Breaking news:

Terapie inovatoare cu efecte surprinzătoare: CRIOTERAPIA

Tu știi când frigul îți este aliat?

Dacă ești un împătimit al verii și iubești soarele, cel mai probabil vei fi cel puțin sceptic în a crede că frigul și temperatura scăzută îți pot deveni aliați de nădejde pentru sănătate sau că pot contribui, în vreun fel, la a-ți crea o stare de bine. Cu toate că reacția este cât se poate de justificată, află că da, există o terapie inovatoare și surprinzător de benefică pentru organismul și sănătatea ta ce are la bază chiar efectul frigului: crioterapia.

Încă nu ai aflat care sunt beneficiile acestei noi forme de terapie?

Într-adevăr, nu este cea mai cunoscută sau populară practică sau formă de întreținere și recuperare la noi în țară – cu precădere în zona Galați – însă este o terapie deosebit de apreciată și accesată în țările vestice și nordice, fiind implementată și utilizată cu succes în mod regulat de toți cei care i-au descoperit beneficiile notabile.

Crioterapia a început să prindă teren inclusiv la noi în țară și a ajuns, de curând, chiar și în Galați, astfel încât acum ai și tu posibilitatea de a-i testa, practic, eficiența și beneficiile notabile pe care le produce la nivelul organismului, precum și a stării tale de bine.

Efectele surprinzătoare și beneficiile remarcabile ale criosaunei

De ce să experimentezi terapia prin frig? În primul rând, criosauna este o procedură non invazivă, accesibilă, care oferă o multitudine de beneficii directe la nivelul organismului și asigură o stare generală de bine. Criosauna este recomandată cu precădere în reumatologie, pentru recuperarea sportivă, dar și pe segmentul de dermatologie și remodelare corporală. Astfel, este indicată și deosebit de benefică în ameliorarea, tratarea și vindecarea a numeroase afecțiuni precum: herniile de disc, osteoporoza, osteoartrita, spondilozele cervicale și lombare și durerile musculare. Din acest motiv se bucură și de o popularitate sporită în rândul sportivilor, întrucât ajută la refacere după efort intens sau traumatisme, menține un tonus ridicat al organismului, ajută la creșterea performanței sportive, înregistrând inclusiv efecte psihologice benefice înainte de antrenamente.

În dermatologie, criosauna este eficientă împotriva dermatitelor, a acneei juvenile, a cuperozei. Este deosebit de eficace inclusiv în ameliorarea și tratarea neurodermatitelor, a artritelor psoriazice, eczemelor și a psoriazisului.

Pe parte de remodelare corporală, criosauna contribuie la regenerarea organismului și la prevenirea îmbătrânirii, prin accelerarea proceselor metabolice la nivelul pielii. Totodată, țesutul adipos este redus substanțial iar pielea din zona feței, a gâtului, spatelui și abdomenului capătă fermitate, un aspect sănătos și întinerit.

Criosauna crește calitatea vieții la toate nivelurile

Cum reușește criosauna să dezvolte beneficii la nivelul întregului organism și să producă efecte simțitoare într-o arie atât de vastă? Principiu este simplu: la contactul cu frigul, organismul își urmează mecanismul normal de termoreglare, înregistrează o vascularizare puternică, se realizează un consum mare de oxigen, are loc efectiv un restart ce determină funcționarea lui la nivelul optim. Trebuie evidențiat faptul că acest dispozitiv, criosauna, are la bază un mecanism natural, este non invaziv si nu agresează pielea, fiind indicat tuturor persoanelor (inclusiv copii peste 10 ani), cu o stare de sănătate normală.

De ce să încerci o altfel de saună?

Criosauna funcționează pe principiul unei saune obișnuite doar că temperatura este foarte scăzută: -120 până la -180 grade iar expunerea se realizează pe o perioadă foarte scurtă de 1-3 minute. Trebuie reținut faptul că, deși valorile cu minus sunt foarte mari, aerul din criosaună este foarte uscat iar senzația de frig este percepută diferit de către organism, fiind suportabilă.
Bineînțeles că această terapie este sigură, criosana fiind testată și certificată clinic și nu prezintă efecte adverse. În plus, există avantajul că terapia la criosaună se realizează individual deci te bucuri de un grad de intimitate maxim.

Bucură-te și tu de beneficiile majore ale crisaunei!

În mod practic, efectele crisaunei se traduc într-o calitate crescută a vieții, prin creșterea imunității organismului – în mod natural, fapt ce ajută la prevenirea bolilor de sezon precum răceli, astenie, dureri articulare, migrene. Un beneficiu deosebit de important pe care îl oferă criosauna este faptul că tratează insomniile, elimină stresul și oboseala, contribuind la starea ta generală de bine.

Totodată, criosauna atenuează durerile și reduce inflamațiile, reface și recuperează sportivii după efort și traumatisme, ajută la slăbit prin metode naturale de termoreglare a organismului, diminuează celulita și vergeturile, tratează acneea. În plus, cei care experimentează crisauna se bucură de efecte anti-rid, anti-aging, scapă de cearcăne și pungile de sub ochi, întrucât această terapie remarcabilă oferă fermitate, elasticitate și un aspect întinerit al pielii.

Vrei să te bucuri și tu de toate beneficiile crioterapiei? Fă primul pas către un restart eficient și sănătos pentru o stare de bine! Programează-ți prima ședință la criosaună! Sună la telefon 0740 118 322 și primești consiliere specializată corespunzătoare și potrivită stării tale de sănătate. Convinge-te și tu de puterea acestei terapii inovatoare cu efecte surprinzătoare!

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Despre reușită, prin puterea educației și forța învățării active, cu Victoria Yildirir

Cum se împletesc cu succes rolurile de antreprenor, mamă,...

Vara asta la Beluga Pool – un motiv în plus să te bucuri de soare!

Prognoza meteo din vara aceasta se anunță a fi...

TACO BAR, acum și la petrecerea ta! Surprinde-ți invitații prin noutate și diversitate

Iubești combinațiile reinterpretate și gusturile care uimesc? Noutățile și...

Vara asta la înălțime! SUMMER BY YOUR OWN RULES #peterasa Shopping City Galați

Vara asta se lasă cu amintiri, mult zâmbet, versuri...

1 iunie la Brăila Mall: tărâm de poveste

Anul acesta, distracţia este dublă: de 1 si 2...