Breaking news:

Sclipiri de sărbătoare de la Teilor din Brăila Mall

Garnisite cu emoție, bucurie și entuziasm, momentele preferate ale...

Nou în oraș – Starbucks Brăila Mall!

Finalul anului vine cu veşti bune de la Brăila...

Avem un Teatru pe țeavă la Galați. Cum procedăm?

Un actor își petrece întreaga viață pe scenă. Că...

Ballotinul Leonidas, cadoul perfect pentru persoanele dragi

Misiunea găsirii cadoului ideal poate fi mai dificilă decât pare! Atunci când vrei să faci o surpriză de neuitat cuiva drag şi cauţi un cadou perfect, trebuie să îndeplineşti mai multe cerinţe.

Printre altele, cu siguranţă cauţi un dar care să fie special, astfel încât persoana care îl primeşte să se simtă specială. De aceea exista Ballotinul de la Leonidas, o cutie simplă, dar foarte utilă, în care se regăsesc mixuri de praline delicioase.

Cu siguranță iubitorii de ciocolată Leonidas au deschis măcar o dată în viața lor un ballotin, acesta datând din anul 1915.
În primă fază, rolurile ballotinului au fost să protejeze delicatele praline de orice potențial pericol, să păstreze prospețimea și aromele dar și să înlesnească consumul de praline, fără prea mare efort. De aceea, cu timpul, ballotinul a devenit inevitabil un instrument de marketing și design pentru că acesta completa frumusețea pralinelor, fiind și personalizate, perfecte pentru un cadou.

La Leonidas găsești cadoul perfect

Culoarea, forma și materialul ballotinului, motivele de design, culoarea și textura hârtiei care învelește ballotinul, culoarea și tipul de panglică care întregește ballotinul, precum și tipul de fundă și modalitatea de legare a panglicii– toate aceste elemente reprezintă rezultatul final al cadoului perfect.

Leonidas oferă nenumărate tipuri de praline. La început poate fi intimidant, dar cu timpul vei vrea să le guști pe toate. Le vei putea diferenția și le vei împărți pe categorii. Aici intervine ballotinul: acesta îți permite să selecționezi cu atenție și răbdare orice sortiment dorești.
De la delicatele Duet Red – un mini ballotin creat special pentru tine și cea mai dragă persoană din viața ta – până la impozantul Gourmand – pentru cei ce se îndrăgostesc iremediabil de lumea Leonidas.

Nu uita că ballotinul de 250 de g este unul dintre cele mai căutate, fiind de altfel vedeta Leonidas.

Creativitatea cadoului pe placul persoanei dragi

Atunci când te hotărăşti să dăruieşti un ballotin, află că acesta se personalizează pe gusturile celui la care ajunge. Noi îți recomandăm să vii la Leonidas din incinta Brăila Mall şi să ceri sfatul ciocolatierilor noştri care vor ști în funcție de sezon, tipul de ballotin, persoana dragă, vârstă – să asocieze hârtia și panglica potrivite.

Ballotin-urile reprezintă alegerea perfectă, dacă ne dorim mai multă ciocolată la un preț bun. Bucură-te din plin de pralinele Leonidas, într-un ambalaj elegant și atent realizat!

Cei de la Leonidas vă așteaptă în locația din Brăila Mall, de pe Str. Principală 4B. Fiecare zi este o sărbătoare, dar nicio zi nu se compară cu momentele de răsfăț când adevăratele delicii sunt savurate de la Leonidas.

Ne găsiți la telefon 0723 392 772 sau pe pagina de Facebook Leonidas Brăila.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

De la pasiune, la propria afacere în domeniul beauty – povestea Geaninei Voicu

Determinare, pasiune și multă muncă – sunt ingredientele cu...

Nou în oraș – Starbucks Brăila Mall!

Finalul anului vine cu veşti bune de la Brăila...

Avem un Teatru pe țeavă la Galați. Cum procedăm?

Un actor își petrece întreaga viață pe scenă. Că...

Cadouri reușite pentru sărbători împlinite la Shopping City Galați

Sărbătorile înseamnă împreună, sunt apogeul fiecărui an și expresia...

Farmecul Crăciunului are urme de sclipici la Extreme FlorEvents

În fiecare colț de lume, magia Crăciunului ne aduce...

Lifting facial non-invaziv cu ULTRAFORMER III

Frumusețea și naturalețea sunt declarații împotriva normelor impuse de...