Breaking news:

Filmul Parking, duminica aceasta, la Galați

Vești bune pentru iubitorii de filme. Pelicula Parking, cel de-al patrulea lungmetraj semnat de Tudor Giurgiu, va ajunge și la Galați, duminică, 30 iunie, începând cu ora ora 20:00, unde va avea loc o proiecție de gală în prezența echipei – Tudor Giurgiu și Mihai Smarandache, la Cinema Prof. Ioan Manole.

Lansat oficial în cinematografele din întreaga țară pe 14 iunie, filmul este descris ca „o celebrare a dragostei și a posibilităților infinite ale vieții”.

Povestea filmului

Parking spune povestea lui Adrian, un poet din Sângeorz-Băi care emigrează ilegal în Spania anului 2002. Odată ajuns în Cordoba, viața lui se transformă într-o aventură complicată, pendulând între imposibila poveste de dragoste cu o cântăreață spaniolă și dorul de casă. Călătoria lui în căutarea marii iubiri se va transforma într-o poveste surprinzătoare, sensibilă și plină de provocări.

Distribuție cu actori spanioli celebri

Parking are în distribuție actori spanioli de talie internațională precum Belén Cuesta, Ariadna Gil, Luis Bermejo, dar și actori români foarte îndrăgiți: Mihai Smarandache, Carmen Florescu, Valentin Popescu, Emilian Oprea, Fülöp Erzsébet și Paul Cimpoieru.

Biletele, în valoare de 10 lei, pot fi deja achiziționate online de pe Eventbook.ro sau de la casieria cinematografului.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Ioana Gherghe – cosmetică și pasiune

Ioana Gherghe este un cosmetician cu vechime și experiență...

Extreme FlorEvents – artă florală pentru evenimente speciale

Pentru că evenimentul tău este parte din povestea ta...

Inaugurarea primului parc de aventură din judeţul Galaţi

Astăzi, a fost deschis Parcul de Aventură din județul...

Cum faci performanță pe actuala piață a muncii?

Societatea actuală este în continuă schimbare, fiind puternic marcată...