Breaking news:

Cât este darul de nuntă în 2024?

În câteva luni începe sezonul de nunți, iar portofelele...

Ordinea corectă de aplicare a produselor de skincare

Ți s-a întâmplat să investești într-un produs de îngrijire...

Make-up și strălucire la Blush Beauty by Giulia!

Pentru multe femei, machiajul a devenit o parte integrantă...

Simone Studio – între greutățile din pandemie și dorința continuă de perfecționare

Cu toții știm că pandemia de coronavirus a schimbat viața oamenilor din întreaga lume. Multe dintre lucrurile obișnuite, au devenit neobișnuite. Multe activități au fost blocate, sau cel puțin încetinite din cauza restricțiilor impuse, inclusiv cele ale saloanelor de înfrumusețare. Cu toate acestea, unele, cum e cazul celor de la Simone Studio, continuă să-și desfășoare activitatea, în ciuda tuturor problemelor apărute pe parcursul celor aproape doi ani de pandemie.

Fiind nevoiți să se adapteze din mers, cei de la Simone Studio, nu și-au descurajat nicio secundă clientele, aplicând toate normele de igienă impuse necesare, deși acest lucru nu a fost niciodată o noutate, fiind deja obișnuiți cu asta încă din anul 2015, când au inaugurat studioul. Curătarea și sterilizarea zilnică sunt atent respectate la Simone Studio, unde s-a purtat mereu masca de protecţie, mănuşi de unică folosinţă şi toate celelalte metode de igienă, normale de altfel.

Pentru siguranţa şi protecţia clientelor, s-au cheltuit şi se cheltuie în continuare sume considerabile de bani pentru achiziţionarea produselor de calitate superioară. Încă din prima zi de funcţionare, Simone Studio colaborează cu firma Eco Fire, o firmă specializată în colectarea, transportul și eliminarea finală a deşeurilor rezultate în urma activităţii din studio.

De menţionat că tot personalul este vaccinat, acest lucru fiind o responsabilitate normală, mai ales că Simona Mazuru, numită şi Zâna sprâncenelor de la Simone Studio, intră în contact cu atât de multă lume atunci când clientele vizitează studioul.

Cursuri de perfecţionare, chiar şi în perioada pandemiei

Deşi incertitudinea situaţiei sanitare şi financiare a predominat în toată această perioadă, Simona Mazuru nu s-a descurajat. Ba dimpotrivă, anul trecut, în plină pandemie, a călătorit în Austria pentru un curs personal vip cu trainerii de la renumita Phi Academy, Thorsten Kreiling si Kerstin Ellmer-Kreiling, aprofundând cunoştinţele învăţate în anul 2019, de la cursul de bază pentru micropigmentare buze si eyeliner.

”Niciodată nu credem că le ştim pe toate, şi din acest motiv tot timpul vrem să învăţăm de la profesionişti de talie internaţională din acest domeniu. Iar în ceea ce privește afacerea noastră locală, nu facem competiție cu nimeni din branșa noastră, ci doar vrem să fim din ce în ce mai buni, pentru a oferi servicii de calitate persoanelor care ne calcă pragul”, povesteşte cu însufleţire Simona, care de la bun început, şi-a atras toată admiraţia şi susţinerea soţului ei.

Servicii de calitate…puţine, dar bune

 Deși multă lume i-a întrebat de ce nu își măresc echipa și de ce nu aduc mai multe proceduri de tipul salonului clasic, cei de la Simone Studio spun că scopul lor este să se axeze doar pe micropigmentare și vor să o facă cât mai bine posibil, iar din acest motiv doar Simona este cea care execută sprâncenele.

La Simone Studio puteţi alege între două tehnici de micropigmentare de sprâncene. Este vorba despre tehnica „fir cu fir”, şi micropigmentarea prin tehnica Powder, procedură care mai poartă numele de “tehnica pudră”, “sprâncene pudrate” sau “tehnica Ombre”, dar pe lângă aceste două proceduri, mai puteţi avea parte și de micropigmentarea buzelor sau eyeliner.

 

 

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Pornește în aventura imaginației din Țara Minunilor de la Cofetăria DANA

Ce crezi că se întâmplă atunci când bucuria gustului...

Ordinea corectă de aplicare a produselor de skincare

Ți s-a întâmplat să investești într-un produs de îngrijire...

Make-up și strălucire la Blush Beauty by Giulia!

Pentru multe femei, machiajul a devenit o parte integrantă...

Delicatețe florală și emoții de primăvară, la Extreme FlorEvents!

Pot oare cuvintele să descrie însăși aroma primăverii? Doar...

Tratament aniticelulitic, de remodelare corporală cu Endospheres Evolution, la Be Slim Body Care

Ascundem constat imperfecțiunile, facem eforturi să ne acceptăm propriul...

Ten sănătos, radiant și vizibil îmbunătățit cu Dermapen 4, la Be Slim Body Care

Încrederea în sine este cel mai frumos machiaj, însă...