Breaking news:

Magia poveștilor de iarnă începe la Extreme FlorEvents

La Extreme FlorEvents e timpul pentru sezonul preferat Când iarna...

Royal Pizza – All you need is love and … pizza!

Royal Pizza- o afacere de familie Royal Pizza este o...

One Beauty Clinic – frumusețe la superlativ!

One Beauty Clinic - soluții inovative și rapide One Beauty...

Dacă îți place, e creată la EtigE Couture, în Galați!

EtigE Couture - croitorie și design Pentru cei care spun...

Teama de dentist a copiilor, combătută de sfaturile medicilor Dental Clinic

- reclama -spot_img
0
(0)

De multe ori, majoritatea dintre noi am experimentat frica la un moment dat în viaţa noastră. Una dintre ele o reprezintă frica de medicul dentist, iar cea mai problemă de acest fel o au cu siguranţă copiii.

Adulţii care au această fobie pot să aleagă dacă vor trăi cu acest disconfort al simptomelor de teamă sau vor prelua controlul şi vor caută o soluţie. Dar ce facem cu copiii?
Specialiştii Dental Clinic vin în ajutorul părinţilor şi copiilor cu sfaturi pentru a învinge această teamă de medicul dentist.

O soluţie foarte bună o reprezintă vizita la un cabinet dentar în care medicii au pregătirea pentru a trata dantura unui copil. De altfel, de la vârste foarte mici, copiii trebuie să aibă o atitudine prietenoasă şi e necesar să acorde un deosebit interes vizitelor la medicul stomatolog, dar şi grijei faţă de igiena orală.

Pentru a evita şi a preveni eventualele problem de acest gen, copiii trebuie învăţaţi de mici să ştie care sunt regulile unei igiene corecte şi sănătoase.

Medicii de la Dental Clinic au în pregătirea lor o serie de metode prin care ajută copiii care au problem să se poată simţi confortabil din momentul în care se aşează pe scaun. Una dintre tehnici este atunci când dentişii folosesc numirea unui instrument dentar şi demonstrarea ca acesta poate să îi numere degetele, după care îl va folosi în tratamentul dentar.

Un alt lucru benefic este ca părinţii să coopereze, să-I distragă atenţia copilului în acele momente, redându-i astfel încrederea în medic.

Cert este că tehnica preferată este lauda pentru că fiecare copil trebuie să facă ceva bine în timpul vizitei la dentist, pentru ca medicul să îi spună copilului acest lucru.
Treptat, familiarizarea cu cabinetul stomatologic trebuie realizată sub îndrumarea atentă a specialiştilor în psihologie infantilă.

Medic dentist pediatru are la bază însă o pregătire specială ce poate ajuta la ameliorarea anxietăţii copilului, făcându-l pe acesta să se simtă în siguranţă în timpul tratamentului dentar.
Copiii mici se simt în siguranţă şi au mai multă încredere atunci când părinţii sunt în preajma lor în timpul tratamentului, însă nu trebuie distraşi de la comunicarea cu medicul. În ceea ce priveşte copiii mai mari, comunicarea doctor-pacient este de cele mai multe ori întărită dacă părinţii rămân în sala de aşteptare.

Sunaţi-ne la telefon 0758 888 500 dacă există urgenţe dentare pe care nu ştiţi cum să le gestionaţi! NU apelaţi la automedicaţie!
Rămâneți responsabili și ascultați sfaturile noastre! Cooperând, putem trece cât mai repede peste această perioadă.
Vă mulțumim din suflet pentru înțelegere și sperăm să ne vedem sănătoși în scurt timp.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Royal Pizza – All you need is love and … pizza!

Royal Pizza- o afacere de familie Royal Pizza este o...

One Beauty Clinic – frumusețe la superlativ!

One Beauty Clinic - soluții inovative și rapide One Beauty...

Dacă îți place, e creată la EtigE Couture, în Galați!

EtigE Couture - croitorie și design Pentru cei care spun...

Al doilea restaurant NOODLZ deschis la Shopping City Galați

A doua locație NOODLZ A doua locație NOODLZ s-a deschis...

Cadouri reușite pentru sărbători împlinite la Shopping City Galați

Cardul cadou Sărbătorile înseamnă împreună, sunt apogeul fiecărui an și...

Revelion la Beluga Events – regal al bucuriei și distracției

Evenimentele se disting prin alegerea unei locații selecte, prin...