Breaking news:

Sclipiri de sărbătoare de la Teilor din Brăila Mall

Garnisite cu emoție, bucurie și entuziasm, momentele preferate ale...

Nou în oraș – Starbucks Brăila Mall!

Finalul anului vine cu veşti bune de la Brăila...

Avem un Teatru pe țeavă la Galați. Cum procedăm?

Un actor își petrece întreaga viață pe scenă. Că...

TEATRIS – Entertainment de clasă

Există un loc în Galaţi unde Proconsul, Ştefan Bănică, Pepe, Taraful din Clejani, Mărgineanu, Horia Brenciu, Irina Loghin, Ţăndărică sau Roma Hartner vin cu plăcere de fiecare dată când sunt invitaţi. Un loc unde poţi să asculţi muzică de calitate, într-un ambient elegant, poţi savura un meniu cu specific mediteranean şi te poţi bucura de conversaţie bună pe o muzică în surdină. E locul unde poţi bea un cocktail plin de vitamine, citind ziarul sau ascultând ştirile la prima oră a dimineţii şi te poţi delecta cu un mic dejun sănătos admirând decorul natural al terasei, în zilele însorite.

Deschis în 2013, în ajunul Crăciunului, Teatris a însemnat pentru Galaţi un proiect ambiţios care este într-o continuă dezvoltare

Cafenea, pub, sală de spectacole, locul unde se întâmplă evenimente culturale de excepţie, restaurant cu specific mediteranean şi italian, şi nu în ultimul rând locaţia foarte cunoscută, la ora actuală, din oraş, îşi dezvăluie, pentru dumneavoastră, planurile de viitor.

Pentru că de curând Teatris dispune şi de o terasă elegantă, restaurantul se deschide de la 1 iunie şi până la 1 septembrie şi pentru nunţi. E vorba de evenimente exclusiviste, de mare clasă, pentru perechi care vor să facă din această zi o amintire de neuitat. Teatris pune la dispoziţie restaurantul, dispus pe două nivele, cu o capacitate de 200 de locuri, un personal foarte bine pregătit, o bucătărie italiană şi orice formaţie sau solist pe placul mirilor, care să vină să cânte live. “Cei care vor să petreacă o importantă zi din viaţa lor la Teatris trebuie să ştie că noi oferim confort, rafinament şi eleganţă, la preţuri accesibile. Şi pentru că organizăm nunţi doar 5 week-end-uri pe an rezervările trebuie făcute din timp”, spune managerul Sorin Drăgan.

Reţeta Teatris e simplă: o investiţie majoră, patroni tineri, 24 din 24 de ore timp dedicat afacerii şi grija ca evenimentul să fie ca la carte. “Menţinem standardele, mai ales că am mai acumulat experienţă şi dăm în fiecare an ora exactă în Galaţi în materie de social-events”, promite Sorin Drăgan.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

De la pasiune, la propria afacere în domeniul beauty – povestea Geaninei Voicu

Determinare, pasiune și multă muncă – sunt ingredientele cu...

Nou în oraș – Starbucks Brăila Mall!

Finalul anului vine cu veşti bune de la Brăila...

Avem un Teatru pe țeavă la Galați. Cum procedăm?

Un actor își petrece întreaga viață pe scenă. Că...

Cadouri reușite pentru sărbători împlinite la Shopping City Galați

Sărbătorile înseamnă împreună, sunt apogeul fiecărui an și expresia...

Farmecul Crăciunului are urme de sclipici la Extreme FlorEvents

În fiecare colț de lume, magia Crăciunului ne aduce...

Lifting facial non-invaziv cu ULTRAFORMER III

Frumusețea și naturalețea sunt declarații împotriva normelor impuse de...