Twenty Two – studio unisex de beauty din Galați

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  Există în Galați un loc care le include pe toate: frizerie, coafor, cosmetică, machiaj, manichiură. Unde poți veni cu toată familia pentru a beneficia de serviciile profesioniștilor. Un loc unde te simți ca acasă, primești sfaturi pertinente, ești înconjurat de oameni tineri, la curent cu noile tendințe și te simți alintată. Cât tu te coafezi, soțul se tunde, are parte de un masaj facial sau capilar, se bărbierește ca la Hollywood sau își face manichiura.

  Glam is our mission!

  Studioul Twenty Two, situat pe Str. Brăilei, la nr. 126,aceasta locație este una foarte moderna din Galați în materie de hair, make-up and nails. Într-un ambient elegant cum nu mai există altul în zonă, clienții sunt invitați să se lase răsfățați. Scaunele profesionale sunt destinate relaxării, la fel și produsele de top de styling și masaj. În timp ce profesioniștii se ocupă de păr, ten sau unghii, clienții savurează o cafea sau un cocktail, în sunetul muzicii ambientale. Se lucrează cu aparatură de ultimă generație adusă din America și Germania și nu se face rabat de la calitate.

  Bărbații – pe primul plan!

  Nu a existat până acum un loc în Galați unde bărbații să fie în centrul atenției. Fie că vor doar să se tundă sau își doresc o schimbare de look, profesioniștii de la Twenty Two le stau la dispoziție cu sfaturi, cu produse noi și, la final, cu un …masaj de relaxare.

  Coafor, cosmetică, make-up, manichiură

  Doamnele vor găsi în profesionistele de la Beauty Studio Twenty Two niște prietene adevărate, care le vor sfătui în materie de culoare, tunsori și coafuri. Vor afla care sunt ultimele tendințe, vor fi alintate cu produse bune de hairstyle și vor beneficia de ședințe speciale de beauty & style. La capitolul make-up, se folosesc doar produse de top, comandate din America.
  Dacă vă respectați, Twenty Two Beauty Studio este locul în care veți străluci și unde vă veți simți ca acasă!

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0