Breaking news:

Totul despre epilarea inghinală, la Nomasvello Mazepa Galați

Ești în căutare de informații cât mai complete legate de epilarea inghinală și nu știi încotro s-o iei cu acest subiect? Specialiștii Nomasvello Mazepa Galați sunt aici pentru a te informa și a te asigura de tot profesionalismul lor atunci când vine vorba de epilarea inghinală.

Epilare inghinală cu ceară

Aceasta dă rezultate spectaculoase, însă cel mai bine ar fi să laşi procedeul pe mâna unui profesionist, mai ales atunci când vorbim despre această zonă foarte sensibilă. Rezultatele sunt durabile, până la patru săptămâni, iar în timp firele se vor subţia şi rări. Pielea va deveni mătăsoasă, după câteva zile. Este însă o metodă dureroasă, iar ceara poate lua cu ea şi părţi din piele, provocând iritaţii sau chiar infecţii. Imediat după, zona va fi umflată şi roşie. Dacă ai rezistență la durere, poţi înlocui ceara cu epilatorul electric.

Epilare inghinală cu creme epilatoare

Aceasta dă rezultate mai mulţumitoare decât lama, însă trebuie să alegi o cremă specială pentru zone delicate şi să respecţi cu stricteţe instrucţiunile de utilizare. Crema trebuie testată înainte pe o suprafaţă mai mică, pentru a evita riscul unor reacţii alergice severe. Este o procedură nedureroasă, iar efectul durează mai mult decât rasul. Însă crema poate fi nocivă pentru piele, mai ales în zona inghinală, iar riscul unor alergii sau apariţiei unor mirosuri neplăcute este mare. De asemenea, crema poate să nu-şi facă efectul.

Epilare inghinală prin electroliză

Este o metodă prin care în firul de păr se introduce un curent electric menit să distrugă foliculul şi rădăcina. Rezultatele pot fi permanente şi eficiente pe orice tip de piele său par. Necesită o singură şedinţă, disconfortul fiind mai mic decât la epilarea cu ceară. Este însă un tratament costisitor, care durează între 2 şi 12 ore. Câteodată poate fi dureros.

Epilare inghinală cu IPL

Laserul este considerat una dintre cele mai eficiente metode de epilare inghinală. Vei avea nevoie de 6-12 şedinţe de epilare, de 10-15 minute, pentru un epilat parţial sau total sau în jur de 30 de minute, pentru un epilat de tip brazilian. Este o metodă mai sigură decât electroliza pentru această zonă delicată, întreaga operaţiune durează mult mai puţin şi nu doare. În plus, poate fi cea mai simplă cale de a scăpa de foliculită. Foarte bune rezultate le obţin femeile cu părul închis la culoare şi pielea albă. Află toate informaţiile necesare despre epilarea inghinală cu IPL chiar de la experţii Nomasvello Mazepa Galați.

O metoda mai puţin dureroasă de epilare inghinală

Lama de ras şi crema depilatoare sunt soluţiile de epilare inghinală care nu dor absolut deloc, pentru că rădăcina firelor de păr rămâne în piele.
Îndepărtarea părului cu ceară sau cu epilator electric poate fi dureroasă, însă nivelul disconfortului diferă de la femeie la femeie.

În timpul epilatului cu ajutorul tehnologiei IPL, în schimb, nu vei simţi mai mult decât o furnicătură sau pişcătură.

Nomasvello Mazepa Galați vine și cu tarife speciale pentru toți clienții.
EPILARE INGHINAL – Preţ: 170.00 Lei
EPILARE PERINEU – Preţ: 85.00 Lei
EPILARE LINIA BIKINI – Preţ: 85.00 Lei
Abonamente cu până la 30% Discount!

Sperând că v-am convins, vă așteptăm în centrul Nomasvello Mazepa Mazepa Galați din str Brăilei nr. 25, Bl. P2, Ap 4, Parter, telefon 0735 836 817 pentru detalii complete şi un plan de tratament.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Cum transformi manichiura într-o operă de artă cu nuanțele vedetă ale sezonului?

Când ți-ai privit vreodată unghiile ca pe o posibilă...

Cât este darul de nuntă în 2024?

În câteva luni începe sezonul de nunți, iar portofelele...

Pornește în aventura imaginației din Țara Minunilor de la Cofetăria DANA

Ce crezi că se întâmplă atunci când bucuria gustului...

Ordinea corectă de aplicare a produselor de skincare

Ți s-a întâmplat să investești într-un produs de îngrijire...

Make-up și strălucire la Blush Beauty by Giulia!

Pentru multe femei, machiajul a devenit o parte integrantă...