Breaking news:

Tradiție și profesionalism la DAMISEB Optic

DAMISEB Optic

Se spune că atunci când îți place ce faci, nu simți că te duci la muncă în nicio zi. Iar dacă ceea ce faci vine dintr-o pasiune transmisă din generație în generație, este cu atât mai frumos. Se întâmplă la DAMISEB Optic, situată pe strada Traian la nr. 53. De trei decenii, această clădire a adăpostit optica medicală ce a făcut fericiți zeci de mii de clienți din Galați, Brăila și din județele limitrofe.

O afacere de familie care emană profesionalism, încredere, respect și, un lucru tot mai rar întâlnit astăzi printre antreprenori: consecvență.

O viață dedicată opticii

Povestea DAMISEB Optic a încolțit în sufletul lui Vasile Damian (1930-2014), ucenic, tehnician, optician, conducător al Unității Tehnico Medicale, membru al consiliului de administrație al Oficiului Farmaceutic Galați în momentul în care, după o carieră în slujba opticii, a decis să iasă la pensie.

Captivat de frumusețea acestui domeniu, Vasile Damian a înființat, în 1992, S. C. OPTILENS SRL, care s-a transformat, în anul 1997, în S.C DAMISEB OPTIC SRL. Un om cald, desăvârșit, gata oricând să vină în întâmpinarea dorințelor clienților săi, care și astăzi își amintesc cu drag de el, nu avea cum să nu transmită pasiunea lui mai departe. Așa că fiicele sale, Mihaela Damian și Viorica Sebeștean au continuat să îi împlinească visul, devenit astăzi o firmă cu tradiție. DAMISEB Optic oferă de 30 de ani servicii de calitate în domeniul opticii medicale.

Calitate și respect la DAMISEB Optic

La DAMISEB Optic respectul pentru client este pe primul loc. Aici puteți beneficia de consultații oftalmologice efectuate de doctor Anca Teodora Bândar, medic specialist oftalmolog, cu o experiență vastă de peste 15 ani în diagnosticarea și tratarea afecțiunilor oculare.

Tot aici beneficiați de personalizarea lentilelor progresive cu ajutorul unuia dintre cele mai avansate sisteme de scanare 3D din lume – 𝐕𝐢𝐬𝐢𝐨𝐟𝐟𝐢𝐜𝐞® 𝐗, vă puteți alege rame de ochelari de calitate și la prețuri convenabile și beneficiați de consultanță în achiziționarea lentilelor potrivite de contact. DAMISEB Optic vă pune la dispoziție o gamă variată de accesorii (tocuri, lavete, soluții întreținere lentile, șnururi) dar și serviciul tot mai greu de găsit de reparații ochelari.

DAMISEB Optic vă oferă posibilitatea de a alege perechea de ochelari de soare potrivită cu lentile polarizate, iar dacă doriți să vă personalizați ochelarii, tot aici vă puteți inscripționa pe rame sau lentile litere, simboluri sau pictograme.

Pentru detalii, consultați pagina de facebook DAMISEB Optic și sunați la telefon: 𝟎𝟕𝟕𝟎 𝟖𝟗𝟕 𝟑𝟐𝟕 𝐬𝐚𝐮 𝟎𝟑𝟑𝟔 𝟒𝟎𝟏 𝟏𝟑𝟓.

DAMISEB Optic – La noi totul devine CLAR!

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Despre reușită, prin puterea educației și forța învățării active, cu Victoria Yildirir

Cum se împletesc cu succes rolurile de antreprenor, mamă,...

Vara asta la Beluga Pool – un motiv în plus să te bucuri de soare!

Prognoza meteo din vara aceasta se anunță a fi...

TACO BAR, acum și la petrecerea ta! Surprinde-ți invitații prin noutate și diversitate

Iubești combinațiile reinterpretate și gusturile care uimesc? Noutățile și...

Vara asta la înălțime! SUMMER BY YOUR OWN RULES #peterasa Shopping City Galați

Vara asta se lasă cu amintiri, mult zâmbet, versuri...

1 iunie la Brăila Mall: tărâm de poveste

Anul acesta, distracţia este dublă: de 1 si 2...