Breaking news:

Ten sănătos, radiant și vizibil îmbunătățit cu Dermapen 4, la Be Slim Body Care

Încrederea în sine este cel mai frumos machiaj, însă acest sentiment vine în urma unui ten radiant. Atunci când știm să îngrijim pielea cu iubire și să acționăm conform nevoilor, aceasta răspunde cu strălucire și sănătate. Deși se spune că fiecare rid și fiecare cicatrice, au propria poveste, noi putem continua, adăugând grijă și răsfăț.

Dermapen 4 este tratamentul estetic la care poți apela, pentru un ten sănătos, radiant, vizibil îmbunătățit și cu ajutorul căruia poți trata mai multe tipuri de probleme dermatologice. Dispozitivul de microneedling utilizează micro-ace fine și controlate electronic, simțite prin vibrații automate, care crează micro-leziuni în stratul superior al pielii, stimulând astfel procesul natural de vindecare și producție de colagen.

Prin înlocuirea țesutului lezat cu unul nou, sănătos și datorită capacității pielii de a se vindeca, cicatricile post acneice, petele hiperpigmentate sau apariția ridurilor, nu mai reprezintă o preocupare majoră, în privința aspectului tenului. Apreciat la nivel mondial, pentru rezultatele durabile, dovedite clinic, tratamentul cu Dermapen 4 este un raspuns natural de auto-regenerare a pielii.

Pentru că imperfecțiunile tenului apar inevitabil, simțim constant nevoia de îmbunătățire a propriului aspect. Milioanele de micro-canale, accesate prin prisma înțepăturilor, nu fac altceva decât să introducă nutrienți și substanțe active esențiale tenului, cum ar fi: vitamina C, aminoacizi sau acid hialuronic. Întrucât, prin ședințele de tratament este stimulată reînnoirea țesutului, problemele legate de porii dilatați, excesul de sebum, cicatricile postoperatorii sau petele de orice tip, se supun acțiunilor dispozitivului. Celule noi, ten sănătos și textură fină!

Din pasiunea pentru frumos și din dorința de a aduce zâmbete pe chipurile clienților, echipa dedicată de la Be Slim Body Care continuă să exploreze lumea beauty, prin tehnologie premium și soluții cu rezultate de durată. Redescoperă acea notă de grație, încredere și feminitate, punând valoare pe tenul tău, care merită din plin, răsfăț!

P

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

3.5 / 5. voturi: 2

ai citit?

Vara asta la înălțime! SUMMER BY YOUR OWN RULES #peterasa Shopping City Galați

Vara asta se lasă cu amintiri, mult zâmbet, versuri...

1 iunie la Brăila Mall: tărâm de poveste

Anul acesta, distracţia este dublă: de 1 si 2...

MANGOLIV – healthy station! Angajament zilnic pentru starea ta de bine

Cum ar fi să mergi într-un loc de dragul...

Un nou răsfăț pentru tine – magazinul de bijuterii Teratai

Ție cum îți place să te porți prin lume...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...