mai multe

  Târgul “Nunta Ta”, la complexul de evenimente Havana Ballrooms

  din aceeași categorie

  RECLAMA

  Poate nu credeți în destin și în predestinare. Poate nu credeți în noroc și-n zodiac.
  Însă, dacă sunteți împreună aici, în pragul acelei zile mari, atunci cu siguranță credeți în cifra „doi”. În cifra magică „doi”!

  Fiți pregătiți pentru magie și faceți totul, zi de zi, să o păstrați ca la-început!

  Pentru ca ziua cea mare să fie perfectă, vă invităm la Târgul “NUNTA TA”, ce se va desfășura în perioada 15-17 martie 2019, în incinta complexului de evenimente Havana Ballrooms, Salon Grande, situat pe Șoseaua de Centură, nr. 57.

  A șasea ediție a târgului “Nunta Ta”

  La cea de-a șasea ediție a târgului “Nunta Ta”, expozanții vor prezenta pentru viitori miri, timp de trei zile, între orele 11:00 și 20:00, oferte atractive pentru o nuntă perfectă.

  Târgul găzduiește atât agenții full service, care vin în ajutorul mirilor cu pachete ingenioase, cât și companii sau persoane specializate în servicii foto-video, designeri renumiți, specialiști hair-style și make-up artiști.

  O ofertă generoasă de accesorii și servicii

  La Târgul „NUNTA TA” cei interesați își pot alege invitațiile, bijuteriile, rochia de mireasă, costumul sau tortul și își pot creiona meniul la restaurantul ales.

  În cele 3 zile de târg, cei prezenți se vor delecta cu momente artistice special pregătite, ședințe foto și sesiuni demonstrative de make-up și hairstyle.

  Sâmbătă, 16 martie, un show de zile mari

  Sâmbăta, 16 martie 2019, va avea loc un show de zile mari. Spectacolul va fi presărat cu momente surpriză, special pregătite de către organizatori.

  Share

  RECLAMA