Breaking news:

Află sfaturile specialistului cu privire la îngrijirea bebelușului tău!

Îngrijirea bebelușului tău este reflecția dragostei nemăsurate pe care i-o porți, este dovada consecventă a responsabilității și angajamentului tău pentru starea lui de bine și de sănătate.

Și, pentru că are nevoie de îngrijire specială, adecvată vârstei și fiecărei etape din dezvoltarea lui, află și tu sfaturile medicului specialist cu privire la îngrijirea bebelușului tău! Doamna Doctor Sevastian Emanuiela, Specialist în Neurologie Pediatrica la Terra Clinique, îți împărtășește, în cele ce urmează, elemente importante de care trebuie să ții cont pentru o îngrijire corectă și completă a micuțului tău.

Pielea bebelușului necesită o îngrijire specială, delicată, sănătoasă și eficientă. Doamna Doctor Sevastian Emanuiela ne învață că ˝o rutină corectă a îngrijirii pielii bebelușului trebuie să includă produse fără parabeni, alergeni, coloranți, silicon sau SLES˝.

În plus, un alt aspect deosebit de important de care trebuie să ții cont atunci când vine vorba de îngrijirea pielii delicate a bebelușului este asigurarea unui nivel optim de hidratare. Totodată, este esențial ca produsele utilizate în rutina de îngrijire să aibă un PH corespunzător pielii fine și delicate a celui mic. Sunt recomandate în mod deosebit produsele ce conțin ingrediente naturale și vegetale.

O rutină de îngrijire corectă și completă a bebelușului trebuie să includă șervețele umede, lapte de curățare și loțiune hidratantă. Află recomandările integrale ale Doamnei Doctor Sevastian Emanuiela accesând următorul link:

https://www.youtube.com/watch?v=HDoGRU5jrAc

O gamă special creată pentru îngrijirea bebelușilor: Cottonino Pure

Tocmai pentru că pielea sensibilă a bebelușilor necesită o îngrijire specială, delicată și adecvată, Cottonino Pure este o gama dedicată, special concepută și potrivită pentru îngrijirea bebelușilor, de la vârsta cea mai fragedă.

Având la bază ingrediente active naturale, produsele marca Cottonino Pure asigură o curățare fină, delicată, dar sănătoasă și eficientă a pielii bebelușului, o hidratează corespunzător, pentru o îngrijire completă.

Produsele din gama Cottonino Pure sunt: șervețele umede, loțiune-ulei pentru bebeluși, plus lapte de curățare pentru păr și corp. Acestea se remarcă prin faptul că nu conțin parabeni, silicon, coloranți sau SLES. Astfel, ai siguranța unei îngrijiri complete și corecte, printr-o curățare delicată și hidratare optimă. Datorită ingredientelor atent selecționate, produsele din gama specială Cottonino Pure nu irită pielea sensibilă a bebelușului, aceasta fiind protejată și îngrijită corespunzător.

Portofoliul Cottonino Pure oferă șervetele umede pentru bebeluși, disponibile în variantele de 64 și 80 de bucăți. Ideale pentru o îngrijire delicată și care, datorită formulei blânde, previn, în mod natural, iritațiile de scutec.

Fiind special concepute pentru pielea nou-născuților, șervețelele umede Cottonino Pure nu conțin parfum, alcool sau parabeni și se disting prin ingredientele deosebit de curate, cu 99% apă, cu un stabilizator al formulării și un procent însemnat de bumbac în compoziție.

Gama Cottonino Pure este completată de loțiunea-ulei pentru corp, cu un gramaj de 300 ml, care calmează și consolidează bariera pielii bebelușului, datorită uleiurilor vegetale nutritive, bogate în acizi grași esențiali, precum uleiul de jojoba și uleiul din sâmburi de struguri.

Loțiunea-ulei pentru bebeluși Cottonino Pure asigură o hidratare și o catifelare optime a pielii, datorită conținutului de glicerină și al extractului de gălbenele. Uleiul de jojoba amplifică proprietățile hidratante, eliminând riscul descuamării pielii, fiind, deopotrivă, recomandat si pentru masajul bebelușului. Uleiul din sâmburi de struguri susține elasticitatea pielii, fiind un adjuvant în menținerea unui sistem circulator optim.

Totodată, loțiunea-ulei Cottonino Pure formează o barieră protectoare pe pielea bebelușului, prin aportul flavonoidelor și uleiurilor esențiale din extractul de gălbenele, aloe vera și mușețel, recunoscut și apreciat pentru proprietățile sale cu rol antiseptic și antiinflamator.

Un alt beneficiu major al acestui produs este faptul că se absoarbe rapid și nu formează peliculă grasă.Totodată, mirosul plăcut conferă un efect calmant și reconfortant.

Și, nu în ultimul rând, gama specială pentru bebeluși Cottonino Pure include lapte de curățare pentru păr și corp, pentru băița bebelușilor, fiind potrivit pentru utilizare încă din prima zi de viață.

Acesta curăță, dar și calmează pielea bebelușului, datorita conținutului D-Panthenolului și a extractelor de gălbenele și mușețel. Extractul de galbenele, datorită remarcabilelor sale proprietăți antiinflamatorii, este recomandat pentru calmarea și protejarea pielii sensibile a celui mic. Extractul de mușețel are la bază floare uscată de mușețel, ce conține aproximativ 120 de compuși, printre care acid salicilic, vitamina A, minerale (calciu, fier, magneziu, potasiu, zinc, mangan și sodiu).

Tocmai din aceste considerente este un ingredient cosmetic ideal în îngrijirea pielii delicate, fiind recunoscut și ca un agent cicatrizant, antiinflamator și antialergic. În plus, laptele de curățare pentru păr și corp Cottonino Pure hidratează pielea, datorită conținutului de glicerină.

Alege întotdeauna produsele potrivite pentru îngrijirea sănătoasă, completă și corectă a bebelușului tău. Bucură-te de toate beneficiile gamei speciale Cottonino Pure!

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

TACO BAR, acum și la petrecerea ta! Surprinde-ți invitații prin noutate și diversitate

Iubești combinațiile reinterpretate și gusturile care uimesc? Noutățile și...

Vara asta la înălțime! SUMMER BY YOUR OWN RULES #peterasa Shopping City Galați

Vara asta se lasă cu amintiri, mult zâmbet, versuri...

1 iunie la Brăila Mall: tărâm de poveste

Anul acesta, distracţia este dublă: de 1 si 2...

MANGOLIV – healthy station! Angajament zilnic pentru starea ta de bine

Cum ar fi să mergi într-un loc de dragul...

Un nou răsfăț pentru tine – magazinul de bijuterii Teratai

Ție cum îți place să te porți prin lume...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...