Breaking news:

Top Magazin “Donează pentru viaţă!”

Într-o periodă în care comunitatea noastră, țara și întreaga omenire sunt puse la grea încercare de această pandemie de coronavirus, este necesar să fim solidari cu cei care suferă din această cauză.

Astfel, echipa Top Magazin, cu sprijinul Muzeului Istoriei, Culturii şi Spiritualităţii Creştine de la Dunărea de Jos şi al Capelei Întâmpinarea Domnului și Sf. Martiri Brâncoveni, a demarat campania “Donează pentru viaţă!”, o acțiune umanitară de strângere de fonduri în vederea dotării secției A.T.I. de la Spitalul Județean Clinic de Urgență „Sfântul Apostol Andrei” Galați cu aparatură medicală specifică luptei împotriva COVID-19 (1 VENTILATOR, 4 CONCENTRATOARE DE OXIGEN, accesorii, consumabile și materiale de protecție). Suma necesară este de 87.168 lei.

Așadar, cei de la Top Magazin au donat deja în cont şi a fost plătită o primă factură de avans, în valoare de 40.000 de lei. Până acum s-au strâns 50.000 de lei. Doar uniți vom reuși!

Dacă vrei să fii şi tu motivul pentru care cineva trăieşte astăzi, intră: pe platforma https://magazintop.ro/ şi donează!

De asemenea, donațiile se pot face şi accesand următorul link https://mpy.ro/4fy5uzfer sau prin transfer bancar la RO78RNCB0144148782880001. Contul este deschis la Banca Comercială Română, special pentru această campanie, de Capela Întâmpinarea Domnului și Sf. Martiri Brancoveni.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Despre reușită, prin puterea educației și forța învățării active, cu Victoria Yildirir

Cum se împletesc cu succes rolurile de antreprenor, mamă,...

Vara asta la Beluga Pool – un motiv în plus să te bucuri de soare!

Prognoza meteo din vara aceasta se anunță a fi...

TACO BAR, acum și la petrecerea ta! Surprinde-ți invitații prin noutate și diversitate

Iubești combinațiile reinterpretate și gusturile care uimesc? Noutățile și...

Vara asta la înălțime! SUMMER BY YOUR OWN RULES #peterasa Shopping City Galați

Vara asta se lasă cu amintiri, mult zâmbet, versuri...

1 iunie la Brăila Mall: tărâm de poveste

Anul acesta, distracţia este dublă: de 1 si 2...