Breaking news:

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...

Lolliboni – bucuria dulciurilor și magia jocului!

Gustul dulce al copilăriei e o vrajă ce te dezmiardă cu preaplin de voie bună și joacă magică de fiecare dată. Iar, dacă nu ai aflat încă, e musai să știi că există un univers magic al dulciurilor și jucăriilor, Lolliboni, unde gustul prinde culoare și joaca e fără măsură. Hai să descoperi și tu de ce Lilliboni este cel mai dulce și jucăuș prieten.

Magie la infinit

Da, știm, nici noi nu am putut alege între bucuria dulciurilor și magia jocului, așa că la Lolliboni, le-am adus împreună într-un univers impresionant de culoare și gust. Iar aici, continuăm, cu super entuziasm și pasiune, să creăm magie la infinit, pentru bucuria nemăsurată a tuturor copiilor – mai mici sau mai mari. Pentru că joaca nu are vârstă și imaginația e de neoprit, la Lilliboni, te bucuri mereu de magia dulce a copilăriei.

Surprize dulci și combinații fără limite

Cât chef de joacă, atâtea surprize! La Lolliboni, surprizele dulci vin în combinații fără limită și nu oricum, ci chiar cu personajele tale preferate. Hello Kitty, Tom & Jerry, Scooby Doo, Looney Tunes, Justice League, Masha & The Bear, Unicorn, Kukuli, Carnaval, Conte Dracula, Smiley Faces, Sour Brain, Pjmasks, Poptik, toți îți sunt tovarăși de gust și de joacă în cele mai colorate și creative combinații. De la acadele apetisante, ouă cu surprize, bomboane, la vată de zahăr, croissante, marshmallow sau bomboane pocnitoare, surprizele Lilliboni sunt mereu gata de distracție și aventuri captivante alături de cele mai îndrăgite personaje.

Lolliboni – bucuria dulciurilor și magia jocului!

Chiar în ton cu cheful de joacă al copiilor, la Lolliboni culorile se întâlnesc în cele mai vesele și gustoase combinații, bucurându-se de aprecierea și încrederea partenerilor atât la nivel național, cât și internațional. Cu filiale în Germania și Turcia, Lolliboni, parte din grupul de firme Grande Gloria Production, se remarcă prin producerea de dulciuri apetisante si jucării cu bomboane deosebit de atractive, într-o impresionantă varietate. Lolliboni colaborează îndeaproape cu cei mai importanți operatori de pe piața de retail, dar și a numeroaselor companii de distribuție și a altor producători de profil.

Pregătește-te de Halloween!

Fii în permanență gata de joacă! Sărbătorește un Halloween plin de magie cu bucuriile de sezon de la Lillibon. Găsește produsele tematice preferate și pornește distracția! Comandă online, pe www.lolliboni.com sau la telefon 0747011191 și e-mail: comenzi@lolliboni.com

Un CADOU și o bucurie în PLUS

Și, pentru că la Lilliboni, surprizele nu se opresc niciodată, în perioada 28 octombrie – 4 noiembrie, la orice comandă ONLINE, primești un CADOU garantat. În plus, pe lângă gama completă de dulciuri Lolliboni, poți alege pentru comandă produsele dorite din gamele food și non-food. Grăbește-te și profită de oferta!

Hai și tu să te bucuri de culorile și gustul inegalabil al copilărie cu Lolliboni!

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Un nou răsfăț pentru tine – magazinul de bijuterii Teratai

Ție cum îți place să te porți prin lume...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Izvorât din pasiune pentru frumos, armonie și împlinire, brandul...

Aproape și cu de toate… O nouă locație Carrefour Express, în Micro 19!

Carrefour Express continuă să-și extindă rețeaua de magazine din...

Expoziție de Fluturi Vii la Brăila Mall: grație, culoare, transformare!

Admirați pentru fragilitatea și libertatea lor, dar și pentru...