Breaking news:

Delicatețe florală și emoții de primăvară, la Extreme FlorEvents!

Pot oare cuvintele să descrie însăși aroma primăverii? Doar...

Tratament aniticelulitic, de remodelare corporală cu Endospheres Evolution, la Be Slim Body Care

Ascundem constat imperfecțiunile, facem eforturi să ne acceptăm propriul...

Adio imperfecțiuni, cicatrici și riduri cu Laser Me la Be Slim Body Care

Frumusețea nu este decât promisiunea fericirii. A arăta bine nu...

Și tu îți dorești ALTCEVA?

Tu ce preferi? Atmosfera caldă, plăcută, prietenoasă și plină de armonie? Meniul apetisant, înțesat cu bunătăți proaspete și sănătoase? Sau vibe-ul super fain și plin de energie? La ALTCEVA Brunch Club, te bucuri cu prisosință de toate!

ALTCEVA este o nouă locație în oraș ce se remarcă prin pasiunea pentru un stil de viață sănătos, principiu care se reflectă în tot ceea ce înseamnă experiența ta aici.

Stilul ALTCEVA – smart, sănătos și gustos!

ALTCEVA îți propune un nou stil de a mânca – smart, sănătos și gustos, fiind locul potrivit și preferat al celor care își doresc mai mult de la o gustare, un prânz sau un brunch delicios. ALTCEVA este pentru cei care apreciază grija și atenția pentru un stil de viață armonios, plăcut și echilibrat și care regăsesc aici, cu bucurie, obiceiul de a-și oferi un mic dejun hrănitor sau o gustare savuroasă mizând, astfel, pe o zi reușită și împlinită.

Sau, dacă abia acum descoperi beneficiile și farmecul rutinei de a începe ziua cu o cafea delicioasă și o gustare în oraș sau al unui brunch perfect pentru a-ți reîncărca bateriile cu energie pe parcursul zilei, ALTEVA este pentru tine!

O variantă sănătoasă de fast-food

Pentru că ALTCEVA Brunch Club îți oferă un nou concept de mâncare rapidă dar sănătoasă, pe bază de ingrediente proaspete și atent selecționate. Cu siguranță vei fi surprins și încântat de meniul ALTCEVA, un adevărat curcubeu de savoare, atractiv, variat și încărcat de culoarea și savoarea ingredientelor și combinațiilor naturale.

De la shake-uri proteice pline cu energie, la boluri apetisante cu budinci de chia, bagel-uri ispititoare, salate și toast-uri cu combinații nutritive și surpinzătoare, la fresh-uri naturale pline cu vitamine, ceaiuri aromate sau irezistibila cafea de specialitate, toate bunătățile ALTCEVA te îmbie cu savoare și satisfac chiar și cea mai exigentă sau aprigă poftă.

Iar avocado, vedeta meniului, este amprenta gustului, bogat și sănătos pe care o vei regăsi într-o multitudine de gustări super apreciate și populare de la ALTCEVA Brunch Club.

Calitatea și atenția acordată fiecărui detaliu ce compune experiența ta ALTCEVA sunt etalonul ce definește rețetele proprii și întreg conceptul locației și care, cu certitudine, te convinge să vrei să fii și să revii aici.

Pentru că la ALTCEVA, timpul se măsoară în bucuria momentelor plăcute petrecute împreună, în compania gustului bun și a bunului gust.

Intră și tu în această aventură culinară surprinzătoare și bucură-te de propria ta experiență ALTCEVA!

P

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

5 / 5. voturi: 3

ai citit?

Tratament aniticelulitic, de remodelare corporală cu Endospheres Evolution, la Be Slim Body Care

Ascundem constat imperfecțiunile, facem eforturi să ne acceptăm propriul...

Ten sănătos, radiant și vizibil îmbunătățit cu Dermapen 4, la Be Slim Body Care

Încrederea în sine este cel mai frumos machiaj, însă...

Adio imperfecțiuni, cicatrici și riduri cu Laser Me la Be Slim Body Care

Frumusețea nu este decât promisiunea fericirii. A arăta bine nu...

Un plus de savoare la Grill Station cu Ionuț Anghel, Carmangeria Ozana

Și pofte împlinite, și sare în bucate, și mâncare...

Zâmbete, recunoștință și mulțumiri de la Clinica DENTAL

Finalul de an ne întâmpină cu bucurie și recunoștință...