Lecția florilor: să trăim acum, în bucurie și frumos!

  ai citit...?

  Dr. Andrei Ciocănaru – Povestea Dental merge mai departe!

  Cum crești renumele familiei și visul părinților tăi? Cum...

  Tendințe în machiajul de toamnă 2022

  Și în acest sezon, naturalețea și prospețimea tenului se...

  King’s Pub – o experiență gastronomică de neratat

  King’s Pub - Rescriem împreună istoria (pe strada Domnească)! Situat...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  Bucurie și frumos

  Pentru floriști, 2021 a fost un an mai bun, fără ca acest lucru să însemne că afacerile merg strună, ca înainte de lockdown. Dar florile și-au păstrat în sufletele oamenilor rolul de catalizator al emoțiilor pozitive. Un buchet, un aranjament festiv ne spun oricând că iubirea există, e colorată și miroase divin. Ca o tendință pentru 2022, floriștii au observat că se revine la bogăția conservată a naturii, la rustic și pastoral.

  Arta floristică este un feng shui personal

  “În această eră, în care foarte mulți au mers doar pe tipare fixe, cred că e timpul să ieșim din zona de confort. Arta floristică este un feng shui personal, care aduce multe satisfacții sufletești. Va trebui să inovăm, să facem combinații de design ca să putem oferi clientului maximum de satisfacție la un preț corect.

  Din toată această perioadă destul de dificilă, trebuie să vedem partea bună: s-au activat producători locali, care nu sunt mulți, dar se străduiesc. Florile autohtone vor suplini importurile, unde anticipăm ceva probleme. Asta înseamnă o regândire pe design și o remodelare a gusturilor”, explică Oana Moimăscu, administratorul Extreme FlorEvents, florist cu experiență, școlit în Belgia, Germania, Olanda și România.

  Au crescut vânzările online

  Un alt lucru pozitiv: au crescut vânzările online. Consumatorul a învățat că un semn de recunoștință sau o dovadă de iubire este la un click distanță și se bucură de acest privilegiu. Fenomenul e lăudabil, însă a mutat presiunea pe angajații în domeniu, pe care i-a forțat să învețe lucruri noi, să investească în tehnologie. Schimbări se simt și în zona de evenimente: au fost mai puține, la scară mică, dar organizate cu atenție la detaliu și accent pe eleganță.

  Pentru că, în pandemie, clienții au pierdut posibilitatea de a face o nuntă mare sau un botez cu prietenii, emoțional, acest lucru s-a regăsit în încercarea de a-l face memorabil. “Încă de anul acesta, miresele au vrut să își personalizeze într-atât locația sau ceremonia, încât să trăiască intens momentul. Am observat, de asemenea, că există tendința de a păstra buchetul de mireasă, într-o încercare de a opri timpul și de a rememora momente unice”, mai spune Oana Moimăscu.

  Lecția florilor pentru noi toți

  Să prețuim cât și ce avem, să ne reinventăm, să ne luăm bucuriile din lucruri mici, să ne înfrumusețăm locul, viața, să dăruim cât mai des! O spune și Oana: “Noi, floriștii, mulțumim florilor, că ne inspiră, mulțumim clienților că încă mai visează și își doresc frumosul în viața lor.  Vă urăm, tuturor, Sărbători magice alături de cei dragi și un an nou cu tot ce e mai bun!”

  Pentru magie, sunteți așteptați în Țiglina 1, pe Strada Regiment 11 Siret, Bloc A1, parter, la Extreme FlorEvents. Comenzi la telefon 0336.114.219.

   

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0