Breaking news:

Stilul Hermosa e acum la Shopping City Galați

Când vine vorba de stil, alegerile care îți sunt cel mai aproape devin și cele mai inspirate. Iar acum, brandul autohton Hermosa vine aproape de tine și te așteaptă la Shopping City Galați, în cel mai nou magazin al rețelei de fashion autentic românesc cu același nume.

Stilul vestimentar Hermosa

Hermosa este despre frumusețe și, mai ales, despre frumusețea care te caracterizează și te pune în evidență.

Brandul românesc născut la Brăila, care și-a dobândit un loc de cinste în industria fashion din țara noastră începând cu anul 1994 convinge prin calitatea materialelor atent selecționate, prin atenția acordată detaliilor, prin grija sporită pentru finisaje și, nu în ultimul rând, prin designul propriu și unic, anume conceput și adaptat femeilor din România.

O selecție actuală

Hermosa oferă o selecție vestimentară actuală, în ton cu cele mai recente tendințe, păstrând nota de versatilitate și simțul practic caracteristice femeii moderne, pentru un stil de viață urban, activ și actual.

Propunerile vestimentare Hermosa acoperă, totodată, o diversitate de stiluri, potrivite fiecărei femei, de la piese casual, ținute office, dar și modele confortabile, ideale pentru acasă.

Fiind creat în România, stilul vestimantar Hermosa este gândit în mod special pentru a completa universul feminin al româncelor, prin design, mărimi, croieli și motive care să le încânte și să le evidențieze frumusețea nativă și specifică.

Bucură-te și tu de design și calitate made in Romania, la prețuri de producator, pentru alegeri cu stil și personalitate. Alege moda creată și realizată în România și fii parte din rețeaua Hermosa, brandul femeilor frumoase și cu stil!

P

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

5 / 5. voturi: 3

ai citit?

Despre reușită, prin puterea educației și forța învățării active, cu Victoria Yildirir

Cum se împletesc cu succes rolurile de antreprenor, mamă,...

Vara asta la Beluga Pool – un motiv în plus să te bucuri de soare!

Prognoza meteo din vara aceasta se anunță a fi...

TACO BAR, acum și la petrecerea ta! Surprinde-ți invitații prin noutate și diversitate

Iubești combinațiile reinterpretate și gusturile care uimesc? Noutățile și...

Vara asta la înălțime! SUMMER BY YOUR OWN RULES #peterasa Shopping City Galați

Vara asta se lasă cu amintiri, mult zâmbet, versuri...

1 iunie la Brăila Mall: tărâm de poveste

Anul acesta, distracţia este dublă: de 1 si 2...