Breaking news:

Lecția florilor: să trăim acum, în bucurie și frumos!

Bucurie și frumos

Pentru floriști, 2021 a fost un an mai bun, fără ca acest lucru să însemne că afacerile merg strună, ca înainte de lockdown. Dar florile și-au păstrat în sufletele oamenilor rolul de catalizator al emoțiilor pozitive. Un buchet, un aranjament festiv ne spun oricând că iubirea există, e colorată și miroase divin. Ca o tendință pentru 2022, floriștii au observat că se revine la bogăția conservată a naturii, la rustic și pastoral.

Arta floristică este un feng shui personal

“În această eră, în care foarte mulți au mers doar pe tipare fixe, cred că e timpul să ieșim din zona de confort. Arta floristică este un feng shui personal, care aduce multe satisfacții sufletești. Va trebui să inovăm, să facem combinații de design ca să putem oferi clientului maximum de satisfacție la un preț corect.

Din toată această perioadă destul de dificilă, trebuie să vedem partea bună: s-au activat producători locali, care nu sunt mulți, dar se străduiesc. Florile autohtone vor suplini importurile, unde anticipăm ceva probleme. Asta înseamnă o regândire pe design și o remodelare a gusturilor”, explică Oana Moimăscu, administratorul Extreme FlorEvents, florist cu experiență, școlit în Belgia, Germania, Olanda și România.

Au crescut vânzările online

Un alt lucru pozitiv: au crescut vânzările online. Consumatorul a învățat că un semn de recunoștință sau o dovadă de iubire este la un click distanță și se bucură de acest privilegiu. Fenomenul e lăudabil, însă a mutat presiunea pe angajații în domeniu, pe care i-a forțat să învețe lucruri noi, să investească în tehnologie. Schimbări se simt și în zona de evenimente: au fost mai puține, la scară mică, dar organizate cu atenție la detaliu și accent pe eleganță.

Pentru că, în pandemie, clienții au pierdut posibilitatea de a face o nuntă mare sau un botez cu prietenii, emoțional, acest lucru s-a regăsit în încercarea de a-l face memorabil. “Încă de anul acesta, miresele au vrut să își personalizeze într-atât locația sau ceremonia, încât să trăiască intens momentul. Am observat, de asemenea, că există tendința de a păstra buchetul de mireasă, într-o încercare de a opri timpul și de a rememora momente unice”, mai spune Oana Moimăscu.

Lecția florilor pentru noi toți

Să prețuim cât și ce avem, să ne reinventăm, să ne luăm bucuriile din lucruri mici, să ne înfrumusețăm locul, viața, să dăruim cât mai des! O spune și Oana: “Noi, floriștii, mulțumim florilor, că ne inspiră, mulțumim clienților că încă mai visează și își doresc frumosul în viața lor.  Vă urăm, tuturor, Sărbători magice alături de cei dragi și un an nou cu tot ce e mai bun!”

Pentru magie, sunteți așteptați în Țiglina 1, pe Strada Regiment 11 Siret, Bloc A1, parter, la Extreme FlorEvents. Comenzi la telefon 0336.114.219.

 

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

E.DE.PORC., o experiență reală a gustului

E ... de porc să nu știi ce experiențe...

GRILL STATION 17 – Când ți-e poftă de gustul de acasă

Când îți dorești să te bucuri de mâncare gustoasă,...

Supermodel Cut – noul trend al toamnei 2023!

Simți și tu tentația de a-ți reîmprospăta look-ul? Toamna...

CurățenieGalațiBrăila.ro – Pentru starea ta de bine!

Curățenia. Nu e, de fiecare dată, o activitate pe...

Olga Lucasius – un terapeut pentru trup și suflet

Are mâini puternice și căutătoare și cu ele face...