Top Magazin “Donează pentru viaţă!”

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  Într-o periodă în care comunitatea noastră, țara și întreaga omenire sunt puse la grea încercare de această pandemie de coronavirus, este necesar să fim solidari cu cei care suferă din această cauză.

  Astfel, echipa Top Magazin, cu sprijinul Muzeului Istoriei, Culturii şi Spiritualităţii Creştine de la Dunărea de Jos şi al Capelei Întâmpinarea Domnului și Sf. Martiri Brâncoveni, a demarat campania “Donează pentru viaţă!”, o acțiune umanitară de strângere de fonduri în vederea dotării secției A.T.I. de la Spitalul Județean Clinic de Urgență „Sfântul Apostol Andrei” Galați cu aparatură medicală specifică luptei împotriva COVID-19 (1 VENTILATOR, 4 CONCENTRATOARE DE OXIGEN, accesorii, consumabile și materiale de protecție). Suma necesară este de 87.168 lei.

  Așadar, cei de la Top Magazin au donat deja în cont şi a fost plătită o primă factură de avans, în valoare de 40.000 de lei. Până acum s-au strâns 50.000 de lei. Doar uniți vom reuși!

  Dacă vrei să fii şi tu motivul pentru care cineva trăieşte astăzi, intră: pe platforma https://magazintop.ro/ şi donează!

  De asemenea, donațiile se pot face şi accesand următorul link https://mpy.ro/4fy5uzfer sau prin transfer bancar la RO78RNCB0144148782880001. Contul este deschis la Banca Comercială Română, special pentru această campanie, de Capela Întâmpinarea Domnului și Sf. Martiri Brancoveni.

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0