Frumusețea are strălucire de sărbătoare la Shopping City Galați

  ai citit...?

  Dr. Andrei Ciocănaru – Povestea Dental merge mai departe!

  Cum crești renumele familiei și visul părinților tăi? Cum...

  Tendințe în machiajul de toamnă 2022

  Și în acest sezon, naturalețea și prospețimea tenului se...

  King’s Pub – o experiență gastronomică de neratat

  King’s Pub - Rescriem împreună istoria (pe strada Domnească)! Situat...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  Noutăți de sezon la Shopping City Galați

  Sărbătorile cern magia celor mai frumoase momente petrecute împreună și poartă amprenta frumuseții sub toate formele. E normal ca acum, chiar mai mult decât de obicei, să îți dorești să radiezi frumusețe și să te remarci printr-un look șarmant, distins și surprinzător. Tocmai de aceea brandurile cu specific beauty din Shopping City Galați au pregătit special pentru această perioadă produse exclusiviste, noutăți de sezon și oferte atrăgătoare pentru tine. Descoperă-le și tu:

  Seturi speciale cu calendar de Advent ce transformă așteptarea Crăciunului într-o adevărată aventură a frumuseții. La magazinele Sabon, Douglas, Yves Rocher și Marionnaud din Shopping City Galați găsești aceste variante speciale care te cuceresc pe loc și îți oferă produsele preferate de make-up pentru un look seducător în fiecare zi.

  Aromele încântătoare de sărbătoare de la magazinele Nala, Yves Rocher, Douglas, Sephora, Sabon adaugă farmec și magie poveștilor tale de iarnă:

  Produsele special adaptate vremii reci, cu ingrediente active, pentru o hidratare intensă și protecție optimă, îți oferă o îngrijire de sezon corespunzătoare și răsfățul binemeritat și în această perioadă.

  În plus, nu uita că in magazinele Kallos, ProfiHair Shop, Salon Brands, Xpert Beauty, Cupio, Marionnaud găsești întotdeauna produse profesionale și tot ce ai nevoie pentru rutina ta de îngrijire.

  Sărbătoare la Shopping City Galați

  La Shopping City Galați, frumusețea îmbracă straie de strălucire și rafinament. Deci, fie că îți dorești produse speciale pentru îngrijirea tenului, a corpului sau părului, fie că vrei să încerci noutățile de sezon în materie de machiaj sau parfumerie, brandurile preferate de beauty îți transformă sărbătorile într-o autentică experiență a frumuseții.

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0