Slujbele Ortodoxe de Paşte din Ierusalim şi Nazaret vor putea fi urmărite online

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  În preajma sărbătorilor Pascale, Israel şi implicit Ierusalim sunt de câţiva ani destinaţiile preferate de vacanţă ale românilor. Din cauză că anul acesta sărbătorim Paştele în plină pandemie, iar majoritatea dintre noi stăm acasă de ceva timp, slujbele din aceste locuri sfinte vor putea fi urmărite exclusiv doar în mediul online.

  Chiar dacă anul acesta nu ne putem vedea cu rudele şi prietenii noştri, aşa cum făceam deobicei cu această ocazie, stăm acasă şi putem urmări slujba de pogorâre a Sfintei Lumini de la Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim în Sâmbăta Mare de la ora 13:00 pe platforma Jerusalem is Traveling 2U.

  Pogorârea Sfintei Lumini de la Sfântul Mormânt din Ierusalim este una dintre cele mai mari minuni pe care creştinii ortodocşi o sărbătoresc anual de mai bine de 2000 de ani în Sâmbăta Mare şi de aceea mulţi credincioşi şi-au dorit să aibă posibilitatea de a vedea această slujbă.

  Astfel, în Sâmbăta Mare, de la ora 13, ora României, veţi avea la dispoziţie link-ul de live stream care poate fi urmărit aici.

  De asemenea, un alt lăcaş de cult popular cunoscut de creștinii ortodocși este Biserica Ortodoxă a Bunei Vestiri din Nazaret, oraşul unde Iisus şi-a petrecut copilăria, conform tradiției. Se spune că în grota acestei biserici, Arhanghelul Gavriil a anunţat-o pe Maria că Ea dă naştere Mântuitorului. Aşadar, slujbele care se vor face în Săptămâna Mare la această biserică vor putea fi urmărite tot în regim de live stream aici şi aici.

  Sãrbãtori Pascale Binecuvântate!

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0

  - reclama -spot_img