Breaking news:

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Izvorât din pasiune pentru frumos, armonie și împlinire, brandul...

Aproape și cu de toate… O nouă locație Carrefour Express, în Micro 19!

Carrefour Express continuă să-și extindă rețeaua de magazine din...

Soul of 365: nu e ceea ce pare, e ceea ce ESTE!

Let`s get real!

Pentru că în final, tot ceea ce contează e mereu dincolo de aparențe.
E clar că nu suntem adepții tendințelor superficiale, ci dimpotrivă, ne poziționăm la polul diametral opus, căutăm diferența și aducem în prim plan plusul de valoare.
Soul of 365 este construit pe o nouă abordare, un altfel de stil și o manieră aparte de a fi – ca locație, atmosferă, în raport cu clienții, dar și cu noi înșine.

Go the extra mile!

Întrucât credem în promisiunea integră asumată față de fiecare client, punem preț suprem pe calitate – sub toate formele și la toate nivelurile.

Urmărim calitatea oricărui ingredient care intră în bucătăria Soul of 365. Tocmai de aceea mizăm pe un meniu sezonier, adaptat întocmai pentru a garanta maximum de prospețime și savoare oricărui gust marca Soul of 365.

Apreciem și susținem calitatea serviciilor superioare oferite clienților noștri, prin grijă desăvârșită și atenție deosebită la detalii.
Și, nu în ultimul rând, credem în unicitatea timpului de calitate petrecut cu persoanele potrivite, la locul potrivit și cu răsfățul culinar potrivit.

All in sight!

Tot din considerente de calitate și, mai ales, transparență și încredere, bucătăria noastră este la vedere, ”deschisă”. Îți oferim ocazia de a privi – în timp real – pregătirea preparatelor culinare Soul of 365. Te provocăm, astfel, să descoperi întreg angrenajul implicat în crearea fiecărui fel de mâncare, pentru ca tu să vezi, să înțelegi exact și să prețuiești fiecare etapă și fiecare parte ce contribuie la desăvârșirea delicateselor marca 365.

The Chef`s Table

01Mai mult decât atât, la Soul of 365, te bucuri de un concept unic în Galați: The Chef`s Table (”Masa Bucătarului Șef”), o masă specială pentru două persoane unde Bucătarul Șef, Vlad Pădurescu, pregătește felurile de mâncare. Astfel, devii parte activă din procesul de creare a artei culinare marca Soul of 365 și te bucuri de degustarea bucatelor de soi pregătite cu migală, pasiune și dedicare de cei mai talentați bucătari. Iar aici vei fi servit de însuși bucătarul șef. Nu uita însă că accesul la Chef`s Table se face doar pe bază de rezervare deci ai grijă să îți reții din timp locul.

Nature at its best

Creăm artă culinară folosind doar ingrediente și produse naturale, direct de la sursă. Mizăm în special pe resurse din producția proprie, „Grădinile Dealu’ Mare” de la Braniștea, ce ne oferă roade de soi, dar și de la alți producători locali. Pentru că totul trebuie să fie cât mai proaspăt și natural iar ambiția noastră este să producem totul ”în casă”. Așa că nu trebuie să rămâi surprins când vei găsi în meniu pâine, unt sau paste făcute în casă. Deserturile respectă același principiu și sunt, de asemenea, proaspăt pregătite de către bucătarii Soul of 365.

De fapt, meniul nostru nu este unul complicat, ci mai degrabă compact, cuprinzând feluri de mâncare pe care chiar merită să le încerci. Totul e special, totul e sub amprenta Bucătarului Șef Vlad Pădurescu și a echipei sale ce îți pregătesc, mereu, cu pasiune și dedicare, o experiență food epică.

Fii gata să încerci un altfel de dining – o delectare accesibilă și prietenoasă, însă punctând cu brio la capitolele calitate, prospețime și savoare.
E timpul pentru ceva nou! Hai la SOUL of 365, care nu e o promisiune garantată, ci o promisiune pe care tu trebuie să o împlinești.

Foto: arhiva personală

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Izvorât din pasiune pentru frumos, armonie și împlinire, brandul...

Aproape și cu de toate… O nouă locație Carrefour Express, în Micro 19!

Carrefour Express continuă să-și extindă rețeaua de magazine din...

Expoziție de Fluturi Vii la Brăila Mall: grație, culoare, transformare!

Admirați pentru fragilitatea și libertatea lor, dar și pentru...

Cât este darul de nuntă în 2024?

În câteva luni începe sezonul de nunți, iar portofelele...