1.1 C
Galați
luni 25 ianuarie 2021

Răsfață-te cu stil la salonul de bronzat Indigo Tan

În ultimii ani, vizitele la salonul de bronzat au devenit sinonime cu evadările din cotidian, relaxarea și răsfățul fiind principalele atuuri ale acestei activități. Datorită...
More

  Stăm acasă și ne jucăm împreună cu copiii noștri!

  Jocul este privit ca o activitate, metodă spontană de descoperire de sine, a celorlalți și a mediului înconjurător. Joaca atrage experimentarea, observarea propriilor limite, aventurarea, străduirea și bucuria reușitei.

  Sub formă de jocuri, puteți descoperi soluții adevărate pentru a facilita exprimarea sentimentelor celui mic, sentimente care îl pot copleși și poate învăța, prin relaxare, joc de rol, desen, mimă, yoga, să își elibereze tensiunile.

  Vă propunem astăzi 2 astfel de activități distractive și utile, pentru a le testa în această perioadă în care cu toții stăm acasă.

  Somnul iepurașului

  Beneficiile acestei activități:
  Dificultățile de adormire ale unui copil sunt cauzate de anxietatea resimțită la căderea nopții.
  Dacă cel mic nu știe să citească, îi veți citi textul lent, cu o voce blândă. Ulterior, dacă cel mic citește bine, își poate interpreta povestea cu calm.

  Pronunță corect fiecare cifră!
  5! Seara tu ești un mic iepuraș obosit. Inspiră pe nas și expiră pe gură, de câte 3 ori.
  4! O zână vine să te sărute pe frunte. Simte blândețea acestui gest tandru.
  3! Te întâlnești cu fluturi. Inspiră, desfăcându-ți brațele și suflă peste fluturi, de 3 ori.
  2!Este puțin cam frig… Încălzește-te, masându-ți brațele și umerii.
  1! În cuibul tău, pune-te în următoarea poziție: culcă-te pe o parte, cu picioarele îndoite la piept. Freacă-ți palmele una de cealaltă și pune-le la ochi.
  0! Acum că ești bine și liniștit, lasă stelele să vină, să te înconjoare și să te protejeze toată noaptea…
  ȘȘȘșșșșttt!…

  Furnica vs vulturul

  Beneficiile acestei activități:
  Învățați-l simbolistica diferitelor animale: acestea îl reprezintă crescând și căpătând încredere în sine. De-a lungul poveștii și al acestui exercițiu, cel mic reușește să își exprime trăirile.
  1. Stând în genunchi, cu șezutul sub tălpi, imaginează-ți că ești o furnică foarte mică, plimbându-se prin lumea mare.
  2. Acum că ești așezat pe patru labe, imaginează-ți că ești un câine Saint-Bernard. Oamenii te apreciază pentru că le acorzi ajutor și străbați zăpezi pentru a ajunge la ei, tu poți parcurge mulți kilometri pentru că ești valoros și curajos.
  3. Ridică-te în picioare și imaginează-ți că ești un urs. Puternic, dar blând, tu inspiri respect și încredere.
  4. Întinde-ți aripile, ai devenit un vultur care planează deasupra lumii! Tu nu te temi de nimic și de nimeni, ești calm și te simți plin de încredere!!
  Faceți schimb de rol, copilul citește și părintele mimează.

  Este important să fim responsabili și să acționăm corect și vă încurajăm să petreceți cât mai mult timp în familie! Dacă ți-au plăcut activitățile propuse te invităm să le împărtășești și cu prietenii tăi!

  - reclama -

  Lumea infinită a bucuriilor și cadourilor pentru copii

  Universul jocului și al imaginației este de necuprins, iar cei mici au în permanență nevoie de noi provocări pline de farmec și culoare. Sărbătorile...

  Definește orice ținută cu stilul special Baby Club

  Stilul nu are vârstă iar obiceiurile bune și sănătoase se cultivă de la vârsta cea mai fragedă. La Baby Club știm că pasiunea pentru...

  Ateliere de joacă pentru copii, on-line

  Trecem printr-o perioadă dificilă, iar energia nesecată a copiilor nu ține cont de ce se întâmplă în jur. Ei au nevoie de joacă pentru...
  - reclama -