Breaking news:

MaximBody Galați – pentru mișcare în siguranță!

Ești așteptat la MaximBody Galați pentru a face sport

Uneori, e bine în viață să nu renunți la una dintre activitățile pe care le poți face indiferent de vreme: MIȘCAREA! De aceea, ești așteptat la MaximBody Galați pentru a face sport în siguranță, mai ales că echipa MaximBody și-a lărgit gama de servicii și are un nou spațiu mai mare.

Sunt tot mai multe probleme generate de lipsa mișcării și de stres, așa că personalul calificat de la MaximBody Galați s-a gândit să-și extindă activitățile și să insiste pe partea de recuperare post operatorie, recuperare post traumatică și profilaxie.

Un spațiu nou și modern

La sfârșitul anului trecut, MaximBody s-a mutat într-un spațiu nou, modern, adecvat, pe strada Valea Sacalelor 1-5 în Bloc Pescăruș. Suprafața de peste 210 metri pătrați le permite celor de la MaximBody să își diversifice gama de servicii oferite în numele stării de zen, prin ședințe de recuperare medicală și masaj terapeutic.

Pentru cine nu știe, masajul terapeutic este o combinație între masajul de relaxare și masajul de remediere, fiind util pentru o gamă variată de patologii și prevenții. Beneficiile unei astfel de ședințe se văd imediat: circulație îmbunătățită, mai mult oxigen către celule, tonus muscular mai bun, drenaj limfatic.

Masajul terapeutic ajută în tratamentul unor patologii inflamatorii, precum artroza, îmbunătățește mobilitatea articulațiilor și elasticitatea musculară, ajută la combaterea stresului, reglează frecvența cardiacă, respiratorie și tensiunea arterială.

La MaximBody Galați, kinetoterapeuți cu studii aprofundate în domeniu vă vor ajuta să scăpați de durerile articulațiilor rigide, de posturi deficitare fiziologice sau anatomice, dobândite sau native. În sălile mult mai spațioase ale noului sediu se poate lucra pe partea de recuperare medicală, prin: terapii Bobath, terapii manuale neuro-musculo-scheletale, kinetoterapie, proceduri de fizioterapie și exerciții de coretare a deficiențelor posturale.  “Vă așteptăm la MaximBody, unde, în baza pregătirii noastre, vă vom face, mai întâi o evaluare corectă și o diagnoză a problemelor pe care le aveți. Apoi vă vom recomanda, după caz, un protocol fizical-kinetic de recuperare sub îndrumarea unui kinetoterapeut, ședințe de masaj terapeutic sau ședințe de antrenament cu deja cunoscutul EMS XBody, prin stimulare electrică.

Trăiește sănătos la MaximBody Galați

Fie că e folosită direct în tratarea unor afecţiuni cronice, traumatice sau musculare, recuperarea medicală este o etapă esenţială în tratamentul afecţiunilor neuro-musculo-scheletale, iar unul dintre principalele beneficii ale antrenorului personal este că ai parte de exerciții gândite doar pentru tine”, a explicat Florin Miron, administratorul MaximBody Galați.

Programe speciale sunt avute în vedere pentru corectarea posturală mai ales la copiii și tinerii care, din cauza programului încărcat, nu mai au timp de mișcare. Reeducarea organismului se face prin exerciții 1 la 1 cu antrenor personal, în spații aerisite, dotate la standarde, cu repectarea tuturor normelor sanitare în vigoare.

Nu sunt uitați nici cei care doresc să slăbească și să își tonifice musculatura în timp scurt.  Xbody Actiwave EMS este probabil unul dintre cele mai potrivite programe de recuperare prin stimulare electrică. În numai 20 de minute se consumă 500 de calorii și, cu doar două ședințe pe săptămână, se obțin rezultate frumoase, cuantificabile într-un abdomen plat cu pătrăţele, fese ferme şi braţe tonifiate. Avantaje? Timp scurt, lucru individual, sub atenta supraveghere a unui antrenor care ajustează intensitatea, în funcție de obiectivele individuale şi de rezistenţa corpului tău.

Cei care doresc doar să se relaxeze, trebuie să știe că de la MaximBody Galați se pleacă plutind, în urma unei ședințe de masaj anticelulitic, cu rol de modelare sau de relaxare. Iar dacă se face cu noul aparat Rfit Infraroșu, beneficiile sunt multiple și pe termen lung.

Te-am convins? Te așteptăm să începi să trăiești sănătos la MaximBody Galați. Programări la telefon: 0754 091 989, detalii pe pagina de facebook MaximBody Galați.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

TACO BAR, acum și la petrecerea ta! Surprinde-ți invitații prin noutate și diversitate

Iubești combinațiile reinterpretate și gusturile care uimesc? Noutățile și...

Vara asta la înălțime! SUMMER BY YOUR OWN RULES #peterasa Shopping City Galați

Vara asta se lasă cu amintiri, mult zâmbet, versuri...

1 iunie la Brăila Mall: tărâm de poveste

Anul acesta, distracţia este dublă: de 1 si 2...

MANGOLIV – healthy station! Angajament zilnic pentru starea ta de bine

Cum ar fi să mergi într-un loc de dragul...

Un nou răsfăț pentru tine – magazinul de bijuterii Teratai

Ție cum îți place să te porți prin lume...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...