1.1 C
Galați
joi 23 septembrie 2021
spot_img
More

  Top 3 produse de protecție solară de care ai nevoie

  - RECLAMA-

  Iubești soarele și abia aștepți să te bucuri din plin de clipele la plajă, de plimbările prelungite din vacanță și de toate experiențele verii. Nu uita, însă, că este esențial să asiguri protecție pielii tale în orice situație. La Brăila Mall găsești produsele de protecție solară de care ai nevoie. Iată care sunt cele trei produse ce nu trebuie să îți lipsească vara aceasta:

  1. CRARINS ulei de corp solar SPF 50+

  Magazin Marionnaud Brăila Mall

  Ușor de aplicat și deosebit de eficient, îți protejează pielea de acțiunea negativă a radiațiilor UV, oricând și oriunde.

  2. Spray antistrălucire La Roche-Posay Anthelios, cu SPF 50

  Farmacia Salofarm Brăila Mall

   

  Potrivit pentru tenul sensibil, chiar și pentru tenul cu intoleranță la soare, acest spray răcorește pielea și îi conferă lejeritatea și prospețimea apei termale, protejând-o, totodată, împotriva radiațiilor UV. Se poate aplica inclusiv peste fondul de ten.

  3. Gel cremă reparatoare după plajă AVENE SOLARE

  Farmacia Salofarm Brăila Mall

  Deosebit de util după expunerea la soare, gelul Avene are o textură ușoară, cremoasă și hidratantă. Datorită apei termale Avene, prezintă un efect imediat de calmare și reîmprospătare.

  Bucură-te în voie de soare și de toate beneficiile verii cu produsele de protecție solară de top de la magazinele din Brăila Mall!

  - reclama -
  - reclama -