Tu ce PLUS oferi frumuseții tale?

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  Cum să profiți de noile tehnologii

  Tehnologia a devenit parte integrantă din viața noastră, în toate formele și sub toate aspectele, facilitând atât de multe dimensiuni ale existenței noastre. Din fericire, și sfera Beauty & Cosmetics beneficiază în prezent de o varietate de noi tehnologii care revoluționează efectiv modul în care gândim și regândim frumusețea, precum și felul în care ne îngrijim. Grație dezvoltării tehnologice și progresului înregistrat în domeniu, experiența ta beauty se transformă continuu pentru mai mult răsfăț, mai multă îngrijire și extra beneficii pentru tine.

  Oferă PLUS frumuseții tale!

  Tocmai pentru a-ți aduce cât mai aproape toate aceste beneficii și a te bucura din plin de tehnologiile moderne în materie de frumusețe, acum ai la dispoziție Beauty Plus Studio by Alina Drăgan – un studio nou-nouț care îți oferă dotări state of the art pentru tine și frumusețea ta.

  La Beauty Plus Studio by Alina Drăgan te bucuri de tratamente revolutionare de epilare definitivă cu laser dioda și rejuvenare facială, realizate cu tehnologii marca ROWE: DEPILIGHT PRO – epilare laser dioada 808 nm, SkinTech – terapie led, MesoSonix – mezotetapie virtuala, Dermasonic Artistry – curățare facială.

  DEPILIGHT PRO este printre cele mai performante echipamente de epilare definitivă cu laser dioda de 808 nm, fiind tehnologia avansată care îți asigură rezultate rapide și eficiente și – mai ales – fără durere. Uită acum de toate neajunsurile celorlalte tipuri de epilare și bucură-te acum de rezultate imediate – vizibile chiar de la prima ședință. Timpul mult redus, lipsa durerii și faptul că poți parcurge această procedură inclusiv pe timpul verii (aspect ce era limitat în cazul altor variante de epilare definitivă disponibile) reprezintă doar câteva dintre avantajele majore ale epilării cu laser. Vino și descoperă această tehnologie impresionantă care va schimba definitiv aspectul pielii tale.

  MESOSONIX este o tehnologie specială ce folosește mezoterapia virtuală pentru a trata orice tip de inestetism la nivel facial, inoculând substanța activă specifică tratamentului ales pentru o eficiență de pănă la 95%. Cu ajutorul mezoterapiei se ameliorează probleme precum petele pigmentare, cuperoza, ridurile sau aspectul tern al pielii. Mesosonix îți oferă și tratament pe bază de ultrasunete, terapie LED și criocool. Indiferent de ceea ce alegi, cu Mesosonix ai rejuvenare facială cu rezultate instant.
  Ține cont că primul pas, de bază recomandat pentru orice tratament este curățarea profundă a tenului. Această etapă conduce și la potențarea efectului mezoterapiei.

  SKINTECH este un echipament futurist ce a făcut furori în rândul vedetelor de la Hollywood și care prezintă trei funcții cu care poate fi utilizat: terapie led laser, galvano terapie și infraroșii.

  Nu uita de pachetul special de prețuri disponibil acum! Crează-ți combinația de tratamente și îngrijire de care ai nevoie.

  Pentru că și tu meriți mereu tot ce este mai bun, oferă mai mult PLUS frumuseții tale și profită acum de tehnologiile beauty! Reinventează-te, la Beauty Plus Studio by Alina Drăgan!

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0

  - reclama -spot_img