Breaking news:

GRILL STATION 17 – Când ți-e poftă de gustul de acasă

Când îți dorești să te bucuri de mâncare gustoasă,...

Supermodel Cut – noul trend al toamnei 2023!

Simți și tu tentația de a-ți reîmprospăta look-ul? Toamna...

CurățenieGalațiBrăila.ro – Pentru starea ta de bine!

Curățenia. Nu e, de fiecare dată, o activitate pe...

Slim Beauty Clinic: Tehnologii-vedetă, în slujba frumuseții tale (P)

Profesionalism, servicii de calitate, tehnologii revoluționare – toate sunt în slujba corpului tău la Slim Beauty Clinic Galați!

Urmând exigențele și trendurile din domeniu, Slim Beauty Clinic a adus în oraș aparatură modernă pentru tratamente faciale sau de remodelare corporală, slăbire, tonifiere, printre ele fiind și cele la care apelează vedetele pentru a-și menține siluetele de invidiat.

EXIMIA: slăbire intensă

Slim Beauty Clinic deține noul model al complexului aparat EXIMIA, PLATINUM HR77 ANNIVERSARY, special conceput pentru slăbire intensă și remodelare corporală.

Acesta oferă efectul unei liposucții, dar fără intervenție chirurgicală! EXIMIA include 7 terapii de slăbire și remodelare corporală, de lifting și fermitate, de  reducere a celulitei, cu pierderea a până la 7 cm de talie în doar 7 zile de tratament.

Eliminând până la 40% din țesuturile adipoase, total nedureros și cu efecte de la prima ședință, Eximia e o tehnologie la care apelează VIP-urile. Cu ajutorul acestui tratament se reduc și vergeturile, efectul de piele deshidratată, îmbătrânirea epidermei, dar și problemele corporale ce pot apărea la bărbați.

XSCULPT: corp perfect tonifiat

XSCULPT de la Slim Beauty Galați e un echipament performant de stimulare musculară electromagnetică, pentru tonifierea corporală, arderea grăsimii, lifting corporal și creșterea masei musculare.

Dacă alegeți un pachet complet de tratament cu ambele aparate, EXIMIA si XSCULPT, veți obține rezultate de la primele ședințe: fermitate, slăbire în circumferință, țesutul adipos și celulita eliminate vizibil, astfel încât corpul vi se va contura armonios.

EPPILYA: epilare de efect

Ultima generație de laser Dioda pentru epilarea definitivă, EPPILYA, cu o putere de 1200 W, distruge rădăcina firului de păr, în timp ce efectele asupra pielii sunt benefice. Cu ajutorul acestuia, la Slim Beauty Center veți scăpa de părul nedorit de pe toată suprafața corpului, indiferent de grosime sau culoare, porii fiind micșorați, iar pielea mai netedă. În plus, tratează foliculita, iar conceptul de răcire dezvoltat de EPPILYA reduce temperatura generată de lumină la nivelul pielii, înlăturând riscul producerii arsurilor și asigurându-vă confortul pe care oricine îl așteaptă de la un centru de estetică.

___________

Str. Frunzei Nr. 38A – 0747068582

Facebook: Slim Beauty Clinic

Instagram: slim.beauty.clinic

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Supermodel Cut – noul trend al toamnei 2023!

Simți și tu tentația de a-ți reîmprospăta look-ul? Toamna...

CurățenieGalațiBrăila.ro – Pentru starea ta de bine!

Curățenia. Nu e, de fiecare dată, o activitate pe...

Olga Lucasius – un terapeut pentru trup și suflet

Are mâini puternice și căutătoare și cu ele face...

PetVet Medical – un nou cabinet veterinar în Galați

PetVet Medical, un nou cabinet veterinar înființat la Galați,...

Braila Mall – Destinație de distracție

Ești gata de distracție? Hai la Brăila Mall! Vara este...