Breaking news:

Delicatețe florală și emoții de primăvară, la Extreme FlorEvents!

Pot oare cuvintele să descrie însăși aroma primăverii? Doar...

Tratament aniticelulitic, de remodelare corporală cu Endospheres Evolution, la Be Slim Body Care

Ascundem constat imperfecțiunile, facem eforturi să ne acceptăm propriul...

Și tu îți dorești ALTCEVA?

Tu ce preferi? Atmosfera caldă, plăcută, prietenoasă și plină...

THE SECRET – pentru o transformare totală!

The Secret by Daniela Budeanu este locul din Galați în care poți găsi soluții reale la probleme precum: kilograme în plus, celulită, un ten neascultător, unghii casante, pilozitate inestetică, oboseală cronică. Pe scurt, e locul unde poți obține într-un timp relativ scurt un corp bine modelat și tonifiat, dar te poți bucura și de răsfățul bine meritat!

La doi ani de la inaugurare, prioritatea noastră rămâne aceeași: să promovăm estetica sustenabilă prin terapii non invazive, eficiente, bazate pe tehnologii avansate, să oferim servicii de înfrumusețare și epilare definitivă de o calitate superioară, să te facem să te simți minunat.

The Secret by Daniela Budeanu te așteaptă la Galați să îți propună proceduri care te vor ajuta să arăți impecabil din cap până în picioare: tratamente faciale cu E-light, extensii gene 1-20D, epilare definitivă SHR și E-light, stilizare sprâncene și unghii cu gel, dar și tratamente corporale de ultimă generație: radiofrecvență, cavitație, criolipoliză, împachetări în tunel cu infraroșu, electrostimulare și drenaj limfatic prin presoterapie.

Vino la o diagnosticare GRATUITĂ și îți oferim informații detaliate despre proceduri, pentru ca tu să alegi în cunoștință de cauză. Te poți baza pe experiența terapeuților din centrul nostru și pe aparatele cu tehnologie inovativă. „Deținem aparatură achiziționată de la producători de renume precum Rowe și Medico Laser, ce te ajută să îți îndeplinești obiectivele în cel mai scurt timp. Cea mai mare satisfacție a noastră este atunci când primim un feedback pozitiv din partea clientelor, pentru că le-am ajutat să își atingă obiectivele legate de aspectul fizic”, a declarat Daniela Budeanu, administratorul salonului.

Te așteptăm la THE SECRET by Daniela Budeanu în Țiglina 1, Str. Brailei, Nr. 163 (vis a vis de Orange Shop), pentru a beneficia de mici trucuri cu efecte uimitoare, care îți pot desăvârși look-ul: tratamente de rejuvenare facială, extensii gene și stilizare sprâncene, montaj unghii cu gel. Nu e prea devreme să te pregătești pentru vară: iarna este chiar sezonul ideal pentru a scăpa de parul nedorit. Datorită tehnologiei SHR și E-light, ce garantează ședințe nedureroase, procedura de epilare definitivă se poate aplica oricărei persoane, indiferent de fototipul pielii sau de grosimea firului de păr.

Transformarea ta începe aici! Fii în formă tot anul și nu uita că femeia prevăzătoare își face vara sanie și iarna …se răsfăță și lucrează la corpul mult visat! Diagnosticarea corporală se face în cadrul consultației, cu o programare, în prealabil, la telefon 0770 439 185.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Tratament aniticelulitic, de remodelare corporală cu Endospheres Evolution, la Be Slim Body Care

Ascundem constat imperfecțiunile, facem eforturi să ne acceptăm propriul...

Ten sănătos, radiant și vizibil îmbunătățit cu Dermapen 4, la Be Slim Body Care

Încrederea în sine este cel mai frumos machiaj, însă...

Și tu îți dorești ALTCEVA?

Tu ce preferi? Atmosfera caldă, plăcută, prietenoasă și plină...

Adio imperfecțiuni, cicatrici și riduri cu Laser Me la Be Slim Body Care

Frumusețea nu este decât promisiunea fericirii. A arăta bine nu...

Un plus de savoare la Grill Station cu Ionuț Anghel, Carmangeria Ozana

Și pofte împlinite, și sare în bucate, și mâncare...