Breaking news:

Decorațiuni, aranjamente tematice și povești prețioase de la Extreme FlorEvents

Când iarna își pregătește clinchetele fermecate de sărbătoare, știi că la Extreme FlorEvents e timpul pentru sezonul preferat.

E vremea magiei ce preschimbă totul în experiențele memorabile pe care abia le aștepți

Extreme FlorEvents este ca un făgaș magic și creatoar unde poveștile feerice ale iernii se transformă în decorațiuni și aranjamente tematice de sărbătoare. De fapt, fiecare ansamblu decorativ creat la „atelierul de magie” Extreme FlorEvents e o poveste inedită, plăsmuită cu deosebită migală, dibăcie, talent, pricepere și minuțiozitate.

Făurite din elemente naturale, acestea poartă pecetea specificului de sezon, dar beneficiază și de o durată de viață mult mai îndelungată, reușind să te bucure și să te încânte pentru mai mult timp.

Contopiri speciale de elemente naturale și podoabe prețioase

Conurile de brad, molid sau pin sunt combinate inspirat cu elemente organice precum crenguțe, frunze, flori și fructe uscate; anasonul se numără printre preferatele de sezon, conferind, deopotrivă, un plus de aromă compozițiilor de poveste.

Toate se contopesc în stil epic cu figurine drăgălașe din ceramică de calitate superioară, lumânări de felurite forme și culori, dantele suave, perluțe și luminițe ce aprind sufletul, fundițe texturate în fel și chip sau globulețe jucăușe din sticlă.

Bucuria de a dărui

Prin priceperea și profesionalismul designerilor floriști de la ExtremeFlorEvents, prin energia creatoare care izvorăște din bucuria de a dărui, fiecare poveste capătă har și se transfigurează în emoție și simțire.

Desăvârșite cu pasiune și iscusință, creațiile originale handmade de la Extrem Flor Events sunt măsura poveștilor tale cele mai dragi, pentru cei mai dragi.

Brăduți gata pregătiți de sărbătoare – noutatea sezonului

Cadența sărbătorilor e aparte și ține ritmul bucuriei, însă, uneori pare că se precipită și chiar te ia prin surprindere. Extreme FlorEvents, ține timpul de partea ta și îți prezintă o noutate de sezon care sigur te va încânta: brăduții gata pregătiți!

Echipați cu absolut tot ce e necesar: podoabe prețioase, luminițe, fundițe și globulețe. Acum ai tot ce îți trebuie pentru a te bucura de brăduțul preferat fără niciun efort.

Personalizate după preferințele fiecăruia, aranjamentele de sărbătoare de la Extreme FlorEvents dezvăluie chintesența poveștilor feerice ale iernii și deslușesc, ca prin farmec, spiritul sacru și desăvârșit al timpului ACUM, ÎMPREUNĂ.

Iar acum e timpul să descoperi și tu sclipirile sărbătorești preferate de la Extreme FlorEvents. Grăbește-te să ajungi la atelierul de magie creatoare din Tiglina 1, Strada Regiment 11 Siret, Bloc A1, Parter sau află detalii la telefon: 0745.530.190 sau 0336.114.219.

P

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

5 / 5. voturi: 3

ai citit?

Cum transformi manichiura într-o operă de artă cu nuanțele vedetă ale sezonului?

Când ți-ai privit vreodată unghiile ca pe o posibilă...

Cât este darul de nuntă în 2024?

În câteva luni începe sezonul de nunți, iar portofelele...

Pornește în aventura imaginației din Țara Minunilor de la Cofetăria DANA

Ce crezi că se întâmplă atunci când bucuria gustului...

Ordinea corectă de aplicare a produselor de skincare

Ți s-a întâmplat să investești într-un produs de îngrijire...

Make-up și strălucire la Blush Beauty by Giulia!

Pentru multe femei, machiajul a devenit o parte integrantă...