Breaking news:

Maia Bijou spune DA! bijuteriilor alese…

Verighetele sunt considerate simbol al iubirii și al angajamentului...

Revista Urbania nr. 32

Când primăvara se îndreaptă spre vară este un moment...

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

MaximBody Galați – pentru mișcare în siguranță!

Ești așteptat la MaximBody Galați pentru a face sport

Uneori, e bine în viață să nu renunți la una dintre activitățile pe care le poți face indiferent de vreme: MIȘCAREA! De aceea, ești așteptat la MaximBody Galați pentru a face sport în siguranță, mai ales că echipa MaximBody și-a lărgit gama de servicii și are un nou spațiu mai mare.

Sunt tot mai multe probleme generate de lipsa mișcării și de stres, așa că personalul calificat de la MaximBody Galați s-a gândit să-și extindă activitățile și să insiste pe partea de recuperare post operatorie, recuperare post traumatică și profilaxie.

Un spațiu nou și modern

La sfârșitul anului trecut, MaximBody s-a mutat într-un spațiu nou, modern, adecvat, pe strada Valea Sacalelor 1-5 în Bloc Pescăruș. Suprafața de peste 210 metri pătrați le permite celor de la MaximBody să își diversifice gama de servicii oferite în numele stării de zen, prin ședințe de recuperare medicală și masaj terapeutic.

Pentru cine nu știe, masajul terapeutic este o combinație între masajul de relaxare și masajul de remediere, fiind util pentru o gamă variată de patologii și prevenții. Beneficiile unei astfel de ședințe se văd imediat: circulație îmbunătățită, mai mult oxigen către celule, tonus muscular mai bun, drenaj limfatic.

Masajul terapeutic ajută în tratamentul unor patologii inflamatorii, precum artroza, îmbunătățește mobilitatea articulațiilor și elasticitatea musculară, ajută la combaterea stresului, reglează frecvența cardiacă, respiratorie și tensiunea arterială.

La MaximBody Galați, kinetoterapeuți cu studii aprofundate în domeniu vă vor ajuta să scăpați de durerile articulațiilor rigide, de posturi deficitare fiziologice sau anatomice, dobândite sau native. În sălile mult mai spațioase ale noului sediu se poate lucra pe partea de recuperare medicală, prin: terapii Bobath, terapii manuale neuro-musculo-scheletale, kinetoterapie, proceduri de fizioterapie și exerciții de coretare a deficiențelor posturale.  “Vă așteptăm la MaximBody, unde, în baza pregătirii noastre, vă vom face, mai întâi o evaluare corectă și o diagnoză a problemelor pe care le aveți. Apoi vă vom recomanda, după caz, un protocol fizical-kinetic de recuperare sub îndrumarea unui kinetoterapeut, ședințe de masaj terapeutic sau ședințe de antrenament cu deja cunoscutul EMS XBody, prin stimulare electrică.

Trăiește sănătos la MaximBody Galați

Fie că e folosită direct în tratarea unor afecţiuni cronice, traumatice sau musculare, recuperarea medicală este o etapă esenţială în tratamentul afecţiunilor neuro-musculo-scheletale, iar unul dintre principalele beneficii ale antrenorului personal este că ai parte de exerciții gândite doar pentru tine”, a explicat Florin Miron, administratorul MaximBody Galați.

Programe speciale sunt avute în vedere pentru corectarea posturală mai ales la copiii și tinerii care, din cauza programului încărcat, nu mai au timp de mișcare. Reeducarea organismului se face prin exerciții 1 la 1 cu antrenor personal, în spații aerisite, dotate la standarde, cu repectarea tuturor normelor sanitare în vigoare.

Nu sunt uitați nici cei care doresc să slăbească și să își tonifice musculatura în timp scurt.  Xbody Actiwave EMS este probabil unul dintre cele mai potrivite programe de recuperare prin stimulare electrică. În numai 20 de minute se consumă 500 de calorii și, cu doar două ședințe pe săptămână, se obțin rezultate frumoase, cuantificabile într-un abdomen plat cu pătrăţele, fese ferme şi braţe tonifiate. Avantaje? Timp scurt, lucru individual, sub atenta supraveghere a unui antrenor care ajustează intensitatea, în funcție de obiectivele individuale şi de rezistenţa corpului tău.

Cei care doresc doar să se relaxeze, trebuie să știe că de la MaximBody Galați se pleacă plutind, în urma unei ședințe de masaj anticelulitic, cu rol de modelare sau de relaxare. Iar dacă se face cu noul aparat Rfit Infraroșu, beneficiile sunt multiple și pe termen lung.

Te-am convins? Te așteptăm să începi să trăiești sănătos la MaximBody Galați. Programări la telefon: 0754 091 989, detalii pe pagina de facebook MaximBody Galați.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Revista Urbania nr. 32

Când primăvara se îndreaptă spre vară este un moment...

Importanța aplicării cremei cu factor de protecție solară pe tot parcursul anului

Crema cu factor de protecție solară sau SPF (Sunscreen...

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Ioana Gherghe – cosmetică și pasiune

Ioana Gherghe este un cosmetician cu vechime și experiență...

Extreme FlorEvents – artă florală pentru evenimente speciale

Pentru că evenimentul tău este parte din povestea ta...