Filmul Parking, duminica aceasta, la Galați

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  Vești bune pentru iubitorii de filme. Pelicula Parking, cel de-al patrulea lungmetraj semnat de Tudor Giurgiu, va ajunge și la Galați, duminică, 30 iunie, începând cu ora ora 20:00, unde va avea loc o proiecție de gală în prezența echipei – Tudor Giurgiu și Mihai Smarandache, la Cinema Prof. Ioan Manole.

  Lansat oficial în cinematografele din întreaga țară pe 14 iunie, filmul este descris ca „o celebrare a dragostei și a posibilităților infinite ale vieții”.

  Povestea filmului

  Parking spune povestea lui Adrian, un poet din Sângeorz-Băi care emigrează ilegal în Spania anului 2002. Odată ajuns în Cordoba, viața lui se transformă într-o aventură complicată, pendulând între imposibila poveste de dragoste cu o cântăreață spaniolă și dorul de casă. Călătoria lui în căutarea marii iubiri se va transforma într-o poveste surprinzătoare, sensibilă și plină de provocări.

  Distribuție cu actori spanioli celebri

  Parking are în distribuție actori spanioli de talie internațională precum Belén Cuesta, Ariadna Gil, Luis Bermejo, dar și actori români foarte îndrăgiți: Mihai Smarandache, Carmen Florescu, Valentin Popescu, Emilian Oprea, Fülöp Erzsébet și Paul Cimpoieru.

  Biletele, în valoare de 10 lei, pot fi deja achiziționate online de pe Eventbook.ro sau de la casieria cinematografului.

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0

  - reclama -spot_img