Breaking news:

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Izvorât din pasiune pentru frumos, armonie și împlinire, brandul...

Aproape și cu de toate… O nouă locație Carrefour Express, în Micro 19!

Carrefour Express continuă să-și extindă rețeaua de magazine din...

Terra Clinique Galați – clinica din inima orașului tău!

Un concept nou pentru Galați vine să întregească oferta serviciilor de sănătate, promițând că asigură pacienților nu doar investigații și o diagnosticare corectă, ci și respect și o abordare prietenoasă. Este vorba de Terra Clinique, situată pe strada Brăilei, bl. B6, parter (lângă Trei Star), un ansamblu care oferă servicii de recuperare neuro-psiho-motorie în Galați, consultații profesionale de specialitate, plus soluții pe partea de wellness și chirurgie estetică.

“Am ținut cont de nevoile zonei și de importanța serviciilor de recuperare: hidroterapie, kineto și balneoterapie.

Apoi am investit în specialiști buni, care au acum posibilitatea să trateze pacientul așa cum ar fi normal într-o țară europeană.

Pentru că noi avem credința că medicina nu se poate face fără ajutorul tehnicii, dar că fără omenie și respect pentru valorile morale, aceasta rămâne o simplă meserie. Procesul de diagnosticare în cele 14 cabinete se sprijină pe o serie de investigații realizate cu aparatură de înaltă clasă, cât mai puțin invazivă. Nu în ultimul rând, am adus la Galați tehnici inedite de wellness și chirurgie estetică”, spune Gabriela Ciulei, managerul clinicii.

Gabriela Ciulei,
manager Terra Clinique

Recuperare neuro-psiho-motorie pentru copii și adulți

„La Terra Clinique, pacienţii cu afecţiuni neuromotorii pot urma tratamente eficiente cu ajutorul dispozitivelor pentru stimulare electrică funcţională”, subliniază dr. Anișoara Pîsu, medic primar neurolog. În plus, există echipamentele moderne de electroterapie – terapia Shockwave (utilizează undele de șoc pentru tratamentul durerilor cronice ale sitemului musculoscheletal), terapia cu laser scanner (cu efect de biostimulare și antialgic, accelerează regenerarea nervilor și vindecarea rănilor), terapia TECAR (formă revoluționară de terapie, care e folosită de kinetoterapeuți, osteopați și medicina sportivă în recuperarea după traumatisme, probleme musculare sau dureri osteo-articulare subacute, acute ori cronice).

“Pe partea de balneo-fizioterapie, oferim servicii de hidroterapie cu ajutorul curenților galvanici, cu efect vasodilatator și antiinflamator, folosite în tratamentul artritelor, artrozelor, spondilozelor sau sechelelor post-traumatice. Clinica are și o componentă de kinetoterapie la standarde înalte”, explică dr. Adriana Mogoșanu, medic specialist în recuperare medicală, cu o vastă experiență acumulată în centrul de la Lacu Sărat.

20 de specialități într-o singură clinică

Tot aici există o zonă destinată specialităților, unde pacienții pot beneficia de experienţa unor reputaţi medici din Galați și nu numai. La Terra Clinique se fac consultații și investigații pe reumatologie, ortopedie și chirurgie ortopedică, neurologie pentru adulți și copii, neurochirurgie, endocrinologie, cardiologie, oftalmologie, psihiatrie, psihologie clinică, ginecologie, O.R.L., urologie, dermato, chirurgie plastică și reparatorie, medicină generală. Există și un punct de recoltare sânge, două de imagistică – ce dispun de ecografe de ultimă generație, dar și un cabinet de pediatrie. “Suntem un centru multidisciplinar și asta se vede în modalitatea în care abordăm o cazuistică: colaborăm spre binele pacientului. Lucrăm într-un mediu profesional, cu aparatură de înaltă clasă, cât mai puțin invazivă și asta se reflectă în respectul cu care ne tratăm pacienții” spune dr. Cornel Mihalache, medic primar neurochirurg, doctor în medicină.

Wellnes și chirurgie estetică

Nu în ultimul rând, La Terra Clinique puteți beneficia de terapii wellnes inedite: maderoterapie, masaj cu pietre vulcanice, acupunctură, terapia Vojta, terapia Raindrop și Yumeiho. Pe partea de beauty există servicii de chirurgie estetică și reparatorie ce includ tehnici non-invazive: tratamente cu acid hialuronic, PRP, mezoterapie dar și un laser dermatologic de ultimă generație. “Terra Clinique asigură servicii medicale integrate, adaptate nevoilor individuale, promptitudine și rapiditate în redobândirea și menținerea celui mai de preț bun al omului: sănătatea”, ne asigură Gabriela Ciulei, managerul clinicii.

Vă puteți convinge vizitând pagina www.terraclinique.ro și sunând la telefon: 0336 911.

Facebook: Terra Clinique
Terra Clinique – all about health!

Daniela Bogdan
Foto: Marian Marin

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

1 / 5. voturi: 1

ai citit?

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Izvorât din pasiune pentru frumos, armonie și împlinire, brandul...

Aproape și cu de toate… O nouă locație Carrefour Express, în Micro 19!

Carrefour Express continuă să-și extindă rețeaua de magazine din...

Expoziție de Fluturi Vii la Brăila Mall: grație, culoare, transformare!

Admirați pentru fragilitatea și libertatea lor, dar și pentru...

Cât este darul de nuntă în 2024?

În câteva luni începe sezonul de nunți, iar portofelele...