Breaking news:

Specialiștii Natur House te învață de ce e bine să slăbești după sărbătorile pascale

Știm cu toții că nu-i deloc ușor să scapi de kilogramele în plus după perioada sărbătorilor pascale, deși ca să slăbești este nevoie de mult timp și efort, însă nu e imposibil să ajungi la silueta mult visată.
Ceea ce multă lume nu știe este că pierderea în greutate înseamnă mai mult de atât!

Există totuși anumite mecanisme ale organismului care sunt responsabile de parcursul acestui proces intens, sau nu, al slăbitului. Atunci când efectele asupra sănătății fizice și a tonusului general sunt pozitive, este clar că aceste mecanisme funcționează la parametrii optimi.

Află de la experții Natur House care sunt mecanismele cheie ale slăbitului

Atunci când se întâmplă să aveți migrene, indiferent de natura lor, posibilitatea ca ele să fie reduse cu 57% datorită slăbitului sunt foarte mari. Astfel, se va subția și se va îmbunătăți circulația sangvină la nivelul celulelor creierului.

Dacă suferiți de depresie sau de stări anxioase, cu siguranță acestea se vor diminua cu 55% dacă slăbiți așa cum trebuie. Arterele se vor subția, sângele circulând mai ușor.
Pentru persoanele cu probleme de apnee de somn, slăbitul va trata aceasta problemă în proporție de peste 75%, uneori chiar 100%.

Riscul de infarct va scădea cu 82% dacă slăbești pentru că afecțiunile cardiovasculare sunt strâns legate de depășirea indicelui de masă corporală. Astfel, și hipertensiunea se va reduce cu 92%.

Persoanele care suferă de astm se vor bucura în momentul slăbirii, deoarece această afecțiune se va diminua cu 82%, fiindcă obezitatea crește riscul de astm și complicațiile acestuia.

Dacă suferiți de diabet zaharat de tip II, aceasta fiind una dintre bolile frecvente care se asociază cu excesul ponderal, veți putea scăpa în proporție de 83%. Asta deoarece pierderea kilogramelor ajută la reglarea concentrației de glucoză din sânge și echilibrează metabolismul.

Știai că printre cauzele arsurilor gastrice, se află obezitatea și sedentarismul? Cu ajutorul slăbitului, sindromul de reflux gastroesofagian scade cu 98%.

Scapă de chinul ficatului gras odată cu pierderea a cel puțin 5% din greutate. Potrivit statisticilor steatoza hepatică va scădea cu 90%, iar inflamația și fibroza se vor diminua cu 37, respectiv 20%.

Slăbitul reduce cu peste 80% sindromul ovarelor polichistice, deoarece kilogramele în plus pot modifica nivelul estrogenilor și pot perturba astfel activitatea hormonală.

Suferiți de incontinență urinară? Cu ajutorul slăbitului această problemă va fi diminuată cu 50%. Surplusul de greutate exercită presiune asupra vezicii și musculaturii învecinate și tocmai de aceea scade tonusul muscular și pierzi urină în timpul efortului fizic.

Reumatismul articular se tratează în proporție de aproape 70%, fiindcă articulațiile, îndeosebi ale membrelor inferioare, nu mai sunt chinuite de povara kilogramelor în exces.

Un alt aspect pozitiv este că guta se va diminua cu 77%. Cauzată de excesul de acid uric ca urmare a consumului de carne și mezeluri, guta este direct legată de obezitate, iar cu cât scade numărul kilogramelor, cu atât se reduc frecvența și severitatea atacurilor.

Insuficiența venoasă este atenuată semnificativ, cu aproximativ 95%, excesul ponderal find unul dintre principalii factori de risc în evoluția acestei afecțiuni.

O vorbă veche spune că ”după nori, iese soarele”!

Potrivit statisticilor, calitatea vieții se va îmbunătăți cu 95% după ce vei pierde considerabil în greutate. Desigur, aceasta este o performanță de invidiat, dar vei avea de tras până să ajungi în acest punct.

Experții în nutriție de la Natur House, alături de tine

Pentru ca tu să devii mulțumit în totalitate de tine, apelează fără ezitare la specialiștii de la Natur House.

Natur House este lider mondial în nutriție și dietetică, cu peste 2000 de centre prezente în 40 de tări. Dacă ești interesat, centrul Natur House îți oferă consiliere din partea unui specialist în nutriție, care în funcție de obiceiurile alimentare, de stilul de viață, de afecțiunile fiecăruia îți va recomanda o dietă de reeducare alimentară și produse exclusive marca Natur House.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Vara asta la înălțime! SUMMER BY YOUR OWN RULES #peterasa Shopping City Galați

Vara asta se lasă cu amintiri, mult zâmbet, versuri...

1 iunie la Brăila Mall: tărâm de poveste

Anul acesta, distracţia este dublă: de 1 si 2...

MANGOLIV – healthy station! Angajament zilnic pentru starea ta de bine

Cum ar fi să mergi într-un loc de dragul...

Un nou răsfăț pentru tine – magazinul de bijuterii Teratai

Ție cum îți place să te porți prin lume...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...