați pe gânduri: alegeți cât mai repede invitațiile și trimiteți-le celor cu care doriți să împărtășiți din bucuria evenimentului. Această activitate vă va consuma timp prețios, întrucât, pe lângă întocmirea listei finale, este nevoie să alegeți și furnizorul, designul, textul potrivit, lucru care deși pare, poate să nu fie atât de simplu. Cu cât invitații dumneavoastră vor afla din timp de eveniment, cu atât aveți certitudinea că vor dori să vină la nuntă. În plus, e bine să aveți confirmări și să cunoașteți numărul de oameni pe care vă bazați, pentru a putea planifica în continuare nunta și pentru a amorsa pierderile.

Prioritizati nevoile cuplului

Aceasta este ziua voastră specială, în care totul trebuie să se alinieze cu dorințele și aspirațiile voastre. Nu e nunta nașilor, a socrului mare sau a soacrei mici. Vă veți căsători o data în viață, așa că asigurati-vă că veți avea o petrecere pe cinste, fix cum ați visat-o!

La nevoie, apelați la un wedding planner

De un eveniment de asemenea anvergură trebuie să se ocupe mai multe persoane, nu doar două. Așa că, dacă doriți să nu aveți bătăi de cap și să rămâneți relaxați și înainte și în timpul nunții, vă sfătuim să apelați la un wedding planner sau măcar la prieteni care au deja experiența organizării unei nunți. Avantajul specialistului constă în faptul că îi poate contacta pe cei mai buni în domeniu, cu care a mai lucrat, la prețuri cu discount.
Vă dorim multă răbdare, comunicare și spor în procesul organizării nunții și o petrecere de neuitat, alături de cei dragi!

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

5 / 5. voturi: 1

ai citit?

De la pasiune, la propria afacere în domeniul beauty – povestea Geaninei Voicu

Determinare, pasiune și multă muncă – sunt ingredientele cu...

Nou în oraș – Starbucks Brăila Mall!

Finalul anului vine cu veşti bune de la Brăila...

Avem un Teatru pe țeavă la Galați. Cum procedăm?

Un actor își petrece întreaga viață pe scenă. Că...

Cadouri reușite pentru sărbători împlinite la Shopping City Galați

Sărbătorile înseamnă împreună, sunt apogeul fiecărui an și expresia...

Farmecul Crăciunului are urme de sclipici la Extreme FlorEvents

În fiecare colț de lume, magia Crăciunului ne aduce...

Lifting facial non-invaziv cu ULTRAFORMER III

Frumusețea și naturalețea sunt declarații împotriva normelor impuse de...