Breaking news:

Tendințe în machiajul de nuntă pentru 2023

Machiajul în ziua nunții trebuie să fie spectaculos, să...

Candlelier – an oasis of scent

Când pășești în Atelierul Candlelier, arome discrete, dar ademenitoare...

Cum arată rochia de mireasă în 2023?

Alegerea rochiei de mireasă este cel mai important punct...

Aranjamente florale. Ce culori și flori se poartă în 2023?

Când vorbim de organizarea unei nunți, un loc fruntaș...

The Folly – locul în care poți evada din nebunia orașului (P)

- reclama -spot_img

artfolly4Un spațiu proaspăt şi rafinat, deschis şi intim, primitor și discret, ThE Folly restaurant & lounge e un paradis plin de verdeață în care poți să te bucuri de o atmosferă altfel. Un sanctuar de calm și muzică ambientală, un loc perfect unde să petreci, într-o duminică ploioasă „some quality time” cu prietenii. Poate fi o cină romantică sau o masă de afaceri, poate fi doar o ieșire în oraș cu gașca sau o gustare târzie în noapte. Orice ar fi, ThE Folly are pentru tine soluția unei seri reușite menite să șteargă amintirea unei zile dificile.

Grădina urbană

ThE Folly are un frate în inima Londrei de la care s-a inspirat atunci când a creat loggo-ul și ceva din ambient. Interiorul este lucrat în stilul Art Deco, cu vitralii moderne, candelabre, mese din lemn masiv și … multă verdeață. Totul arată grija pentru detaliu. Jocul cromatic de bej, maro și alb e spart de verdele viu al plantelor risipite peste tot și întregit de discreția elementelor decorative clasice (artă modernă cu referințe mediteraneene), toate învăluite într-o lumina difuză și primitoare. Pentru că ThE Folly își dorește să fie grădina urbană în care poți să te refugiezi de zgomotul orașului, un sanctuar de secol 21 în care să te regăsești, mai degrabă, decât să te pierzi. Un restaurant & lounge unde poți veni să te bucuri de o muzică bună, de un meniu adaptat celor mai rafinate gusturi și de o varietate de băuturi din care se disting sucurile naturale.

artfolly2

Decorul este pus la treabă: fructele atât de colorate, care se află undeva în zona barului, sunt combinate într-o varietate de cocktailuri și fresh-uri spectaculoase. Iar pentru cei care doresc să ducă experiența culinară la extrem, ThE Folly propune și o componentă de meniu raw vegan.

Pe canapele confortabile, clienții pot vedea de sus ecranul imens pe care se vor artfolly3proiecta filme în serile de vară. Sistemul performant de lumini pune în valoare spaţiul, iar muzica îl întregeşte. Restaurantul lounge ThE Folly pare locul perfect unde demonii se liniştesc iar îngerii o iau razna! E spaţiul ideal unde poţi petrece o seară dezlănţuită sau câteva ore de relax în compania celor dragi, poţi participa la un “fancy dinner” sau poţi veni la o lansare de carte între prieteni.

Vă aşteptăm la ThE Folly – Grădina urbană a Galaţiului!

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Candlelier – an oasis of scent

Când pășești în Atelierul Candlelier, arome discrete, dar ademenitoare...

Cum arată rochia de mireasă în 2023?

Alegerea rochiei de mireasă este cel mai important punct...

Aranjamente florale. Ce culori și flori se poartă în 2023?

Când vorbim de organizarea unei nunți, un loc fruntaș...

Nunți în trend. Teme interesante în 2023

Tema sau stilul ales pentru nunta ta este, în...

Sfaturi pentru o nuntă de vis!

Organizarea unei nunți nu e chiar un proces simplu,...

Simte beneficiile naturii direct pe pielea ta cu produsele din gama BIOUNIQUE

Cum ar fi să experimentezi puterea miraculoasă a ingredientelor...