Breaking news:

Horoscopul lunii decembrie 2022

Întâlniri festive, tradiții și termene limită Oricât de greu este...

Tot ce trebuie să știm pentru makeup-ul de sărbători

Află tendințele din acest sezon pentru petrecerea de Crăciun....

Le Marché – magazinul lui Moș Crăciun

Le Marché - pentru cadouri de neuitat Pentru cadouri speciale,...

Trust HR Pro Team – business local de recrutare dedicat și companiilor, și persoanelor fizice

- reclama -spot_img
0
(0)

Trust HR Pro Team – compania gălățeană care se adresează atât persoanelor juridice, cât și persoanelor fizice

Să găsiți singur angajatul ideal poate fi un proces de durată, cu bătăi de cap și timp prețios investit de cele mai multe ori fără un rezultat pe măsură.

Tocmai de aceea, un recrutor local cu experiență, precum este Trust HR Pro Team – compania gălățeană care se adresează atât persoanelor juridice, cât și persoanelor fizice – reprezintă soluția optimă.

Cu experiență managerială de recrutare, formată în managementul resurselor umane și având studii avansate pentru headhunting, echipa Trust HR Pro Team Galați oferă servicii complete de consultanță și recrutare, alături de alte servicii specializate, de la leasing personal la babysitting.

Intermediere pentru muncitori asiatici

Dacă sunteți antreprenor și aveți nevoie de personal de încredere în construcții, producție, HORECA, Trust HR Pro Team vă recomandă cu toată încrederea muncitori asiatici. Aceștia sunt neîntrecuți la atenția și meticulozitatea cu care îndeplinesc sarcinile primite, mai ales dacă acestea sunt repetitive sau de rutină.

Pentru a veni în sprijinul angajatorilor gălățeni, echipa Trust Team HR intermediază, consiliază și realizează întreaga documentație pentru 𝗹𝘂𝗰𝗿𝗮̆𝘁𝗼𝗿𝗶 𝗮𝘀𝗶𝗮𝘁𝗶𝗰𝗶, fie că sunt bone, muncitori construcții, bucătari, tapițeri sau din alte domenii.

Bone calificate, cu experiență în domeniu

Dacă sunteți părinți și este dificil să gestionați timpul între serviciu și copil, dacă nu aveți cu cine să-l lăsați câteva ore după grădiniță sau școală ori pur și simplu căutați o persoană demnă de încredere, cu un profil moral excelent, atunci puteți solicita Trust HR Pro Team pentru a vă găsi o bonă.

După ce a pus în practică un program complex de formare și perfecționare pentru bone  (parenting cu psiholog, cursuri de prim ajutor etc), Trust Team HR vă poate recomanda o bonă calificată, ce poate îndeplini cu ușurință și flexibilitate sarcinile stabilite, indiferent că vă doriți o colaborare cu program part-time / full time sau cu angajate interne ori vorbitoare de limba engleză.

Candidatele sunt selectate în urma parcurgerii mai multor evaluări de specialitate, ceea ce permite echipei Trust HR Pro Team să vă furnizeze o prezentare obiectivă a acestora. Ȋn plus, trebuie să știți că aveți posibilitatea ca, în termen de 60 de zile, să înlocuiți bona dacă nu corespunde așteptărilor.

Informații complete despre serviciile Trust Team HR Galați aflați contactând echipa pe site-ul https://hrproteam.ro/ sau pe paginile de FB @Trust Team Galati (dedicată familiilor, pentru bone / menajere) și @Hr Pro Team (dedicată recrutării personalului calificat / specializat / necalificat pentru companii).

 

 

 

 

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Tot ce trebuie să știm pentru makeup-ul de sărbători

Află tendințele din acest sezon pentru petrecerea de Crăciun....

Le Marché – magazinul lui Moș Crăciun

Le Marché - pentru cadouri de neuitat Pentru cadouri speciale,...

Sclipiri prețioase de la Maia Bijou

Finalul de an este timpul bucuriei neprețuite, al cadourilor,...

Enjoy Sushi – o nouă experiență culinară la Shopping City Galați

Cu toții prețuim momentele de răsfăț, iar plăcerea de...

AliDent Dental Clinic – Ne place când zâmbești!

AliDent Dental Clinic este o nouă clinică stomatologică din...