Breaking news:

Un crâmpei viu de vacanță de la Extreme FlorEvents

Când ți-e dor de mare și vara te îndeamnă la visare estivală, Extreme FlorEvents îți oferă un crâmpei viu de vacanță care să te conecteze la realitatea marină, la un ambient solar, exuberant, plin de energie și culoare. Fiecare aranjament sau decor estival marca Extreme FlorEvents e un colțișor încărcat cu emoție ce recompune, în mod inedit, vibrația unică a verii.

În culori pastelate sau nuanțe pudrate, aranjamentele din flori naturale și stabilizate de la Extreme FlorEvents impresionează, revelând elemente tematice și tablouri marine ce te poartă, într-o clipită, spre albastrul infinit și fascinația pură a mării.

Realizate exclusiv din materiale naturale uscate și stabilizate, compozițiile pline de farmec Extreme FlorEvents încântă, remarcându-se prin rafinament și un impecabil simț estetic, bucurând sufletul, la fiecare vedere. În plus, rezistă în timp, datorită tehnicii elaborate de creație, întrucât prelucrarea unui aranjament natural necesită îndelungă atenție, timp, migală, pasiune și pricepere, completate de talent și meșteșug desăvârșit. Asta pentru că toate aranjamentele făurite în atelierul de magie Extreme FlorEvents poartă pecetea creativității și meșteșugului handmade, fiind lucrate manual. Astfel, magia elementelor se transformă în armonie estivală, punctată de efecte uimitoare, în spiritul originalității și al caracterului inedit, specific meșteșugului handmade.

De la clasicul trandafir criogenat sau măiastra hortensie stabilizată, la Amarantus, încântătoarele flori de câmp sau fructe de mac uscat, ferigi, frunze de eucalipt, Lagurus sau alte elemente vegetale, compozițiile florale Extreme FlorEvents surprind prin combinații, texturi sau cromatică și rezonează cu îndemnul la beatitudine, frumos, relaxare, calm, armonie, visare. Lucrul cu plantele e un joc mirific al sufletului ce împletește, mai presus de frumusețea florilor, emoții sublime și încântare fără măsură. E un dar și un privilegiu.

Surprinde și bucură-te și tu de experiența intrinsecă a verii cu aranjamentele naturale și decorurile estivale de la Extreme FlorEvents.

Hai la atelierul magic de creație din Tiglina 1, Strada Regiment 11 Siret, Bloc A1, Parter sau contactează-ne la telefon 0745.530.190 sau 0330.114.219

 

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

5 / 5. voturi: 1

ai citit?

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Ioana Gherghe – cosmetică și pasiune

Ioana Gherghe este un cosmetician cu vechime și experiență...

Extreme FlorEvents – artă florală pentru evenimente speciale

Pentru că evenimentul tău este parte din povestea ta...

Inaugurarea primului parc de aventură din judeţul Galaţi

Astăzi, a fost deschis Parcul de Aventură din județul...

Cum faci performanță pe actuala piață a muncii?

Societatea actuală este în continuă schimbare, fiind puternic marcată...