Tendinţele machiajului de zi în 2017

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  După cum știm tendinţele în Make-up ca de fiecare dată sunt date pe catwalk la prezentările de modă ale marilor designeri. O dată cu vestimentația, și machiajul face încă o dată un salt înapoi, dacă în anul 2016 acesta a fost în spirit din anii ’90 anul acesta este inspirat din machiajul anilor ’80. Machiajul de zi trebuie să fie unul natural şi luminos, naturalețea, prospețimea și fragilitatea fiind punctele forte ale acestuia ce vor domina tendințele verii.

  Fondul de ten

  Trebuie să fie unul cu o textură ușoară în nuanțele naturale ale pielii, dar şi o textură satinată pentru un plus de lumină, optând pentru o bază hidratantă iluminatoare, iar în zonele cu problemă aplicaţi un concealer.

  Sprâncenele „motănel”- naturale

  Sprâncenele le poţi purta răsfirate sau aranjate, dar întotdeauna cât mai dese şi lungi, le poți fixa cu ajutorul gelului transparent.

  Blush-ul

  Dacă până acum se purta pe zona de contur în semiumbră, anul acesta se poartă cât mai central pe obraz și în nuanțe rozalii, iar în zona de lumină aplicăm un highlighter.

  Ochii sclipitori

  Se poartă foarte mult pleoapele sclipitoare ce tind să fie foarte jucăușe. Pentru acest lucru te poți folosi de farduri satinate sau chiar sclipici în nuanţe naturale dar fără a exagera.

  Linia de tuș

  Încă la putere, aceasta dă o profunzime ochiului. Clasicul negru poate fi înlocuit cu nuanțe mai electrice precum albastru, verde mov animând look-ul de zi.

  Buzele

  Rujul mat este vedeta anului 2017. Ținând cont că am optat pentru un look natural buzele pot fi accentuate, pentru un plus de senzualitate putem folosi nuanțe de ruj de la roșu trandafir până la prună.

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0

  - reclama -spot_img