Breaking news:

Tea World – de zece ani împreună!

“Într-o zi a venit cineva și mi-a oferit un ceai aromat, așa cum nu mai băusem niciodată. Și în acel moment am știut că asta vreau să fac: să aflu mai multe despre ceaiuri și arta minunată de a savura această băutură miraculoasă și să împărtășesc tuturor din cunoștințele mele”.

Așa începe povestea Tea World și implicit afacerea Silvianei. Se întâmpla în urmă cu 10 ani și de atunci, Tea World aduce la Galați peste 180 de sortimente produse de casa de ceai finlandeză Forsman Tea. Sunt ceaiuri de diferite sortimente: ceai mate, ceai alb, ceai negru, ceai verde, ceai rooibos, ceai galben, ceai oolong, infuzii de plante și fructe și ceaiuri lucrate manual (blooming tea), cu arome nemaipomenite și cu beneficii nenumărate pentru sănătate.

În micul magazin de pe strada Brăilei, lângă fosta Agenție CFR, dacă aveți suficientă răbdare, Silviana vă prezintă, pe rând, fiecare cutie cu arome, vă vorbește despre combinații de plante și beneficii, vă arată cum se bea și vă molipsește cu pasiunea ei.

“Avem ceaiuri pentru toate gusturile, atât vrac cât și la pliculețe, din toate țările, produse premium, care nu se mai găsesc în altă parte. Suntem unici distribuitori ai ceaiurilor Forsman Tea în România, în tot acest timp ne-am împrietenit cu producătorii, le-am vizitat fabrica, am văzut cu câtă atenție selectează plantele pentru a le oferi consumatorilor. Din dorința de a fi aproape și pe timpul verii ne-am gândit să producem și ceai rece 100% natural (True Ice Tea). Mi-am dorit să îmi învăț clienții să bea ceai de plăcere și nu doar atunci când au o problemă de sănătate. Și vreau să cred că am reușit”, spune Silviana.

La Tea World sunt ceaiuri rare: Organic Gyokuro (care se culege doar primăvara), Silver Needle, Ceai Galben sau celebrul Longing. Tot de aici vă puteți aproviziona cu mate, roibos, ceaiuri albe sau băuturi cu gust de scorțișoară, care se savurează iarna, în așteptarea lui Moș Crăciun.

“Ceaiul se bea în orice anotimp și cu orice ocazie. Așa că îi invit pe gălățeni să vină în magazin, să testeze combinații inedite și să călătorească peste tot în lume prin intermediul gustului.”

La Tea World găsiți și cafea premium, de specialitate, certificată, adusă din Italia. Și pachete cu diverse arome de ceai, numai bune de oferit persoanelor dragi, alături de servicii de ceai, căni speciale, termosuri sau ustensile folosite în prepararea acestei băuturi. Mai ales acum, în zilele colorate de toamnă, un ceai cald e binevenit, așa că poposiți la Tea World ca să vă umpleți sufletul de arome și să (vă) faceți o bucurie. Cei de aici respectă măsurile anticovid așa că sunteți în siguranță. Silviana a promis că va deschide în curând și o ceainărie, însă, până atunci, exersați-vă gusturile și arta preparării ceaiului acasă, alături de cei dragi, ca să fiți pregătiți pentru aromele Tea World și în următorii 10 ani! Pentru a explora lumea Tea World, o puteți găsi și online pe www.teaworld.ro

Bine de știut:
Ceiul mate este o băutură energizantă naturală ce reduce oboseala. Conține cantități generoase de vitamine (A, B1, C, E) și minerale (calciu, magneziu, fier, zinc, potasiu), stimulează arderea grăsimilor, ajută la eliminarea excesului de apă din organism, stimulează metabolismul și sistemul nervos, inhibă dezvoltarea celulelor canceroase.

Ceaiul alb conține antioxianți și vitamine, întărește sistemul imunitar, are efect antibacterian și antiviral, protejează pielea de acțiunea radicalilor liberi, reduce riscul accidentelor vasculare, ajută sistemul circulator, întărește oasele și dinții, reduce nivelul zahărului din sânge, atenuează simptomele diabetului.

Ceaiul roibos nu conține cofeină, poate fi consumat în orice moment al zilei, este bogat în antioxidanți și minerale, are proprietăți antispasmotice, ajută la o bună digestie și reduce stările de iritabilitate și tensiune psihică. Ajută la încetinirea proceselor de îmbătrânire.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Cum transformi manichiura într-o operă de artă cu nuanțele vedetă ale sezonului?

Când ți-ai privit vreodată unghiile ca pe o posibilă...

Cât este darul de nuntă în 2024?

În câteva luni începe sezonul de nunți, iar portofelele...

Pornește în aventura imaginației din Țara Minunilor de la Cofetăria DANA

Ce crezi că se întâmplă atunci când bucuria gustului...

Ordinea corectă de aplicare a produselor de skincare

Ți s-a întâmplat să investești într-un produs de îngrijire...

Make-up și strălucire la Blush Beauty by Giulia!

Pentru multe femei, machiajul a devenit o parte integrantă...