Breaking news:

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...

Un eveniment emoționant: Gala Excelenței în Educație, organizată de Asociația Gloria Education, cu susținerea Hygienium

Gala Excelenței în Educație, recent organizată la Galați de Asociația Gloria Education, cu susținerea Hygienium, brandul numărul 1 în România în topul dezinfectanților, a fost un eveniment plin de emoție, nu numai pentru cei premiați, dar și pentru inițiatori.

Aproximativ 700 de tineri gălățeni, elevi de clasele V-XII care au obținut media generală 10 în anul școlar abia încheiat, au fost recompensați în cadrul primei ediții a Galei Excelenței, organizate în Grădina Publică, în parteneriat cu Primăria Municipiului Galați.

”Ne-am bucurat alături de elevii de 10, am trăit emoții deosebite, am zâmbit, am aplaudat! Iar să vedem atâta fericire și mândrie, să putem răsplăti efortul acestor tineri minunați, să fim alături de ei, ne onorează!”, a declarat, la finalul evenimentului, Georgiana Mocanu, director executiv Hygienium, cea care a înmânat premiile fiecarui tânăr în parte.

La același eveniment, Colegiul Național „Vasile Alecsandri” a primit titlul de Liceul Hygienium, urmând ca acesta să fie dotat cu materiale igienico-sanitare marca Hygienium.

Organizatorii au acordat și premiul ”Cel mai bun ONG” Fundației Comunitre Galați, și, nu în ultimul rând, au fost premiați și profesori cu merite deosebite în reușitele elevilor la concursuri, olimpiade sau diverse alte proiecte, rezultate cu atât mai mai merituoase cu cât au fost în contextul dificil precum cel din ultimul an școlar.

Toți aceștia au primit diplome, produse sanitare și de igienă Hygienium și produse alimentare Grande Dolceria, dar și premii în bani. În plus, premiați au fost și cei care au întreținut atmosfera, prin diverse momente artistice, care mai de care mai deosebit: elevi talentați de la Liceul de Artă “Dimitrie Cuclin”, Filip Cioc, o definiție e excelenței firii umane, cu vocea sa minunată, și trupa de dans “Estrada“, ce face performanță în domeniu de peste 12 ani.

”Zâmbete, lacrimi și mândrie”

”Gala Excelenței în Educație a început ca un vis îmbrățișat de foarte mulți voluntari, apoi a devenit realitate, prin muncă și timp dăruit cu drag”, ne-a spus și Oana Crețulencu, coordonatorul proiectelor asociației Gloria Education. ”Cu implicare, dedicare si zâmbet, noi, voluntarii Gloria Education, am dat viață Galei! A fost un drum lung, dar totul a devenit mai ușor când am văzut zâmbete, lacrimi si mândrie! Abia aștept să ne vedem la următorul eveniment de acest tip, în aceeași echipă de voluntari!”, ne-a mai împărtășit Oana Crețulencu.

Gala Excelenței în Educație a fost organizată de Hygienium și Asociația Umanitară Gloria Education Foundation, în parteneriat cu Primaria Municipiului Galati, sprijiniti de sponsorii principali Kaufland si Grande Gloria Production. Printre sponsori se numără și APAN, ABeauty Clinique Galati, Code School Clubs Galați, Derpan, Citadina 98, Thecon, Tipografia Graphotek, Apa Canal Galati și Asociația pentru Salvare, Recuperare și Ajutor Umanitar Galați.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Un nou răsfăț pentru tine – magazinul de bijuterii Teratai

Ție cum îți place să te porți prin lume...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Izvorât din pasiune pentru frumos, armonie și împlinire, brandul...

Aproape și cu de toate… O nouă locație Carrefour Express, în Micro 19!

Carrefour Express continuă să-și extindă rețeaua de magazine din...

Expoziție de Fluturi Vii la Brăila Mall: grație, culoare, transformare!

Admirați pentru fragilitatea și libertatea lor, dar și pentru...