The Folly – locul în care poți evada din nebunia orașului

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  artfolly4Un spațiu proaspăt şi rafinat, deschis şi intim, primitor și discret, ThE Folly restaurant & lounge e un paradis plin de verdeață în care poți să te bucuri de o atmosferă altfel. Un sanctuar de calm și muzică ambientală, un loc perfect unde să petreci, într-o duminică ploioasă „some quality time” cu prietenii. Poate fi o cină romantică sau o masă de afaceri, poate fi doar o ieșire în oraș cu gașca sau o gustare târzie în noapte. Orice ar fi, ThE Folly are pentru tine soluția unei seri reușite menite să șteargă amintirea unei zile dificile.

  Grădina urbană

  ThE Folly are un frate în inima Londrei de la care s-a inspirat atunci când a creat loggo-ul și ceva din ambient. Interiorul este lucrat în stilul Art Deco, cu vitralii moderne, candelabre, mese din lemn masiv și … multă verdeață. Totul arată grija pentru detaliu. Jocul cromatic de bej, maro și alb e spart de verdele viu al plantelor risipite peste tot și întregit de discreția elementelor decorative clasice (artă modernă cu referințe mediteraneene), toate învăluite într-o lumina difuză și primitoare. Pentru că ThE Folly își dorește să fie grădina urbană în care poți să te refugiezi de zgomotul orașului, un sanctuar de secol 21 în care să te regăsești, mai degrabă, decât să te pierzi. Un restaurant & lounge unde poți veni să te bucuri de o muzică bună, de un meniu adaptat celor mai rafinate gusturi și de o varietate de băuturi din care se disting sucurile naturale.

  artfolly2

  Decorul este pus la treabă: fructele atât de colorate, care se află undeva în zona barului, sunt combinate într-o varietate de cocktailuri și fresh-uri spectaculoase. Iar pentru cei care doresc să ducă experiența culinară la extrem, ThE Folly propune și o componentă de meniu raw vegan.

  Pe canapele confortabile, clienții pot vedea de sus ecranul imens pe care se vor artfolly3proiecta filme în serile de vară. Sistemul performant de lumini pune în valoare spaţiul, iar muzica îl întregeşte. Restaurantul lounge ThE Folly pare locul perfect unde demonii se liniştesc iar îngerii o iau razna! E spaţiul ideal unde poţi petrece o seară dezlănţuită sau câteva ore de relax în compania celor dragi, poţi participa la un “fancy dinner” sau poţi veni la o lansare de carte între prieteni.

  Vă aşteptăm la ThE Folly – Grădina urbană a Galaţiului!

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0

  - reclama -spot_img