Breaking news:

Horoscopul lunii decembrie 2022

Întâlniri festive, tradiții și termene limită Oricât de greu este...

Tot ce trebuie să știm pentru makeup-ul de sărbători

Află tendințele din acest sezon pentru petrecerea de Crăciun....

Le Marché – magazinul lui Moș Crăciun

Le Marché - pentru cadouri de neuitat Pentru cadouri speciale,...

Slim Beauty Clinic: Tehnologii-vedetă, în slujba frumuseții tale (P)

- reclama -spot_img
0
(0)

Profesionalism, servicii de calitate, tehnologii revoluționare – toate sunt în slujba corpului tău la Slim Beauty Clinic Galați!

Urmând exigențele și trendurile din domeniu, Slim Beauty Clinic a adus în oraș aparatură modernă pentru tratamente faciale sau de remodelare corporală, slăbire, tonifiere, printre ele fiind și cele la care apelează vedetele pentru a-și menține siluetele de invidiat.

EXIMIA: slăbire intensă

Slim Beauty Clinic deține noul model al complexului aparat EXIMIA, PLATINUM HR77 ANNIVERSARY, special conceput pentru slăbire intensă și remodelare corporală.

Acesta oferă efectul unei liposucții, dar fără intervenție chirurgicală! EXIMIA include 7 terapii de slăbire și remodelare corporală, de lifting și fermitate, de  reducere a celulitei, cu pierderea a până la 7 cm de talie în doar 7 zile de tratament.

Eliminând până la 40% din țesuturile adipoase, total nedureros și cu efecte de la prima ședință, Eximia e o tehnologie la care apelează VIP-urile. Cu ajutorul acestui tratament se reduc și vergeturile, efectul de piele deshidratată, îmbătrânirea epidermei, dar și problemele corporale ce pot apărea la bărbați.

XSCULPT: corp perfect tonifiat

XSCULPT de la Slim Beauty Galați e un echipament performant de stimulare musculară electromagnetică, pentru tonifierea corporală, arderea grăsimii, lifting corporal și creșterea masei musculare.

Dacă alegeți un pachet complet de tratament cu ambele aparate, EXIMIA si XSCULPT, veți obține rezultate de la primele ședințe: fermitate, slăbire în circumferință, țesutul adipos și celulita eliminate vizibil, astfel încât corpul vi se va contura armonios.

EPPILYA: epilare de efect

Ultima generație de laser Dioda pentru epilarea definitivă, EPPILYA, cu o putere de 1200 W, distruge rădăcina firului de păr, în timp ce efectele asupra pielii sunt benefice. Cu ajutorul acestuia, la Slim Beauty Center veți scăpa de părul nedorit de pe toată suprafața corpului, indiferent de grosime sau culoare, porii fiind micșorați, iar pielea mai netedă. În plus, tratează foliculita, iar conceptul de răcire dezvoltat de EPPILYA reduce temperatura generată de lumină la nivelul pielii, înlăturând riscul producerii arsurilor și asigurându-vă confortul pe care oricine îl așteaptă de la un centru de estetică.

___________

Str. Frunzei Nr. 38A – 0747068582

Facebook: Slim Beauty Clinic

Instagram: slim.beauty.clinic

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Tot ce trebuie să știm pentru makeup-ul de sărbători

Află tendințele din acest sezon pentru petrecerea de Crăciun....

Le Marché – magazinul lui Moș Crăciun

Le Marché - pentru cadouri de neuitat Pentru cadouri speciale,...

Sclipiri prețioase de la Maia Bijou

Finalul de an este timpul bucuriei neprețuite, al cadourilor,...

Enjoy Sushi – o nouă experiență culinară la Shopping City Galați

Cu toții prețuim momentele de răsfăț, iar plăcerea de...

AliDent Dental Clinic – Ne place când zâmbești!

AliDent Dental Clinic este o nouă clinică stomatologică din...