Breaking news:

THE SECRET – pentru o transformare totală!

The Secret by Daniela Budeanu este locul din Galați în care poți găsi soluții reale la probleme precum: kilograme în plus, celulită, un ten neascultător, unghii casante, pilozitate inestetică, oboseală cronică. Pe scurt, e locul unde poți obține într-un timp relativ scurt un corp bine modelat și tonifiat, dar te poți bucura și de răsfățul bine meritat!

La doi ani de la inaugurare, prioritatea noastră rămâne aceeași: să promovăm estetica sustenabilă prin terapii non invazive, eficiente, bazate pe tehnologii avansate, să oferim servicii de înfrumusețare și epilare definitivă de o calitate superioară, să te facem să te simți minunat.

The Secret by Daniela Budeanu te așteaptă la Galați să îți propună proceduri care te vor ajuta să arăți impecabil din cap până în picioare: tratamente faciale cu E-light, extensii gene 1-20D, epilare definitivă SHR și E-light, stilizare sprâncene și unghii cu gel, dar și tratamente corporale de ultimă generație: radiofrecvență, cavitație, criolipoliză, împachetări în tunel cu infraroșu, electrostimulare și drenaj limfatic prin presoterapie.

Vino la o diagnosticare GRATUITĂ și îți oferim informații detaliate despre proceduri, pentru ca tu să alegi în cunoștință de cauză. Te poți baza pe experiența terapeuților din centrul nostru și pe aparatele cu tehnologie inovativă. „Deținem aparatură achiziționată de la producători de renume precum Rowe și Medico Laser, ce te ajută să îți îndeplinești obiectivele în cel mai scurt timp. Cea mai mare satisfacție a noastră este atunci când primim un feedback pozitiv din partea clientelor, pentru că le-am ajutat să își atingă obiectivele legate de aspectul fizic”, a declarat Daniela Budeanu, administratorul salonului.

Te așteptăm la THE SECRET by Daniela Budeanu în Țiglina 1, Str. Brailei, Nr. 163 (vis a vis de Orange Shop), pentru a beneficia de mici trucuri cu efecte uimitoare, care îți pot desăvârși look-ul: tratamente de rejuvenare facială, extensii gene și stilizare sprâncene, montaj unghii cu gel. Nu e prea devreme să te pregătești pentru vară: iarna este chiar sezonul ideal pentru a scăpa de parul nedorit. Datorită tehnologiei SHR și E-light, ce garantează ședințe nedureroase, procedura de epilare definitivă se poate aplica oricărei persoane, indiferent de fototipul pielii sau de grosimea firului de păr.

Transformarea ta începe aici! Fii în formă tot anul și nu uita că femeia prevăzătoare își face vara sanie și iarna …se răsfăță și lucrează la corpul mult visat! Diagnosticarea corporală se face în cadrul consultației, cu o programare, în prealabil, la telefon 0770 439 185.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

TACO BAR, acum și la petrecerea ta! Surprinde-ți invitații prin noutate și diversitate

Iubești combinațiile reinterpretate și gusturile care uimesc? Noutățile și...

Vara asta la înălțime! SUMMER BY YOUR OWN RULES #peterasa Shopping City Galați

Vara asta se lasă cu amintiri, mult zâmbet, versuri...

1 iunie la Brăila Mall: tărâm de poveste

Anul acesta, distracţia este dublă: de 1 si 2...

MANGOLIV – healthy station! Angajament zilnic pentru starea ta de bine

Cum ar fi să mergi într-un loc de dragul...

Un nou răsfăț pentru tine – magazinul de bijuterii Teratai

Ție cum îți place să te porți prin lume...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...